N

Yarbay
10 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
168 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
4670k işlemcim yanıyor
işlemci boştayken 55-60 derece yük altına girdiği anda 3 saniyede 100 derecede tavan yapıyor. işlemciyi sök tak yaptım temizliğini hallettim pek bi tozu da yoktu.hdd sök/tak ram aynı şekilde .denemediğim yöntem kalmadı. oyunlarda işlemci sıcaklığından dolayı frekans düşüyor fps drop yaşıyorum kasanın kapaklarını açtım bios resetledim. biostan fanları full speed yaptım yine de olmadı.voltajları tekrar defaultladım zaten hiç overclock yapmamıştım.içinde bir ay önce sıkılmış termal macun da vardı şimdi onu temizledim kenarlara bulaşmış tekrar sıktırıcam. yine boşta 65 derece.anakart sıcaklığı 30 derece ram de normal. acaba işlemci yanmış olabilir mi günlük kullanımda bir sorun yaşamıyorum.fan değiştirsem ne kadar etki eder ki 100 dereceden 60 a indirecek bir fark olmasa gerek.başka bir sorun var sanırım yardımlarınızı bekliyorum
N
4 yıl
rx570 tek fan acil
n11 kampanyadan almayı düşünüyorum tek fan fazla ses yapar mı rahatsız eder mi acil cevaplarsanız sevinirim
N
5 yıl
Say 25-30k üni/bölüm tavsiyesi
sağlıkla ilgili bölümler dışında hem üni hem bölüm tavsiyesi verebilir misiniz?
N
5 yıl
pci 8x slot’a ekran kartı takmak
arkadaşlar gigabyte z87x d3h anakartım var. bu anakartta 3 adet ekran kartı yuvası mevcut pci 16, pci 8 ve pci4. bundan birkaç yıl evvel pci 16 da takılı olan ekran kartını çıkartırken klips de yerinden çıktı ve alttaki teller zarar gördü. ben şimdi güncel bir ekran kartı alıp 8x te kullansam bir sorun olur mu ? bazı sitelerde karşılaştırma yapılmış arada nerdeyse 1 fps oynamış. şu anki güncel durum nedir biliyorum. yardımcı olacaklara teşekkürler.
N
5 yıl
çözüldü silinebilir
edit
N
6 yıl
2000 devirden sonra gelen ses (videolu)
arkadaşlar aracım dacia logan 2017 model dizel. aşağıda attığım linkte 48. saniyede gelen sesin aynısı benim aracımdan da gelmeye başladı sorun nedir sizce ? sağ ön taraftan geliyor özellikle.
https://www.youtube.com/watch?v=L7vNHhKFV1s&ab_channel=Ismailsar%C4%B1ta%C5%9F
N
7 yıl
60000Tl acil sıfır araç önerisi
Aile aracı+dizel olması sebebiyle dacia logan mcv 1.5 90bg

Bir de benzinli olarak opel astra 1.6 aynı fiyat aralığında. Astra benzinli kullanılırsa ne yakadar yakar bir bilgim yok.

Özellikle bu ikisi arasında kaldım.bu hafta içi alacağım aklım dacia dan yana ne önerirsiniz ?
N
7 yıl
Yaşlı insanlara saygım kalmadı
heyet raporu almak için hastaneye gittim bugün.zaman dar.birkaç birim gezilecek. sıralar uzun...

girdim bi kuyruğa duvar dibine yakınım omzumu dayadım oraya.arkamda muhtemel 65 yaşlarında bi adam.baktım küçük küçük önüme geçmeye çalışıyor sonra aramızdan biri geçerken kıvrak bir hareketle önüme geçerek eylemi başarıyla tamamladı.

sen bi arkaya geç ben öndeyim dedim.yaw yuw birşeyler dedi. arkadaş bak arkaya geç dedim gözümün önünde sıramı aldın dedim. beni usulca kolumdan tutup ''yow bir de gençsiziniz al geçswfsdfdsf derken adama döndüm burun buruna geldim.çok yüksek sesla kes lan sesini dedim.kalakaldı otuz yaşındaki adamdan bu tepkiyi güörünce. bak arkadaş adam gibi benden sıra iste önüme geç ama insanı enayi yerine koyma valla şu yumruğu beynine patlatır yere sererim seni dedim. adam öylece kalakaldı herkes bana baktı falan. acayip işler.

eskiden yaşlılara saygım vardı.şimdi görüyorumki evrim bu insanları çürütmüş doğal seleksiyona tabi tutmuş.
teknolojiden bilimden tarihten sanattan insan ilişkilerinden kültürden hatta ve hatta kendi öz varlığından bile habersiz insanlar.... eskiden sözleri dinlenirdi. şimdi 13 yaşındaki bir çocuğun karşısında aciz kalmaya zorladı evrim bunları.
referandumda neyin oylanacağını dahi bilmeyen şuursuz bi güruh.benim geleceğimi çocuğumun mutluluğunu çalacak bu güruh.

vallahi tiksindim arkadaş ne derseniz deyin. otobuste bile inadına yer vermiyorum artık kimseye ya.

şimdi diyeceksin ki sen önce yaşlı insana nasıl davranacağını öğren... kusura bakmayın ben enayi değilim babamın oğluna bile postamı koyarım bu terbiyesizliğin yaşı yok. hatta kimse kusura bakmasın yaşlandıkça tebiyesizlik ve gasp kültürü daha fazla artıyor bunlarda.hala sinirim tepemde.

sanırım ben bazı şeylerden iyice soğudum ama açıklasak başımıza iş açıcaz. neyse .
N
7 yıl
Samsung A5 ağda kayıtlı değil hatası ve geri tuşu bozulması
a5 2016 cep telefonumda hiçbir sorun yokken simkartım birden bloke olmuş gibi hiçkimseyi arayamıyorum.ağda kayıtlı değil hatası çıkıyor. ayarlardan ağlardan herşeyi denedim olmadı.

aynı zamanda telefonun artık geri tuşu ve seçenekler tuşu da çalışmıyor.ışıkları da yanmıyor. sadece home tuşu çalışıyor. benim yapabileceğim birşey var mı yoksa tamire mi vermeliyim? teşekkürler.
N
7 yıl
Tarih konulu dizi tavsiyesi
biraz anlatım bozukluğu var gibi başlıkta.neyse. öncelikli olarak hangi diziyi izlememi tavsiye edersiniz? 100gb kota harcıycam boşa gitmesin.

Rome
Spartacus
Tudors
Vikings


Alternatif önerileriniz varsa onları da yazıverin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.