W

Çavuş
03 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
13 yıl
Safra kesesinde polip..
evet beyler safra kesemde polip varmış 4mm büyüklüğünde 6ayda bir muayene olucam eğer büyürse 1cm olunca ameliyat olucam ve safra kesemi alıcaklar daha 19 yaşımdayım. ve safrada olunca %35-40 ihtimal barsaktada oluyormuş ve kansere yol açıyormuş kolonoskopi olabilirim ama çok korkuyorum bişey olmaz merak etme dediler ama bir türlü rahatlayamadım. tamda bodye başlamıştım supplement falan içiyordum şimdi safrayı dahada çok zorlayabilir. hayallerim yarımda kaldı diyebiliriz ama yinede yapıcam hayalimdeki vucut için. daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı ?
W
13 yıl
Yurt disi universite hakkinda (gitmis olanlar) bi bakin
Evet beyler yurtdisinda okumak icin ne yapmak lazim hangi sinavlara girmek,sorular nasil turkcemi vs.. Simdi hangi sinavlara muraacat edicez nerden edicez sinavlari kazandikmi istedgmz ulkeye gidebilirmiyiz? Giden biriler varsa bilgi verebilirmi nasil oluyor bu isler detayli bi sekilde anlatabilirmi..?
W
13 yıl
21 EYLÜL 2012
Sürekli duyuyoruz 2012′de kıyamet kopucak, dünya yok olucak, vs vs…
NASA bunun üzerine korkunç bir rapor sundu,NASA' nın sunduğu rapora göre 21 eylül 2012 yılında dünya yok olabilir.
işte detaylar :

Kötü bir kehanet gibi RAPOR
NASA’nın yeni ortaya çıkan raporu, ilk kez farklı bir felaketi öngörüyor ve olası bir tarih de veriliyor: 12 Eylül 2012 Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi’nce NASA hazırlanan raporda, şimdiye kadar pek de düşünülmeyen, farklı bir felaketten söz ediliyor. Raporda ne küresel ısınma, ne depremler, ne süper-volkan, ne göktaşı çarpması var.
Raporda, Güneş’te meydana gelmesi beklenen büyük bir fırtınadan söz ediliyor. Bunun, Dünya’da yaratacağı etkiler ise “kötü bir kehanet” ya da bir korku filmi senaryosundan farksız…
Güneş yüzeyinde meydana gelen büyük fırtınalarla ortaya çıkan plazma toplarının Dünya’daki enerji şebekelerini çökerterek insanlığı mutlak bir çöküşe sürükleyebileceği uyarısı yapılıyor.

NASA nın Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi’yle ortaklaşa hazırladığı raporda, Güneş’te meydana gelen enerji patlamalarının bugüne kadar Dünya’daki enerji ve iletişim hatlarında görece kısa süreli ve küçük çaplı hasarlara yolaçtığı, ancak büyük çaplı bir patlamanın Dünya’nın manyetik alanına muazzam bir hasar verebileceği kaydedidildi.
Bahsi geçen patlamalardan bugüne kadar kayıtlara geçen tek örneğin 1859′da yaşanan “Carrington Olayı” olduğu belirten uzmanlar, benzer bir patlamanın Kuzey Amerika, İskandinavya, Avrupa ve Çin üzerinde on yıllarca onarılamayacak tahribata yolaçabileceğini söylüyor.
Güneş yüzeyindeki olası bir büyük patlamanın, Dünya’da saatler içerisinde tüm enerji hatlarını eriterek kullanılamaz hale getirebileceği, bunun sonucunda da altyapının çökeceği ve insanlığın Taş Devri’ne dönüş yaşayacağı öngörülüyor. NASA nın raporunda böyle bir felaket için olası bir tarih de veriliyor: 12 EylüL 2012

Yani kısacası 21 eylül 2012 den sonra 10-15 yıl süre elektrik kullanamıcaz
W
13 yıl
Bu sene meslek lisesinden mezun olan ?
Bu sene meslek lisesinden mezun olan arkadaşlara 1-2 sorum olucak. Şimdi benim 2 yıllık direk geçiş hakkım var ben bunu mezun oldugum yıl değilde diğer yıl sınava girdikten sonra yine başarısız olursam kullanabiliyormuyum? ve bölümümü devam ettirirsem okul bana kaç puan veriyor okul ?
W
13 yıl
Sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük ?
Sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük bu normalmidir ? 18 yaşında erkeğim
W
13 yıl
Silahsız dövüş oyunu tavsiyeler !!
Arkadaşlar silahsız dövüş oyunu tavsiyeleriniz varmı. yani COD gibi olmucak silahta olabilir ama aksiyon olucak ilerlemeli dövüş oyunu arıyorum böyle filmlerdeki gibi varmı ?
W
13 yıl
Kalp\u0027le ilgili bir sorun bakarmısınız
Arkadaşlar ben sürekli kalp atışlarımı hissediyorum. gerekli kontrolleride yaptırdım temiz çıktım psikolojik dediler. takmamaya çalışıyorum ama geceleri uyutmuyo. içinde böyle bir sorunla daha önce karşılaşan oldumu ? yada kalp hastalıklarıyla ilgili doktor yakını olan varsa sorabilirmi ?
W
13 yıl
Kardiolog yakını olan veya kalp damar cerrahı ?
Arkadaşlar benim kalp atışlarım düzenli fakat kalp atışlarımı sürekli hissediyorum çok kötü bi duygu gerekli kontrolleride yaptırdım temiz çıktım ama yinede kafama taktım herkez psikolojik dedi doktorlar dahi ama geceleri uyuyamıyorum. gerekli tahlillerde yapıldı her konuda temizim ama neden bilmiorm. tanıdık yakını olan varsa bu hastalıgın nedenını sorabilirmi? yada böyle bir duyguyu daha önce yaşayan varmı ?
W
13 yıl
Facebook sorunu ?
Arkadaşlar facebookta sorun varmı sizinde login oluyor ama ne sohbet açılıyor nede başka bişey . acaba 22 ağustos internet filtrelemeden dolayımı böyle bişey var ? yoksa sadece benim netimdemi sorun var ?
W
13 yıl
Karaciger yaglanmasi ve Supplement hakkinda
Arkadaslar karacigerimde hafif yaglanma cikti acaba supplement icsem yaglanma yaparmi karacigerde zarari olurmu ? uzun sure kullanipta ultrason faln cektirmis arkadaslar varmi karacigerine ? kisacasi supplement icsem yaglanma artarmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.