T

Teğmen
05 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
Asus GL702VM-GC144T - Ram bozuldu.
Arkadaşlar geçen sene yazın başında bir '' Asus GL702VM '' satın aldım. Mavi ekran hataları alıp duruyordum. Bende MemTest yaptım. Bir sürü bellek hatası olduğunu gördüm. Şuan laptop garanti kapsamında fakat ben yurtdışındayım. Laptobu Türkiye'de almıştım. Laptop'un üzerinde '' 16GB Module DDR4 2400MHz Samsung M471A2K43BB1 '' ram bulunuyor. Ben şimdi internetten ram sipariş etmek istiyorum. MHz olayına takılmış durumdayım. '' Kingston HyperX Impact 16GB 2133MHz DDR4 SODIMM HX421S13IB '' bu bellekleri alsam cihazda performans sorunu yaşar mıyım ? Ya da sizin önerebileceğiniz başka ram marka model var mı ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.
T
9 yıl
İkisi arasında kaldım
Asus K555LN-XO364H ile HP 15-r120nt - Bu iki dizüstü bilgisayar arasında kaldım arkadaşlar. Amacım günlük kullanım pek fazla oyun falan oynamıyorum.
T
11 yıl
Soru ? Samsung Series7 Chronos
arkadaşlar 1 hafta önce samsun NP780Z5E-S01UB model numaralı bilgisayarı satın aldım fakat. Ekran ışığı hep değişiyor. Işık sensörü var galiba. Bunu nasıl kapatabilirim sabit kalmasını istiyorum ekran parlaklığının ? yardımcı olursanız sevinirim.
T
12 yıl
Avea da bir problem mi var
Sabah uyandığımda telefonum çekmiyodu. Halende arasıra telefon çekmiyor. Bir kaç arkadaşımın daha aveası çekmiyo. Forumda başka arkadaşlarda varmı bu problem yoksa bizde mi sorun var.
T
12 yıl
Check-in İşlemi hakkında ?
pazartesi günü için thy nin sitesinden iç hatlardan bitane uçak bileti aldım. Alırken babamın kredi kartıyla aldım. Uçağa binerken check-in işlemi sırasında sorun olur mu. Yada nasıl yapacağım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
T
13 yıl
İpad ve jailbreak hakkinda
Arkadaslar ipad'ime jailbreak yapmayi dusunuyorum siz ne dersiniz jailbreak yaptigimiz zaman cihazda yavaslama olur mu. İpad e jail yapan arkadas varmi yorumlariniz nedir
T
13 yıl
Phenom X6 1090T den gelen Cızırtı
2 hafta önce aldığım phenom x6 1090T den garip bir cızırtı geliyor.Sanki böyle kulak tırmalar gibi. Önce işlemci fanından geldiğini düşündüm.Ama işlemci fanını söktüğümde sesin devam ettiğini gördüm.Sonra Psu dan geldiğini düşündüm.Psu yu tamamen değiştirdim.Ses halen devam ediyordu.Ekran kartına kadar söktüm fakat ses kesilmiyor.. Ayrıca bilgisayardada anlık takılmalar başlamıştı.Sonra anakarta sadece işlemciyi takıp çalıştırdığımda sesin işlemciden geldiğine kanaat getirdim.Ürünü Hızlıal dan almıştım Arıza talep formu gönderdim cevap bekliyorum.


Arkadaşlar sizce ürünü komple değiştirirler mi yada nasıl olur merak ediyorum.Aranızda böyle bir sorun yaşıyanınız varmı ?
T
14 yıl
Bu SSD \u0027yi masaüstü bilgisayarda kullanabilir miyim ?
Team 32GB Combo Ssd (TMSSDCOMBO32G) bu harddiski masaüstü bilgisayarda kullanabilirmiyim işletim sistemi kurucam
T
14 yıl
Windows 7 64 bit / Sata 2 Kurulumu
Arkadaşlar Windows 7 64 bit kurulumu yapacağım sata 2 Hdd 'ye bios ayarlarını nasıl ayarlamam gerekiyor. AHCI yaptım fakat kurulum ekranı geldiğinde HDD 'yi görmedi bilgisayar. Bios güncellemesini yaptım.
T
14 yıl
Canon Eos 5D MARK II ve 24-70 mm F/2.8 Lens / Çinde fiyat
Arkadaşlar Ben Canon Eos 5D MARK II ve 24-70 mm F/2.8 Lens Almayı düşünüyorum. Yakın zamanda bir arkadaşım Çine gidicek.Türkiye fiyatlarını araştırdım fakat.Çindeki fyatlarla ilgili bir fikrim yok.Orada sizce aşşağı yukarı fiyatlar nedir.

Yani ben bu makinayla bu lensi oradan kaç dolara alabilirim.Yada hayyam fiyatlarıyla arasında ne kadar oynar.Kararsız kaldım. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.Teşekkür ediyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.