N

Teğmen
23 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
13 yıl
2.5\" Harici HD içindeki HD\u0027i söküp laptopa takmak
Toshiba laptop kullanıyorum A350 serisi. İçindeki hdd 320'lik ve yetmiyor harici 3'5 luk haricilerimi daha az kullanmak için laptop içindeki hdd'yi değiştirmem gerek.

Tek satılan dahili 2'5 luk hdd fiyatları yüksek ve 1TB 'lık bulamadım. Bu nedenle 2'5 luk bir harici alacağım ve kutusundan çıkarıp laptop'a takacağım.

Ama hangi markaların taşınabilir hdd'leri buna uygun bilmiyorum. Sanki WD uygun gibi geliyor bana şansımı deneyeceğim en kısa zamanda.
N
15 yıl
Microlab Teknik servis
Microlab A-6324R 2+1 ses sistemimdeki subwoofer nereden geldiği belli olmayan sesler çıkarmaya başladı.Cihazı açtığım andan itibaren bir inleme geliyor.Kalın ve rahatsız edici bir ses.Subwoofer bağlantı kablosu çıkınca ses kesiliyor.Sanırım ana ünitenin çıkışlarında bir problem var.Ama bunu sürekli yapmıyor.Teknik servisini arıyorum.Türkiyede varmı??
N
15 yıl
Günde 200 km Ayda 4200 km Ama Az Yakıt Tüketimi
Merhaba;

Ben evim ve işim arasında günde 200 km yol yapacak birisiyim.Ayda en az 4200 km yol yapacağım.
Dolayısıyla dizel ve otomatik vites bir araba almak istiyorum.Tem otoyolunu kullanacağım için şehirlerearası yakıt tüketimi minimum bir araba almak istiyorum.

Henüz kesinleşmiş bir fikrim yok.Çevremdekiler Peugeot 307 ve 308 modellerini tavsiye ettiler.308 için 100km de 3.5lt yakıt tüketimi olduğunu bile söyleyenler var.Ama kararsızlık ve başka markalar hakkında bilgim olmaması beni sıkıntıya sokuyor.

Umarım bana yardımı dokunacak arkadaşlar vardır bu sitede.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.