S

Binbaşı
13 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
244 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Fujifilm instax sq10 \u0027 Read Error\u0027 Sorunu
Merhaba arkadaşlar
Fujifilm instax sq10 makine aldım yeni. sandisk 32 gb sd kart da aldım. makinanın kendi fotoğraflarını bastırmada sıkıntı yok fakat sd karta başka bir yerden çekilmiş fotoları atıp bastırmak istiyorum. SD karta fotoğrafları attığımda read error hatası alıyorum.
Bu makinelerden kullanıp bu sorunu yaşayan var mı acaba?


Makinayı formatlama sd kartı hep pc de hem de cihaz içindeyken formatla resetleme tüm yöntemleri denedim.
SD karta fotoları atarken 4 büyük harf 4 sayı kuralına da dikkat etmeme rağmen bir türlü read error sorununu çözemedim.
S
7 yıl
Antalya- Alanya- Adana yolunun son hali? Tüneller açıldı mı ?
Merhaba arkadaşlar
Pazartesi günü Fethiyeden Adana geçeceğim. Aklımda Konya yolu üstünden gitmek vardı fakat sanayide bugün usta bir müşterisinin alanya üzerinden yani virajlı yoldan geldiğini tünellerin açıldığını virajın çok kalmadığını söyledi.

Yakın zamanda bu yolu kullanan var mı ? Tünellerinj durumu nedir acaba?

Teşekkürler
S
8 yıl
Laptop Isı Değerleri
Merhaba arkadaşlar

Laptop kısa süreli veya uzun süreli kullanım farketmiyor,

Laptop ilk açıldığında; 40-45 arası
Yüksüz kullanımda ( chrome,torrent açıkken) ; 58-65 arası
Oyunlarda ; 68-78 arası sıcaklık değerleri alıyorum.

Soğutucu ile bu değerleri 5-10 derece aşağı düşürebiliyorum.

Sizce sıcaklık değerleri normal mi ?
S
9 yıl
Ps3 Bozuk Save Dosyası Kurtarma
Heavy Rain oynarken tam kayıt anında elektrikler kesildi ve save gitti.3 gündür de oynuyordum.Tekrar oynamak istemiyorum.Save dosyasını nasıl kurtarabilirim acaba
S
9 yıl
Alınık Ford Ka
İzmir Muğla Antalya Burdur civarlarında 8-11 milyar arası öncelik Lpgli bunun dışında lpg+klima olursa daha iyi olur işleyininde sıkıntı olmayan araç arıyorum.Tekliflerinizi bekliyorum.
S
9 yıl
Lenovo Miix Tablet Kullanıcılar Topluluğu

Merhaba arkadaşlar. Windows işletim sistemli tablet pc ararken Lenovo Miix serisi ürünlerini gördüm fakat bu ürünler hakkında kullanıcı incelemeleri hiçbir yerde bulamadım.Bu konuda bundan sonra alacaklar arkadaşlar için Lenovo Miix serisi ürünlerinin kullanıcı incelemelerini yapalım dedik.
Bu konuda tabletlerimiz özelinde her türlü bilgi, veri paylaşımı, sorunlarımıza çözüm bulabileceğimizi de düşünüyorum.


LENOVO MİİX 10

< Resime gitmek için tıklayın >


İlk olarak ürünün kutusunu çok beğendim.Lenovo güzel bir sunum hazırlamış.Kutudan tablet+quick flip klavyeli kılıf+şarj aleti+kitapçıkları ve bonus olarak mini usb otg kablo çıkıyor. Mini usb otg kablosundan dolayı Lenovo baştan gözüme girdi. Apple Samsung gibi müşteriyi sadece para kaynağı olarak görmüyorlarmış demek ki.

Ürünün işlemcisi Intel Z2760 1.8 GHZ çift çekirdekli işlemci mevcut.2 gb da ram mevcut.Netbook ilk çıktığında netbook alıp 1 ay sonra beğenmeyip satan biri olarak bu işlemci beklediğimden daha iyi performans sunuyor.Google Chrome’da 8-9 sekme açık (bu sekmelerin içinde canlı maç sonucu,haber siteleri,facebook twitter gibi anlık güncellemeler alan siteler var) donmadan gezdim.

Tablet Windows 8 ile geliyor.Mağazadan 8.1 güncellemesi yapabiliyoruz ücretsiz ben yaptım herhangi bir yavaşlama falan olmadı.

64 gb hafıza var.Windows kurulduktan sonra sizin elinize geldiğinde tablet 30 gb yer oluyor.Ben office tüm programlarım ve 4 gblık dosyalarımı attıktan sonra 20 gb yer kaldı.

