S

Onbaşı
14 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
15 yıl
ACİL 2001 S40 T4-2.0T yardım lütfen
Herkese selamlar! Araç alma arifesindeyim ve S40 lar aklımı çelmekte!Daha önce 1 yıl 2001 model 1.6 S40 kullandım ve bir yakınımın araçla kaza yapması sonucu aracı satmak durumunda kaldım.Tekrar S40 lara yöneldim fakat bu sefer eksik olan performans nedeniyle turbo modellerle ilgileniyorum.2 gün içerisinde almak istediğim 2 Volvo var.Bunlardan biri S40 T4 otomatik.Araç 2001 model,169.000 km de 10.000 km önce rektifiye nin başarısız olması sonucu araca sandık motor getirtilmiş ve yetkili serviste taktırılmış.2.el Volvo alımında önemli hususlardan biri olan triger kayışından şüphe duymayacak olmak beni bu araca yakınlaştırıyor.Araç ta boya ve darbe yok. Araçta prins LPG sistemi var.Sandık motor olması avantaj olarak görülmeli mi sizce?
2.seçenek ise yine 2001 model 2.0T manuel vites S4o.Araç 102.000 de özenle kullanılmış.İçi dışı gerçekten çok temiz.BRC LPG takılı.

Çok kararsızım ve acil karar vermem gerekiyor.Yardım ederseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
S
16 yıl
Mazda 6 almayı düşünüyorum?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Önümüzdeki 30 gün içerisinde D segmentinde 2 litre motor hacmini geçmeyen otomatik benzinli bir araç almak istiyorum ve seçeneklerimden biri Mazda 6.

Aranızda Mazda 6 kullananlar varsa aracın ortalama yakıt tüketimi,performans hissi,servis maliyetleri,kronikleşen problemleri hoşuna giden gitmeyen özelliklerini objektif olarak benimle paylaşabilirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler
S
16 yıl
2003-2005 arası Mazda 6-Ford Mondeo otm.
Arkadaşlar Eylül ayı başında sahibi olduğum 2003 Toyota Corolla aracımı satıp D segmentinde uygun fiyatlı benzinli bir araç alma niyetindeyim.Düşük 2.el değerleri ve sağlam yapıları nedeniyle Mazda 6 ve Ford Mondeo alıp sıralı LPG sistemi takıp en az 4 yıl boyunca aynı aracı kullanmayı planlıyorum.İki araç bildiğim kadarıyla aynı platformda,benzer motorlarla üretiliyor.Bu araçların ortalama periyodik bakım giderleri hakkında bilginiz var mıdır?Araçlarla bütünleşen kronik sorunlar biliyor musunuz?30 yaşını geçmemiş bir kullanıcı olarak Mazda 6 beni Mondeo dan daha fazla cezbetsede Mazdanın Türkiyedeki durumu ve dolayısıyla yetkili servis konusu beni meraklandırmıyor değil.Aracımı 3 günden daha fazla serviste tutmak ya da etraftan duyduğum gibi ortalama 20 gün parça beklemek Mazda açısından beni çok korkutuyor.Bu araçları kullananlar ya da bilenler varsa bu seçimde bana yardımcı olmalarını rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.