T

Er
17 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
14 yıl
Nokia E51 navigasyon yardım...
Arkadaşlar,

Yaklaşık 3-4 haftadır cevabını bir türlü alamadığım bir konu hakkında yardımlarınızı istiyorum.Nokia E51 cep telefonum var ve haritaları kullanıyorum.Bu telefonda haritalar menüsü içerisinde gps bağlantı menüsü,araba sür,yürü,konumum vs. gibi seçenekler mevcut.Ancak araçla sür seçeneğini seçtiğimde sürekli olarak "gps bekleniyor" yazısı çıkıyor ve saatlerce bekliyorum.GPS menüsünü açtığımda "GPS uyduları aranıyor"mesajının ardında "Önce uydu tabanlı konumlama yöntemi seçin" mesajı çıkmaktadır.

Nokia teknik servislerinden yeterli desteği alamadım.Bu telefonda haritayı görebilirsiniz ancak navigasyon olarak kullanamazsınız diyor.

Sizden ricam Nokia E51 Telefonu navigasyon olarak kullanabiliyormuyum.Kullanabiliyorsam nasıl kullanacağım konusunda detay verebilirmisiniz,Kullanamıyorsam kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor.Vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyorum.Saygılar.
T
16 yıl
1999 Model Astra HB, 2004 model Peugeot 206 hangisini tercih edersiniz?
İkinci el araç almak konusunda kararsız kaldım. Aynı fiyat aralığında bulunan 1999 Model Astra G HB, 2004 model Peugeot 206, hangisini tercih edersiniz? Bu araçlardan en azından birini kullannanların fikirlerini alabilirmiyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.