S

Yüzbaşı
24 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Su Tesisatından Gelen Fareye Çözüm
Arkadaşlar merhaba geçen mutfakta lavabo giderinden tıkırdılar geldi anladım ki yavru bir fare yukarı gelmeye çalışıyor. Baya korkup tiksindim. Araştırdım ama düzgün bir zehir vs. göremedim bilen eden başına böyle bir olay gelen varsa yardımcı olabilir mi?

Bina yeni henüz bir yaşında ve en üst katta oturuyoruz (5. Kat). Dün gece lavaboların çoğuna lavabo açıcı döktüm ama için hiç rahat değil.
S
8 yıl
IPhone\u0027u Usb ile Araca Bağlayı Şarkı Dinlemek
Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim. Kullandığım araçta usb ile telefonu bağlayıp şarkı dinlemek istiyorum. Araçta aux girişi yok bluetooth bağlantısı yok yani tek seçenek usb. Araçda (suzuki swift 2012 model) daha önce usb ile bağladığımda spotify da ki şarkıları dinleyebiliyordum fakat uzunca bir süredir bağladığımda no songs uyarısı veriyor teyp bu arada belirtmeliyim ki telefon şarj oluyor yani tek sıkıntı şarkılar gözükmüyor.

Apple Music'de de denedim fakat aynı sorun yine no songs uyarısı alıyorum. Yolculuğa çıkacağım ve yolda radyo frekansları da gidiyor bir yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
S
8 yıl
Samsun\u0027da Özel Suzuki Servisi Tavsiyesi
Merhabalar Suzuki swift aldım Samsun'da aracın bakımlarını yaptırabileceğim güvenebileceğim bir özel servis arıyorum bilen birisi varsa çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

Ekleme:

Merhabalar belki arastiran insanlara faydali olur düsüncesiyle swiftimi servise gösterdigim ustayi paylasacagim.

Canik ilçesinde Samsunspor stadinin kuzey giris tarafina cephe olan kisimda Sahin Oto, Japon grubu arabalara da (esasen birçok marka ve modele bakim yapilmakta) bakmakta bende kendi aracimi bir tavsiye üzerinde oraya götürdüm ve hizmetten gayet memnun kaldim.

-Yag Filtresi degisimi
-Hava Filtresi degisimi
-Sanzuman yagi kontrolü ve yakit filtresi kontrolü
-Arka tekerleri sökülerek fren ayarlari kontrolü ve düzenlemesi yapildi.

200.00 TL verdim bunlar için fiyat bana uygun geldi.

Sahin Oto'nun sahibi Turhan Ustadir, ustanin cep telefonu numarasi 0535 227 69 22 ilgilenen olursa kendisiyle iletisime geçebilirler.
S
9 yıl
Bisiklette Takım Elbise Taşıma
Arkadaşlar merhaba işe bisiklet ile gidip gelmeye başlayayacağım işte giydiğim takım elbisemi taşıyabileceğim bir omuz veya sırt çantası bakıyorum.

Şöyle çok pahalı olmayan sizin bana tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı yada bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarımız kendi durumlarını paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Ayrıca şu adreste ki videoda bir çanta gösteriyor çok güzel ama 200 dolar gibi bir fiyatı var 150-200 TL veririm ama 200 dolar çok ciddi bir rakam tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bahsettiğim çanta :https://vimeo.com/63693667
S
9 yıl
Şu Videoda ki Çantayı Nereden Alabilirim?
Beyler merhaba vereceğim adresteki çantanın bir benzerini Türkiye'den daha ucuza nerede alabilirim buna benzer bir şey tavsiye edebilir misiniz?


https://vimeo.com/63693667
S
9 yıl
Ocak 2016 İtalya Turu Ne Derece Mantıklı? Önerileriniz Neler?
Arkadaşlar merhaba nasipse ocak 2016'da İtalya turuna katılmayı kafaya koydum eylülün ilk haftası bir tur paketi alacağım sormak istediğim sizce ocak ayında İtalya ne derece mantıklı olur? İtalya, Fransa ve İsveç turları da var aklım ona da kaydı sizlerin önerileri nedir?

Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
S
9 yıl
Tek Başıma Tur İle Yurtdışı Tatilene Gidersem Çok Sıkılır Mıyım?
Arkadaşlar merhaba konu başlığından da anlaşılacağı üzere tek başıma tur ile yurtdışı tatiline gitmeyi planlıyorum. Arkadaş bulamadım ne yazık ki tatili kurban bayramına denk getireceğim 7 gecelik İspanya turlarından birine katılmayı planlıyorum. Aklıma takılan en büyük nokta yurtdışına tur ile tek başına gitmek çok mu sıkıcı olur? Öneriniz var mı? Yorumlarınız nedir?


Yabancı dilim iyi olmadığı için tur ile gitmeye mecburum diyebilirim. Fikirleriniz nelerdir arkadaşlar?
S
9 yıl
Facebook Akış Yenilenemedi Hatası
Arkadaşlar Lumia 820 kullanıyor bir akrabam bütün sosyal medya uygulamalarına girebiliyor internete girmede herhangi bir sorun yok fakat Facebook uygulamasında akış yenilenemedi hatası veriyor sebebi ne olabilir?

Internette aradım düzgün bir çözüm önerisi bulamadım şebeke sorunundan bahsedilmiş genelde fakat internete girebiliyor ve diğer sosyal medya uygulamalarında bir sorun yok.
S
9 yıl
Galatasaray Maçlarında Ekranın Aşırı Parlaması
Arkadaşlar ligtv de sadece Galatasaray maçlarında tepe kamerasında bu sorunu yaşıyorum ekran aşırı parlak oluyor zemin çok çok kötü gözüküyor hani ekran parlaklığını sonuna kadar açarsın kötü bir parlama olur ya işte bu şekilde fakat yakında görüntü geldiğinde gayet normal bir görüntü var yani sadece tepe kamerasında bu sorunu yaşıyorum. Diğer maçlarda ise herhangi bir sorun yok sadece Galatasaray maçları ve tepe kamerasında sorun var. Televizyonun ayarlarıyla oynadım düzelmedi.

Bu sorunu yaşayan var mı? Fikirleriniz nelerdir? Televizyon markası Sunny arkadaşlar ayrıca.

Teşekkür ederim.
S
9 yıl
Kulaklıklı Bere Takım Elbise ile Giyilir mi?
Arkadaşlar havalar iyice soğudu artık bende bere alacağım bir tane yalnız şu kulakları kapatan berelerden almak istiyorum acaba takım elbise ile komik mi durur yoksa düz bere mi almalıyım?

Almayı düşündüğüm kulaklıklı bere şu;http://www.n11.com/fonem-2107-erkek-bere-bayan-bere-ici-polar-bere-P15944369
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.