J

DH Yönetici
06 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
70 üye
Görüntülenme (?)
1177 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
5 yıl
Apple iPhone XR [ANA KONU]
J
6 yıl
Başkan Fikret Orman, seçime gideceğini açıkladı
Başkan Fikret Orman, Divan Kurulu Toplantısı'nda seçime gideceğini açıkladı.

"6,5 sene içerisinde hepimiz yorulduk. Bir silkelenmemiz lazım. Tüzük tadili için Eylül ayında bir kongre yapacaktık. Bunu birleştireceğiz. Seçime gitme kararı aldık...

İsteyen herkes aday olabilir. Aday olmak isteyenler olabilir. Çıkıp konuşabilirler. Bu baskın bir seçim değildir. Çok radikal kararlar alınması lazım. Birçok iş yapılması lazım. Bunları da ancak gücünü tamamen almış bir yönetim kurulunun yapabileceğini düşünüyorum. Yeni bir liste yapıp seçime gireceğim. Aday olmak isteyenler, borcu düşürmek için projesi olanlar için de bu güzel bir fırsat.

Diyorum ki, hodri meydan! Herkes gelsin, genel kurul önüne çıkığ söyleyeceklerini söylesin."

Haber kaynağı: Haber 1903



J
7 yıl
Sayfa içerisinde sonraki sayfanın yüklenmesini nasıl kapatabilirim?
Merhabalar,

Bu özellik muazzam bir hantallığı beraberinde getiriyor. Ayarları/tercihleri vs. kurcaladım ama buna dair bir seçenek göremedim. Ben 1. sayfanın sonlarına geldiğimde 2. sayfanın otomatik yüklenmesini istemiyorum. Bunu nasıl kapatabilirim?

Ayrıca 2004'ten beri giriyorum şu siteye, sene 2017 hala ağır, sürekli hatalar veriyor. Lütfen oynamayın şunun ayarlarıyla.
J
7 yıl
Tüketici Hakem Heyetine başvurarak sözleşmeden cayma hk.
Merhabalar,

Hazır internet sağlayıcı firmaların yaptığı radikal değişiklikler varken, çoğu kişinin işine yarayacağını düşündüğüm bu konu hakkında bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir konu olsun istedim. Turkcell Superonline abonesiyim ve taahhüdümün dolmasına 1 yıl 7 gün var... 1 yıldan fazladır aboneyim...


Kanun:6502
Madde52/4
Kanun der ki;


quote:

6502 sayılı kanunun abonelik sözleşmeleriyle ilgili 52’inci maddesi:
“..... Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez....”

Resmi Gazete için lütfen tıklayın.

Kanun net bir şekilde bunu söylüyor. Burada dikkat edilmesi gereken konu aboneliğin başlangıç tarihinin 28 Mayıs 2014’den sonra başlamış olması. Çünkü yasa bu tarihte yürürlüğe girmiş...


Bu yöntem ile bedel ödemeksizin sözleşmesini fesheden arkadaşlar var mıdır? Bize bilgi verebilirler mi?

Ben Superonline ile olan sözleşmemi okudum, bu durumdan faydalanmamızı engelleyecek herhangi bir madde veya bilgi yok...

Superonline sözleşmem;
< Resime gitmek için tıklayın >
J
7 yıl
Son dakika: İstanbul\u0027da Vatan Emniyete roketli saldırı girişimi
İstanbul'dan son dakika haberi! İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasının yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu, roketatarın müdürlük binasına isabet etmediği öğrenildi.

Hürriyet




Vasip Şahin ‏@vasipsahin 1 hr1 hour ago

1-İl Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana gelmiş olup, personelimizden ölü,yaralı bulunmamaktadır.

2-Saldırıyı yapan kişi ya da kişilerin tespit ve yakalanmalarına yönelik geniş çaplı operasyonlara devam edilmektedir.
J
7 yıl
Atatürk Havalimanı\u0027nda havaya ateş açıldı
Atatürk Havalimanı'na ana kapıdan motosikletle girdikten sonra havaya ateş açıp kaçan kişiyi yakalamak için havalimanı araç giriş-çıkış trafiğine kapandı.

Atatürk Havalimanı'nda polisin dur ihtarına uymayan motosikletli iki kişi ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonucunda şüpheli iki şahsın etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığı öğrenildi. Yaşanan olay nedeniyle Atatürk Havalimanı giriş ve çıkışlara kapatıldı.

Polisin durdurmak için havaya ateş açtığı ve gözaltına alınan şahısların üzerinden herhangi bir suç unsuru çıkmadı.
Türk Hava Yolları'nın konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşlarımız devam etmektedir." denildi.

