R

Yüzbaşı
09 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
489 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
2 ay
Araç giderken stop etmesi
Merhaba arkadaşlar. Aracım 2008 Lancer. Son zamanlarda yürürken stop etmeye başladı. Bazende baya motorun sallandığını hissediyorum sonra geçiyor. Fakat asıl sorun arabayı rölantiye aldığım zaman giderken arada akü lambası yanıp yanıp sönüyor sonra araba stop ediyor. Bazende araba giderken rölantiye alıyorum gaz vermeye başlarken sönüyor. Sürekli olmuyor. Ama oluyor.

Bir yere götürdüm siboplar değişmeli 30 bin lira masrafı var dedi. Çelik sibop takılacakmış.

Bu konuda bilgisi olan var mı?
R
10 ay
aliexpress\u0027ten tablet almak
mümkün mü arkadaşlar? 2023 yılındayız da çok eski konularda çelişkili bilgiler var. yakın zamanda almış olan var mı acaba?
R
geçen yıl
steelseries sorumsuz distribütör
arkadaşlar merhaba. elimde 1 adet kutulu ve içindeki garanti belgesi imzalanmamış olan steelseries aerox 3 winter wireless mouse var. faturasına ulaşamıyorum. türkiyedeki yetkili firması olan firmaya mhd@despec.com.tr adresi üzerinden mail gönderdim ve fatura-garanti belgesi olmadan işlem yapamayacaklarını söyledi. açıkçası yıllardır böyle bir cevap almıyordum. sonuçta o ürünün satış tarihini bilmelerini beklerim zira satıldığı zaman yada sisteme kayıt edildiği zaman zaten görmeleri gerekir sanırım. onu da geçtim garanti belgesi de var kimse doldurmamış. bunun suçlusu neden ben oluyorum?

10 bin liralık ürün alsam ertesi gün faturasını kaybetsem 1 günde garantisi mi bitecek yani?

kısaca bu konuda steelseries'e mi ulaşayım sizce yada ne yapabilirim? resmen sorumluluktan kaçıyorlar. genel merkeze mail atsam amerikaya yani çözüm üretirler mi sizce?
R
geçen yıl
Yapay zeka uygulaması
merhaba arkadaşlar markette dikkatimi çekti aşağıdaki uygulama. basit ama işlevsel:



https://play.google.com/store/apps/details?id=me.imssoft.yapayzekayasor
deneyebilirsiniz. ileri de bütün işlerimizi yapay zeka yapacak ön hazırlık olur :)
R
geçen yıl
newegg üzerinden laptop almak?
merhaba arkadaşlar 1850 dolarlık bir laptop beğendim. 150 euro üzeri birşeyler gelmiş sanırım da newegg zaten vergileri ödüyor. bir arkadaş forumdan sadece vekaletname ücreti ödediğini söylüyor gümrüğe girdikten sonra.

yakın zamanda alışveriş yapmış olan var mı acaba?
R
geçen yıl
depremde ölmek istemiyorsanız türk telekom-turkcell kullanmayın
daha önce benzer bir konu açtım sonra bir arkadaş gelip provoke etti diye banlanmıştım. hemde 8 gün. neyse.

ben sizi uyarmış olayım da. depremi yaşadım. turkcell ve turk telekom deprem anından itibaren çekmedi. 0. direkt kesildi. günlerce de hat gelmedi doğru dürüst. vodafone kullanıyorum. vodafone en az 3-4 saat full çekti ve kullandım hatta netimi paylaştım. kimse sorun yaşamadı yakınlarımıza haber verebildik. teknik sebeplerini bilmiyorum ama depremi yaşamış biri olarak sizi uyarıyorum arkadaşlar.

üstüne üstlükte günlerce çekmeyen türk telekom hafta sonra falan 2 gb tanımladı paket olarak. birazcık dakika birazcıkta sms verdi. yani bunları denetleyen ve ceza verecek bir kurum olmadığı için orada bir sürü insanın ölümüne sebep oldular. bu konuda onlarca kişinin paylaşımı zaten var.

bizzat bende yaşadım.

eğer bugün tepki göstermezseniz yarın istanbulda falan deprem olursa bizim yaşadığımızın 10 katını yaşarsınız maalesef arkadaşlar. bu firmaların bu tür afet anlarında en kısa sürede iletişimi sürdürmek gibi bir sorumluluğu olduğunu birilerinin hatırlatması lazım...
R
geçen yıl
türk telekom deprem bölgesi rezaleti
merhaba arkadaşlar. abim deprem bölgesinde ve pek kullanmadığı için tl tarifesini

MEVCUT TARİFENİZ
MOBIL HERYONE TARIFESI

yapmıştı. şimdi bu tarifeden geçebileceği bir tarife yok ve internet paketleri çoook pahalı. türk telekom deprem bölgesine sadece 2 gb internet tanımlamış o da bitmiş doğal olarak.

yani en uygun şekilde internete erişmesini nasıl sağlayabiliriz? 10 gb paketi için 150 lira istiyorlar. doğal olarak çok yüksek. tarifede değişmiyor. hatta taşıyamıyor doğal olarak. kaldık böyle. ne yapabiliriz? elektrikte verilmedi olduğu yere bilmiyorum internet hattı var mı.
R
geçen yıl
ZTE Red Magic 7 Pro 16/512
arkadaşlar ederi piyasası nedir acaba? türkiyede pek olmayan bir model sahibinden de fiyatlar acayip yüksek. alsak satılır mı o fiyata sizce?
R
geçen yıl
istanbulda yazılım firması arıyorum
merhaba arkadaşlar aklımda birkaç site fikri için istanbulda yazılım firması arıyorum. bilgisi olanlar iletişime geçerse sevinirim.
R
2 yıl
Apemove.io yeni M2E uygulaması
merhaba arkadaşlar. uygulama yeni epey. free mintler yeni bitti fakat ayakkabılar çok ucuz şu an. çünkü level atlatma pahalı şimdilik.


https://t.me/APEMoveAirdropBot?start=930962069
buradan üye olursanız iki tarafa da ekstra ödüller geliyor ufakta olsa.

Ape move token ve Bape tokenler üzerinden gidiyor süreç. Ape epey prim yaptı şu an.

ApeSwap - Ape
ApeSwap - Bape


https://coinmarketcap.com/currencies/apemove
APEMove gives you FREE NFT sneakers to earn $APE & $BAPE

doğal olarak YTD :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.