Tablette micro hdmi micro usb girişleri mevcut.Klavye quick flip denilen bir model.Ben çok beğendim.Klavyeyi çıkarmadan ters çevirerek de kullanabiliyoruz.Usb yeri çok kötü seçilmiş.Klavye girişinin altında yani klavyeyi taktığımız zaman usb kullanamıyoruz.

Tablet beklediğimden de hafif çıktı.İncelik olarakta gayet ince.

Çözünürlük 1366x768 açıyor en fazla.1366x768 de yeterli bir çözünürlük.720p ripli filmi hiç kasmadan izledim.1080p ripli filmi de sorunsuz izletiyor fakat ileri geri sararken 5 saniye falan geç işlemi yapıyor bu da normal tab'.

Ekran parlaklığı çok iyi seviyede.

Dokunmatik hassasiyeti gayet yerinde.En ufak noktalara bile rahatça dokunabiliyoruz

Şarj süresine gelince cihaz 3.30-4 saatte şarj oluyor. %100 şarjdan sonra 6 saat gitti.Bu 6 saatte 3 saat chromede gezinti 1 saat powerpoint sunu 2 saat program yükleme inceleme olarak takıldım.

Tabletin uyku modundan normal moda geçişi çok hızlı.Çok beğendim bu özelliği.Ayrıca uyku modunda 8 saatte %4 şarj yedi.Uyku modunda şarj yememesi de artı puan.

Tablette arka kamera mevcut değil sadece ön kamera var.Ön kamera 1.0 megapixel.Ben ön kamerayı çok beğenmedim ama sonuçta hiç yoktan iyidir.

Cihazda gps mevcut değil.

Ürünün yanında Office Home&Student hediye olarak geliyor.

Genel olarak cihaz beklediğimden iyi çıktı.Tablet olarak kullanınca performansı çok iyi ama laptop olarak performansı için o kadar iyi diyemem ama kötü de değil.Laptopta yaptığım bütün işleri bu tablette çok rahat yapabiliyorum.
10/7 puan alır benden.Bütçesi daha iyi olan arkadaşlar Miix 2 daha düşük arkadaşlar gönül rahatlığıyla Miix alabilir.


LENOVO MİİX 2 10.1

< Resime gitmek için tıklayın >

Siteden @eofdred nickli arkadaşımızın incelemesidir


Bir kaç gündür bu incelemeye yazabileceklerim hakkında düşünüyordum, ve işte sonunda yazıyorum. Tablet, baytrailli bir windows tablet ram işlemci hızı benchmarklar herşey 3 aşağı 5 yukarı asus t100 ile aynı

Tablette micro hdmi micro usb girişleri var.
klavye dock u çok çok güzel bir klavyeye shaip ancak bataryaya veya hdd ye sahip değil. çok hafif dock ile tabletin birleştiği nokta oldukça fonksiyonel bir mıknatısa sahip, ancak sabit açıya sahip. kucakta kullanmaya elverişli açı uygun görüş açıları ise oldukça geniş, ekran konusundan bahsedeceğim yine

Ekranı 1920 x 1200 yani normalden biraz daha yüksek. ekranı tek kelime ile harika.
yüksek olması sayesinde dik kullanımı oldukça rahat, (ve komik değil) zira 1920 1080 ekranları dik tutunca dev bir telefona dönüşüyorlar baya problem oluyor fonksiyonel de olmuyor beyazı bildiğin beyaz renkler gerçekçi, siyah konusunda son parlaklıkta hafif grilik var parlaklığı ise çok çok yükselebiliyor. en yüksek hali ile güneşli bir havada kitap okuyabiliyorum pek rahat olmuyor ama yinede mümkün oldu

Tabletin geniş açılı ön kamerasını çok beğendim. arka kamerası otomadik odaklama yapmıyor, döküman fotoğraflamak için yeterli, ancak manzara çekemezsiniz.

cihazda nfc yok gps yok. gyro falan geri kalan sıradan sensörler mevcut

pil ömrü full oyun oynarken 3 saati biraz geçiyor
skype ta görüntülü görüşme yaparken 5 saat gidiyor
web gezintisi falan ile parlaklık çok açık değilse 10 saate yaklaşabilir diye tahmin ediyorum. diğerlerinin aksine bunu kesin test etmem mümkün değil 10 saat webde gezemem :D

cihazın kenarları biraz ilginç. kenarlar 9 0derece açı yapmıyor kalınlıklarıda aynı değil. resimlerini incelerseniz eğer alt kenarı kalın üst kenarı çok ince yan kenarlarıda kalından inceye doğru gidiyor ve köşeleri sivrice.
çok şık duruyor. kalın dediğim kenar biraz açı yaptığı için en rahat tutulun yer, buradan dik tutması çok güzel oluyor. ince olan kenar ise gerçekten baya baya ince, rahat tutulmuyor o yüzden.

