F

Yüzbaşı
19 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
25 yaşındayım bi bok bildiğim yok.
Eved.
F
9 yıl
Saat Kaç?
Saat kaç citi?
F
9 yıl
Team fightta ping girmesi
Beyler eğer etrafımda diğer oyuncular yoksa ping olmuyor, ama takımdan birileri gelirse ya da tf başlarsa ping 600-800 oluyor. daha önce böyle sorun yaşamadım, yeni başladı. bir çözümü var mı bunun?
F
9 yıl
Sejuani\u0027nin 4800 ip olması gerekmiyor muydu?
Cevap için teşekkürler.
reksai çıktı dediler , kontrol etmeden konu açtım
F
9 yıl
PİNG sorunu
Beyler bi kaç patch önce böyle bi durum yoktu. Ping 80 falandı fakat son 2 haftadır 120 lerde ve arada 2k ping oluyor. Sürekli değişiyor. LOL forumunda da bununla ilgili konular gördüm. Sizde de aynı sorun var mı ? Düzeltmek için ne yaptınız?
F
10 yıl
Yeni patch ile gelen unranked sorunu
eu east serverinde oynuyorum, yeni lig atladım ve beni unranked gösteriyor. az önce ranked girdim , maç sonrası baktım kaç lp gelmiş diye unranked yazıyor ve profilde ranked stats sekmesi de kapalı.
aynı sorunu yaşayanlar var mı?
F
12 yıl
Yeni Update YENİ SORUN
Hp veren takılar ve giysilerim dex veriyor diye gözüküyor.üstüne gelince itemin healt bonus : 12 yazıyor ama U'da karakter ekranında aldığım bonuslar dexe yazılıyor.400 hp düştü charın.Silahın verdiği dex bonusu da görmüyor oyun.Relog attım düzelmedi.Nasıl düzelteceğim bunu?
F
12 yıl
Yeni hesap alamıyorum
C-westte başlamak istiyordum.Dün yeni mail adresleri aldım denedim.Fakat knightonlineworldden mail adreslerime aktivasyon maili gelmiyor.Şu an genel bir sorun mu bu? yeni üyelik alabilen var mı şu anda?
F
14 yıl
RLB\u0027si kalabalık olan server???
Manes rlbde 2 party adam olmuyor nerdeyse.Rlb nin kalabalık olduğu server var mı acaba ? Yoksa ardream kasacağım mecbur.
F
14 yıl
SİLİNEBİLİR
Koxpun kalkması ve Ronark'ta DH clanı kurulması sebebiyle çarı satmaktan vazgeçtim.Çarı almayı düşünen arkadaşlar kusura bakmasın onları meşgul ettiğim için

Herkese iyi oyunlar.


Yönetici konuyu silerse çok memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.