W

Çavuş
05 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
144 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
7 yıl
1440p için displayport kablo önerisi
Merhabalar

Acer Predator xb271hu aldım. 2560x1440 çöüzünürlükte 144 hz oc ile 165 hz veriyor. Ancak kutudan çıkan dp kablosu en fazla 85 hz verebildi. Daha üzerine çıkınca signal gidiyor. Redditte ve başka forumlarda aynı olayı yaşayanalr gördüm. Amazonda kaliteli kablolar var ancak 15-20 gün beklemek istemiyorum açıkcası. Bu çözünürülük ve frekansta tr den kablo alıp da kullanan var mıdır? nerden alabilirim?
W
7 yıl
domain ismini 500 $ satayım mı?
Merhabalar

capturepokemon.com domaini bana ait. Amerikadan birisi bana bu adresi satar mısın dedi. Fiyatın nedir dedi. Ben de sen fiyat ver şu anda pek düşünmüyorum dedim. 200 $ teklif yaptı başta. Sonradan pazarlık snucu 500 $ verebilirim dedi direk. Benim istediğim rakam 1100 $ civarı makul mudur. Google keyword planner dan ve arma sonuçlarından kontrol ettim fena değil rakamlar. Ayrıca capturepokemon.net de alınmış ve ordan satış yapılıyor muhtemelen o sitenin sahibi. Ne dersiniz?
W
9 yıl
boom beach level 56 en iyi heykeller + 450 toz + 1500 elmas - 650 TL
Boom beach lvl 56 hesap lvl 57 olamya ramak kaldı sürekli günlük 2-3 satimi harcadıgım gerçekten emek verdiğim bir hesap. Diğer ilanlarla lütfen karıştırmayın savunma hariç tüm binalar maxlanmış olup tamamen saldırya yönelik bir hesaptır. Lakin fotograflardada gorebileceginiz süre mavi kristallerle istediğiniz şaheser ve muhafızları koyup tamamen defansa yönebilirsiniz. Surekli supercell forumlarını takip eden biri olarak gerçekten inanılmaz heykellere sahiptir hesap. Heykeller neden bu kadar önemli diye sorarsanız tüm oyun dinamiği heykeller üzerinedir birebir savunma ve saldırıya etkisi vardır. Saymak gerekirse;

%31 (bundan daha iyisi %32 başka daha yükseği yok.) Birlik hasarı şaheseri ve 3 adet %13(max) birlik hasarı : Şimdi bu heykelle yapılan yağma ve operasyonlarda inanılmaz hasar verirsiniz. Tozlandıgında ise(2 katına çıkıyor toz ile) saniye başına muazzam hasar verirsiniz verirsiniz. Örneklemek gerekirse gemiye full zooka yüklerseniz saniye başına 112.000 hasar verirsiniz ki level 20 max HQ nun sağlığı 135.000 olduğu düşünülerse 1.5 saniye fazlasıyla yeterli oalbilmektedir. Youtube gibi kanalalrdan yüksek operasyonları izlerseniz zookayla neler başarıldığını görebilirsiniz.

%35 Birlikt Sağlığı şaheseri : Zaten bu heykeldan daha iyisi yok yani %36 lık birlik saplıgı heykeli oyunda mevcut değil. Tank ve medic(kısaca tmed) ve ağır silahlı+zooka(kısaca hooka) kullanırsanız bu heykel tam size göre.

%39 Gunbot enerjisi şaheseri + 3 adet %16 ve %15 gunbot enerjisi muhafızı : Tozsuz haliyle 92 enerjiniz var. Bu heykellerle birlikte ister tank ister meşale tankı kullanın enerjiniz bitmek bilmez. Hele bir de tozlarsanız 134 enerjiniz olacak. Sadece gunbot özellikleri kullanarak yağma bile yapabilirsiniz. Açıkcası günlük event olan dr teror de sahile birlik cıkarmadan 7 step olan dr teror baselerinden 5 ini patlatıyorum gerisi var siz düşünün.

%75 Güç Taşı şaheseri : Gene birlik sağlığı gibi bunun daha yüksek heykeli yok (%76 yok yani ). Nasıl 450 toz topladım derseniz sadece bu heykelle. Günlük saldırılarınıza baglı olarak 5-6 kristal ve 30-40 ın üzerinde kristali rahatca toplarsınız. Tozladıgınızda zaten nerdeyse her adadan bir kristal düşüyor.

Bunlara ek olarak fotograflardan gördüğünüz üzere 765 mavi buz parçacıgı ve 43 mavi buz kristali var. Bunlarla isterseniz şaheser yapıp defans kasarsınız isterseniz toza dönüştürüp saldırıken kullanırsınız. Ayrıca gene fotograflarda gördüğünüz üzere 217 magma parçacıgı ve 13 kristal var. Madem saldırıyorsun neden bu kristalleri kulalnmıyorsun derseniz zaten en maximumları ben de o yüzden bunları toz yapın derim. Karanlık kristalleri bozdurmama nedenim ilerde gene kırmızılarla aynı.

Birliklere gelirsek:

Zooka full

Ağır silahlı full

Piyade full

Savaşçı full

Topçu birliği full

İşaret Fişeği full

İlkyardım Seti full

Yalıl Ateşi full

Sadece daha yeni gelen updateki yaratık full değil onu da zaten cok rahatlıkla fullersiniz yakın zamanda.