başlat tuşu çok tuhaf. hala kapasitif olup olmadığını anlayamadım. sanırım tumuşak bir doku var ve onun altında kapasitif bir zemin var, çünkü okununca kazayla basmıyorsunuz bu çok çok çok iyi bir şey, ama tırnağınızla basıncada olmuyor illa barmağınızla basınç uygulamanız gerekiyor.
başlat tuşu o yüzden gördüğüm en fonksiyonel başlat tuşu olmuş kazayla basması problemdir bence...

şimdi buraya kadar yazdıklarımı spec sheet e bakıp anlayabilirdiniz ben böyle devam etmeyip deneyim aktarmak istiyorum

klavye konusu çok önemli. bu aletin klavyesindeki tuşlar benim masa üstü bilgisayarımın klavyesindeki tuşlardan daha büyük. oha nasıl oluyor ya diyebilirsiniz şöyle açıklayım, tuş sayısını azaltarak q-p a-l ve z-m arasındaki tuşları büyütmüşler
hangi tuşlar eksik? f1 f2 f3 sırası komple yok

peki ne oluyor? ğü şi, öç. tuşları küçük
esc tuşunu " tuşunun soluna koymuşlar dolayısı ile sayılarda küçük ve bir sıra sağdan başlıyor (bir süre 1 yerine hep " e basıyorsunuz :D )

klavyenin artı ve eksileri var nalayacağınız, amerikan klavyede ğü şi öç yerine işaretler olduğundan onlar küçük bizde de küçük yani on parmak yazmaya başlamadan ön biraz alışmanız gerekiyor, ama alışınca klavye gerçekten çok akıcı bir deneyim sunuyor
benim bir önceki ktabletin acer w510 un klavyesi normal asus t100 gibi biraz daha kaliteli bir klavyeydi ve bu ondna bile daha iyi diyebilirim

birde bu tabletle yapılabilecekler var
oyun olarak steam i kurup Age of empires 2 hd oynadım. tık etmedi. minecraft kurdum düzgün çalışmadı ama şu performans artıran omni bir şey varmış onunla düzgün çalışıyormuş deniyor ama deneyemedim en son sürüm için henüz çıkmamış.
onun dışında bunu açar ya dediğim orta seviye oyunlarda problem çıkmadı.
ha birde asfalt 8 var, tegra 3 lü surface rt bile onu normal çalıştırırken bunda frame atlamaları oluyor. gücü yetmediğinden değil sonucunu çıkartıyorum oyun muhtemelen düzügn optimize edilmemiş

şimdi birde bunun eğlence amaçlı diğer kullanımları var. birisi bana ikinci ekrana bağlayıp 1080p video oynatabiliyor mu diye sordu.
evet 1080p video oynatabiliyor. ama bunu tahmin ediyordum ben zaten. gayet iyi oynatıyor.
ikinci ekranda bu sırada yapabileceklerimi inceledim. bir ekranda 1080p film izlerken diğerinde web surfing yapabildim. sonra age of empires caste siege adlı oyunuda oynayabildim
ancak caste siege oynarken azıcık rame atlamaları yaşadım. filmi 720p ye çekince düzeldi
S
9 yıl
Fifa 15 PS3 Kardeş Aranıyor
Çok fazla anlamam bu işlerden arkadaşlar.US Psn hesabından alan varsa ben ortak olabilirim.Ultimate Team oynamak isterim.Ona göre üstü altı konuşulur
S
10 yıl
Elektronik eşya taşıma için kargo mu otobüs firması mı?
Merhaba arkadaşlar.
55 ekran samsung tv-monitör var.Onu Adanadan Fethiyeye taşımak istiyorum.Kutusu süngerleri herşeyi duruyor.Yüksek ücretler ödemek istemiyorum.
Sizce taşıma için en mantıklı yol hangisi?Kargo firması mı yoksa otobüs firmaları mı?
S
10 yıl
Vatan Computer hafta sonları %25 indirim devam ediyor mu ?
Vatan Computer hafta sonları %25 indirim devam ediyor mu ?
Teşekkürler.
S
10 yıl
PS3 için monitör tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
2.el ps3 aldım.Onu daha iyi oynamak için max tl kadar 50-60 cm ekran arası kaliteli bir monitör önerir misiniz?
Monitörler tepkime süresi vb. özellikler hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden saçma sorular sorarsam kusuruma bakmayın.
Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.