V

Teğmen
14 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
8 yıl
Midea Servis Rezaleti
Arkadaşlar midea blanc marka 18,000 lik kllimam dün mideanın sözde tabela üstünde servisi olan sakarya klimart bayisince montajlandı...
Başlı başına rezillik ve sinir harbi sonucu klimamın montajı gerçekleşti.
Evde kırmadık yer bırakmadıkları gibi bırakın pisligini temizlemeyi açtıkları delikleri dahi alçı ile kapatmadan çekip gitdiler.
Üstüne üstlük montaj esnasında paketden çıkan montaj setindeki bakır boru yetmedigi için sözde 2 metre diyerek bi yerden parça boruyu kaynaklayuıp montaj işlemini bitirdiler.90 TL İki metre boru ücreti ve 50 tl gaz bedeli olarak benden servis kagıdında yazılı şeilde ücret talep etdiler ve pazarlık sonrası 100 tl ye yarım yamalak bir klima kurup çekip gitdiler.Dün kadir gecesi olması sebebi ile eşimin yogun sabret ,uzatma oruçlusun telkinleri sonucu hüsranla snuçlanmıştır.Midea için lütfen satın almadan önce servis hakkında bilgi alınız...Saçma sapan bir firma kesinlikle uzak durulmalı özellikle sakaryada.
V
9 yıl
Ne zaman iptal faxı yollamalıyım
Arkadaşlar 6 nisan 2014 de medimarkt şampiyonlar paketi üyeliğimi başlatdım.2.Mayıs 2015 de de aboneliğimin bitdigini söyledi digitürk müşteri hizmetleri.Digitürkde fatura kesim tarihi her ayın 3 ü olduğu için.ekstra fatura çıksın istemiyorum.İptali 2 mayıs 2015 den önceki fatura kesim tarihim olan 3 nisanda mı yapmam lazım yoksa nisan ortasında fax çekip 2 mayısda biten üyeliğimin 3 mayısda kapanmasınımı beklemeliyim..Fikirlerinizi bekliyorum
V
11 yıl
Bexel derin dondurucu
Arkadaşlar malum kurban bayramı yaklaşıyor ve evde bi derin dondurucumu alsak düşüncesine girdik.Dikey ve en az 150 lt hacimli bir dondurucu bakıyoruz.Birkaç modeli inceledim ama kararsız kaldım..
http://www.n11.com/bexel-6-cekmeceli-difriz-a-bs175sf2-yil-garantiliyaygin-servis-P15794996 bu ürün 599 tl.vfiyatı uygun ,bu yüzden dikkatimi çekti.

Siz ne önerirsiniz.çok elektrik çekmeyen işimizi görecek sade bir şey istiyoruz..Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum..
V
12 yıl
Fn tuşu ile neler yapılabilir..
Arkadaşlar monster 150hm kullanıyorum.fn tuşu kombinasyonları ile hangi özelliklerin açılıp kapatabileceginiz yazabilirmisiniz.Mesela fn +1 ile fan açılıyormuş bunu yeni gördüm.Bu yüzden kullandıgınız fn kombinasyonlarınız yazarsanız sevinirim.
V
13 yıl
Rolantide titreme sorunu
Arkadaşlar 2011 model 1,6 102 bg passat aracıma lpg kiti uygulaması yaptırdım fakat araç rolantide iken ara ara koltuklardan hissedilecek derecede titreme ve sallanma meydana geliyor.brc 2a yetkili servisinde gerekli kontroller sonrasında bir sorun olmadıgı söylendi fakat başka lpg li bir passatda denedigimde bu sorunun o araçta hiç olmadıgı benzinde rolantide nasılsa gazdada aynı şekilde oldugunu gördüm.Brc servisinden vw marka araçlarda bu tür bir tirtemenin oldugu söylendi lakin benzinde oluşan hafif bir sallanma dışında sürekli olmayan takribi 20 sn yede bir rolanti dalgalanması oluşmadan sadece koltukta otururken dahi koltugun sallantısını dahi hissettiren bir titreme.Bu durum beni ciddi manada rahatsız etmeye başladı ve aracımı benzinde kullanmaya başladım.Ne yapabilirim.Lütfen yardım edin...Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum...
V
14 yıl
4 ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI / KÖPRÜLÜ HAKKARİ ÇUKURCA
Arkadaşlar hakkari çukurcaya giden arkadaşlarımızı bekliyoruz. Dağ başında en azından birbirimize destek oluruz...

Köprülü sınır tabur komutanlıgı hakkında bilgisi olan varsada bilgi verirse seviniriz...
V
15 yıl
DİZEL CİTROEN C4 (2006 MODEL)
Arkadaşlar askerlik sebebi ile aracımı satmayı düşünüyorum.İlgilenenler için ilan linki aşşagıdadır..


http://www.sahibinden.com/bu_kadar_temizi_yok_110_bg_dizel_2006_model-90WQQaXQQ16999246WQQpXQQdisplayitem
V
15 yıl
Canon sx200 kullanma kılavuzu arıyorum
Arkadaşlar canon sx200 fotograf makinam için türkçe kullanma kılavuzu arıyorum.Lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar ilginizi eksik etmeyin...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.