Full olmayan birlikler ise tank (level 10) medic (Level 4) el bombacısı (level 3) meşale (level 7). Bunları full yapmama sebebim -ki full e çok yakınlar- fiyat/performans ve saniye başına hasarı düşük olmalarından. Misal bir tank yüklerseniz 1 saat 48 dakika sürüyor. Halbuki full savaşçı yüklemek 24 dakika. Zaman değerlidir. Ayrıca son update ile gelen duman içinde mediclerin tanklara ilkyardım setini artık atamamaları, tmed oynayanları bile savascı veya hookayla saldırmaya yöneltti.

Gemiler zaten full onları söylememe gerek yok. Medal sayısı şu anda seviyeme göre düşük dogru söylemek gerekirse. Ancak bunun en büyük artısı her atakta elmas kazanmanız ve kaynakları biriktiriyor olmanız. Zaten global ilk 50 ye girebilmek için günlük 8-10 saat gibi bir süre geçirmeniz gerek ki zaten hileci çinliler ve rusları geçmek imkansız. Daha önce aktif oynarken türkiye de ilk 20 içindeydim. Sizde çok rahat buna kavuşabilirsiniz.

Dünyanın en iyi ve geyik takımalrında birinde oynuyorsunuz. Takım eskiden global de 1.ydi ancak benim gibi sıkılan tecrübeli oyuncuların cıkmasıyla gene global ilk 30 da ancak yeni gelen newbilerle ilk 5 hiç zor değil. Ha eğer istersenizde global de birinci olan istediğiniz takımlara bu heykellerle girebilirsiniz. Zaten global il sırada ki her takım hasar ve gunbot heykelerine bakıp alıyor. 1 tane bile mavi heykeliniz varsa direk red yersiniz bendne söylemesi.

Diğer ilanlara nazaran neden bu kadar uzun yazdım derseniz gerçekten emek verdiğim bir hesap. Açıkcası yapılacak her şeyi yaptım ve de sarmıyor artık.

İletişime istediğiniz zaman geçebilir aklınızda bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Bu arada ben bu hesap ile oynamya devam etmekteyim oyun içinden de yazabilirsiniz her zaman : )

Not :
Fiyatı diğer ilanlarla karışılaştırdığınızda arada ki farkı rahatça görebilirsiniz. Son fiyattır lütfen pazarlık yapmayın. İstanbul içi elden alışveriş yapılır.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
W
10 yıl
ekran kartı tavsiyesi
Selamlar,

Külüstür bilgisayarım için güncel oyunlarda low da olsa takılmadan oynayabileceğim ekran kartı arıyorum. Makinamın özellikleri şu şekilde

e8400 3.0ghz bazen o.c yapıp 4.1 de stabil kullanıyorum
4 gb ddr2 ram 800 mhz ocz 950 ye rahat cıkabiliyorum o.c ile
p35c-ds3r gigabyte anakart
550 watt fsp psu

oynayacagım oyunlar zaten belli dayz bf3 arma 3 modları vs. open area oyunlar yani kısacası. arada dont starve falan da giriyorum.

bütçem maximum 350 lira. 6-8 aya kadar komple yenileyeceğim için 2. elden ekran kartı alıcam dh forum dan.
W
12 yıl
powerpoint tablo bölmek imkansız mı?
selamlar. uzun zamandır uğraşlarım sonucu çözemediğim bir sorunu sormak istiyorum. mesela powerpointte bir sunum hazırladık tablo ekledik içine ancak bu tablotek slayta sığmadı bu tabloyu bölüp ikinci slayda geçirmek lazım. nasıl yapılabilir makro mu yazmamız lazım?
örnek olarak aşağıda bir sunumumun örneğini koyuyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >
W
13 yıl
süreli adsl süresi dolmuyor
Merhabalar.

27 Haziran tarihinde 2 aylık süreli-yalın adsl bağlattım yazlığıma. Normalde 27 ağustosta kendiğinden kapanması gerekliydi adı üzerinde süreli internet. kotasıda dolu kullanmaya devam etsem mi ki acaba?
W
15 yıl
2 gb + 4 gb
sistemim şu şekilde: gigabyte p35c-ds3r rev 2.1, e8400 işlemci; 8800 gt 512 ekran kartı; 550 watt psu.
anakartımda şu anda 2x1 800 mhz ocz reaper ramler mevcut. aşağıdaki linkte gorebilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/ocz-reaper-2-gb-1066-mhz-cl5-heat-pipe-ddr2-kit-2x1gb-ocz2rpr10662gk-/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd70814#tablnk

Bunlara ek olarak 2x2 gb ocz reaper 800 mhz lık veya 2x2 gb ocz reaper 1066 mhz lık almayı düşünüyorum. aşağıdaki linkte görebilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-ocz2rpr8004gk-4gb-%282*2gb%29-reaper-ddr2-800mhz-cl5-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=37419
http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-ocz2rpr10664gk-4-gb-%282x2%29kit-1066mhz-ddr2-pc2-8500-reaper-ram/productdetails.aspx?I_ID=34120

Sorularıma gelince :

1- ramlerin uyumsuzlugundan dolayı mavi ekran alabilir miyim?
2- 6 gb belleği anakart destekler mi? (win7 64 bit kullanacagımdan işletim sisteminin desteklediğini biliyorum)
3- oc ile de fazla ilgilenmiyorum 1066 mhz lık ramlerden alırsam arada ki fiyat farkına değicek performans artısı olur mu oyunlar, programlar vs.
4- 2 gb belleğe göre 6 gb bellek oyunlar ve prgramlarda kendisini hissttirir mi?
5- 550 watt psu sorun çıkartır mı?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.