H

Yüzbaşı
10 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
9 yıl
Gun niye gelmedin?
Şu an Boğaziçi Bilişim ödülleri veriliyor salondayım. Gün Oksay diye anons ettiler. Kasayı yan yatır esprisi falan bile yapıldı yoksun, üzdün.
Not: Konuyu nereye açıcağımı bilemedim. Kurallara aykırı bir konu da değil bence. Üzdün dh halkını Gün:((
H
10 yıl
En sevmediğim insan tipi
Şu bilmediği halde biliyormuş gibi kendinden emin konuşan insanları hiç sevmiyorum. Siz de çok karşılaşıyor musunuz? Şimdi Bır milyon canlı para programını izliyordum beyin yakıt olarak ne kullanır diye soru geldi. Lisede biyoloji okuyan birinin bilmesi gerekir glukoz kullandığını aradaki bariyer görevi gören şeyin diğer bir çok şeyi uzak tutar, tamam bilemeyebilirsin ama yok ben eminim ya ahahaha şeker yememek lazım zaten nedir? Kadın koyuyordu parayı ve adam yok yaa yok diye çekti. Çok öfkelendim, şimdi reklamlar gecicek ve o adamın tepkisini çok merak ediyorum.

Edit: Aslında up lamak istemiyordum ama elendikten sonraki röportajda adam çıkıp hala yaa aslında vücudun ihtiyacı olmayan bir şey şeker, demek ki kan şekerini mi kast ediyordu ki heyecandan demek ki öyle anlamamış yoksa şekeri üretebiliyoruz ne gerek var gibi bir şeyler zırvaladı. Televizyonda bilmeden sallayan insanların altından söylenenler hayal ürünüdür diye alt yazı geçmeli çok sinir oldum herife...
H
10 yıl
Yılbaşında İstanbul\u0027da Sevgiliyle Nereye Gidilir?
Hala bir fikrim yok Nişantaşı ve Taksim olmaz gibi düşündük. Bir fikri olan var mı? Çok son güne kaldı.
H
11 yıl
8. Yıl
Bilmiyorum verildi mi ama her şeyi yeni keşfeden halimi, 6. sınıfta oyunu kurmaya çalışan halimi hatırladım. Ağır ifşa oldu da neyse... Lise 4e geldim hala bilgisayar başında harcıyorum sınavım var benim yaa. Bu da son postum olsun bu yıl.

Videoyu izlemek için tıklayınız
H
12 yıl
Yıllıklar Hakkında Bilgisi Olan
Yıllık için planlar yapılıyor da ne yapacağız nasıl yapıcaz konuluyor millet. Hangi program kullanılır bunun için? Yani ne biliyim office lerden biri mi? Yoksa baskıcıya verirsin o mu düzenler? Ama öyle yapmak istemez bence bizimkiler daha önce yapmış olan, uğraşmış olan, bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Özet: Yıllık için hangi program?
H
12 yıl
Maç yokoldu
Az önce13:45 civarı teamfight ortasında bağlantı gitmiş gibi oldu ve reconnect için zorlamaya başladı. Baktım olmuyor. Oyundan çıkıyım öyle reconnect deniyim dedim. Oyundan çıkınca normal home ekranı geldi play falan açık şekilde. Oha noluyoruz maça noldu dedim. Oyuna girdim çıktım historyde de gözükmüyor. Twitch tim hatta. Acaba serverlara mı bir şey oldu benzer bir problem yaşayan oldu mu şu sıralar?
H
12 yıl
Illidan coming back!
Bilmiyorum açıldımı konusu ancak. Ekşisözlükte gördüm bugün.

http://www.mmo-champion.com/threads/1005005-Illidan-coming-back!

quote:

What happened to Arthas's body? What happened to Illidan's body? What about Kael'thas?
It is likely we will bring Illidan back, not so much for Kael'thas, he already had his come back. Arthas's body is somewhere but we don't really know where.
H
13 yıl
Lak Lak Show
Alın dinleyin biraz eğlencelidir cuma ve cumartesi geceleri 00:00-02:00 arasındadır.
Çok eğlencelidir ilk başta garip gelebilir ama öneririm en azından 1 ker etüm programı dinlemeden beğenmemezlik yapmayın.
Şu anda yayında; Link
http://www.bestfm.com.tr/
sağ üstte canlı yayına tıklayın.
H
13 yıl
Telefon Kulübesi(Film)
Gerçekten güzel bir film eskiden de izlemiştim trt de bir daha veriyorlar şu anda. Reklam arasına girdi yazıyım dedim izlemeyen varsa açsın hoşunuza gider.
H
13 yıl
Az önceki kapanan konu.
Normalde kapandıysa bir nedeni olur ama bu da çok komik.
Birisi şu resimde ne var demiş.
< Resime gitmek için tıklayın >

Adminler dikkatli bakın biraz kapamadan önce.
Resim de herhangi yanlış bir şey yok.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.