İstanbul Valiliği'nden Atatürk havalimanı'nda havaya ateş açılmasına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada "Bu gece Atatürk Hava Limanında dur ikazına uymayan motosikletli 2 kişi polisimizce havaya ateş edilmek suretiyle durdurularak yakalanmıştır. İlk incelemede şahısların üzerinde herhangi bir silah veya patlayıcı madde bulunmamıştır. Hava limanı yolcu giriş ve çıkışlarına açıktır" denildi.

DHA-AA-İHA

Gün geçmiyor ki böyle şeyler yaşanmasın.
J
8 yıl
iPhone 5S enteresan pil problemi / cihaz sürekli kullanımda
Merhaba arkadaşlar, 5S'te batarya problemi yaşıyorum. Normal problemlerden farkı var o yüzden sizlerin fikrini almak istedim. Şöyle ki;

Pil kapasitesi 1200 mAh kadar düştüğü için gün içinde çabuk bitiyordu. Yalnız özellikle 9.2.1 kurduğumda, gece %100 yatıp, sabah %40-50 lerde uyanıyordum. Üstelik telefon ısınmış oluyordu ve pil kullanımı kısmında kullanılmış olarak gözüküyordu.

Bende problem bataryada diye yeni batarya taktırdım. Maalesef problem devam ediyor. Telefon kilitli ve ekran kapalı iken bir şey telefonu kullanıyor ve şarjımı sürekli olarak yiyor. Akabinde de bu pil kullanım değerlerine yansıyor. Yaptıklarım;

9.2.1'i tekrar dfu modda sıfırdan kurdum. Yedekleme yüklemedim, yeni iPhone olarak ayarladım, problem devam etti.
9.3 b4 yükledim dfu modda, değişen bir şey yok.
9.3 b6 yükledim hala daha devam ediyor.

Sizce problem ne olabilir? Telefonumdan memnunum, şu an 6S'e geçmeyi düşünmüyorum ama bu problem çok can sıkıyor. Problemin artık donanımsal olabileceğini düşünüyorum.


Ekran görüntüleri; (Pil kalibrasyonu yapılarak, %100 şarj sonrası oluşan değerler. %70-80 civarlarında düşük güç modunu açtım. Dikkat ederseniz uygulama kullanım değerleri gözükmüyor. iPhone birkaç dk kullanıldıktan sonra gözükecektir diyor ama hiç gözükmüyor).


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
Dip not: S image kullanmama rağmen sanırım forumdaki hatadan dolayı tam boyutta gösteriyor ss'leri. Bilginize.
J
9 yıl
Aziz Yıldırım basın toplantısı 30.09.15
Şu an canlı yayında...
J
9 yıl
Beşiktaş\u0027ın son parolası = Tüm maçlarını kazan, Gs\u0027ye 3 at, Fb\u0027yi bekle.
Evet...

Elimizde mükemmel bir fırsat vardı, verdik ellere. Ben şampiyonluk parolasının 5/5 olduğunu düşünüyordum. Aksi halde mümkün görmüyordum. Yine düşündüğüm gibi artık hiç ama hiç ihtimal kaldığına inanmıyorum ben ama az biraz olasılık ve tabii ki matematiksel olarak ihtimal var, bunu değerlendirelim;

1- Tüm maçlarını kazan.
2- Gs maçını en az 3 fark ile kazan
3- Fb'nin en az 1 maç puan kaybetmesini bekle.


Bu durumda;

Gs 67 > Bjk hariç tüm maçları kazandığını varsayalım > 76
Fb 66 > 1 maçta puan verdiğini(beraberlik), geri kalanları kazandığını varsayalım > 76
Bjk 65 > Tüm maçları kazan, Gs'ye 3 at, Fb'yi bekle > 77


Artık son parolamız budur. Ben yine şahsi olarak Fb'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum ama Gs'yi yeneceğimizi hiç ama hiç düşünmüyorum, gerçekçi olmak lazım. En az 1-2 yeriz, 4-5 atabiliyorsak(!) o zaman iş değişir.

Başka bir ihtimal düşünebilen var mı?
J
9 yıl
Sadece şu görüntüye bakın
< Resime gitmek için tıklayın >

Süleyman Seba sezonu... Hakemler Süleyman Seba sezonunda Beşiktaş'ı kolluyor. Topa ve hakemin gözlere dikkat.



Puan kaybını buna bağlamıyorum tabii ki. Adam olsaydı bu takım 15 pozisyondan 3-5 tanesini sokardı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.