K

Yarbay
06 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
585 (Bu ay: 12)
Gönderiler Hakkında
K
geçen yıl
Amerika Hakkında bilmek istedikleriniz ? Youtube\u0027da abartılanlar vs. 8-9 Aylık Tecrube.
Amerika'da yaklaşık bir seneye yakındır yaşamaktayım. Sorularınız, merak ettikleriniz, youtube'da, twitter'da aklınıza gelebilecek sosyal mecralardaki abartıla abartıla anlatılan olaylar ki gelene kadar ben de öyle sanıyordum gerçekliği ile anlatmak isterim. Can sıkıntısı bir şeyler yazası geliyor insanın.. Hem buradaki koşturmadan biraz olsun uzaklaşmak bana da iyi gelecektir. :) Sorularınızı sorabilirsiniz
K
4 yıl
Akdeniz Faaliyetleri, askıya alındı (Mavi Vatan)
  • Navtex ilanı Geri çekildi
  • Arama gemimiz ve Savaş gemilerimiz geri çekildi.
2 gün evvel Avrupa basınında, Yunanistan'ın Türkiye'ye ettiği tehditlerden korktuğu için Akdeniz'deki korkuya kapılıp ülkesine geri kaçtı başlığı ile dalga geçtikten sonra alınan bu karar, durumun ne kadar vahim olduğunu göstermiştir.Libya ve diğer alanlarda yapılan her türlü harcamaların boşa çıktığının göstergesidir alınan bu karar en büyük hezimettir. Yanlış dış politika ve yine geç kalmışlık ile Mavi Vatan ideolojisine vurulan çok büyük darbedir. Çok değil 5-10 sene sonraki ekonomiye canlılık getirecek bu durumun tam tersi yapılan masraflar ile daha da batağa sürükleyen bir hareket olduğunu açıkça görüyorum ve bunun bedelini gelecek nesiller ödeyecek..Bu hamle ile Avrupa'ya direttiğimiz kıta sahanlığı ve bizim benimsediğimiz Mavi Vatan sözünün bittiğinin resmidir. Türkiye bu karar ile Artık Akdeniz'de söz sahibi olmayacaktır. 5 Senelik Mavi vatan çabasının tek söz ile Türkiye Cumhuriyet'i devletin'in nasıl elinden kayıp gideceğini hep birlikte izleyeceğiz. Peki bu kötü gidişatın sorumlusu kim olacak ? Kandırıldık mı denecek yoksa yıllardır yapılmakta olan Geç kaldık veya Yanlış dış politikaya kurban gittik mi diyeceğiz ?Yanlış anlaşılmasın ama bu hamle ile Yunan kahpesinin Kıta sahanlığı çığırtkanlığını da desteklemiş oluyoruz, Güçlü duruş bu değildir.
K
5 yıl
An itibariyle YSK\u0027nin güncel İstanbul seçim sonuçları.
Ekrem İmamoğlu: 4.170.939 (% 48.80)
Binali Yıldırım: 4.150.899 (% 48.56)

< Resime gitmek için tıklayın >
K
5 yıl
Geçen seçimdeki geçersiz oylar da binali yıldırıma yazılması için akp başvurdu.
Geçen seçimde akp'ye basılan oyların bir kısmının bu seçime nakledilmesi için akp ysk'ya başvuruda bulunacakmış.
K
5 yıl
Tehlikenin farkında mısınız ? U.S. Navy
K
5 yıl
.
...
K
5 yıl
9700K + z390 Aorus Master + 3.000 MHZ ram 2000 küsürde çalışıyor.
9700 K + z390 aorus master İkilisine

Ram olarak CL 15 - 3000 Mhz Corsair RGB ram taktım.https://www.amazon.com/gp/product/B07D5QM1Q5

Lakin Bir sıkıntı var, Bu ram değerleri çok kötü gözüküyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Programdan Ram'i 3000'e getirince Rakamlar arasındaki fark çok açılıyor Bu değerler nasıl olmalı


Edit :


Bios'dan arttırayım dedim belki daha stabil olur diye Şuan 2.666 civarı mhz gözüküyor ve masaüstü programından da değiştirilmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?
K
6 yıl
Forumdan \u0027\u0027 Dolphin/Lion \u0027\u0027 ile pes dedirtecek kaderimiz (Rastlantımız.) --Kıbrıs Hudut Kartalları--
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle askere gidecek olanlara şimdiden hayırlı tezkereler dilerim. Biz askerliğimizi vatana olan borcumuzu 5 ay 3 gün yaparak ödedik.

Konuyu açma sebebine gelirsek mevzu bahis forumdan arkadaşın da onayını alarak hatta kendi isteği de bu yönde olduğundan açmak istedim. Tabiki durup dururken açmıyorum kader ya rastlantı ya bu o bakımdan okuyunca siz de hak verirsiniz. Temelinde gene askerlik heyecanı var olsa da arkadaşlığımız ve muhabbetimiz forumdan süre geliyor.

Kader ve Rastlantılarımıza gelirsek.

1- En başta tanışıklığımızın forumdan başlaması.
2- Acemiliğimizin Aynı yerde olması ( General Kenan Evren Kışlası / Maltepe ikmal okulu ) olması.
3- Usta Birliğimizin Kıbrıs / Magusa olması. (Aslında Lefkoşaya daha yakın.)
4- Aynı Mekanizeye düşmemiz.
5- Aynı Alaya düşmemiz.
6- Aynı Tabura düşmemiz.
7- Aynı Bölüğe düşmemiz.
8- Aynı Koğuşa düşmemiz.
9- Aynı takıma düşmemiz.

10- Kısa dönem olmamız, aynı celp aynı dönem bunları yazmıyorum. Sonuçta devrem silah arkadaşım.

Tabi telefon numarasını falan aldım, acemideyken görüştük ettik ustalıkta da zaten kıç kıçayız 80 kişilik bölükte. Bir tek son 70 80 gün kala beni bölükten kovdular bir o zaman ayrıldık diyeceğim ama kovdukları yer 600 metre ilerisi müfreze He daha iyi oldu gitmem neyse buralar askerlik anılarına girer merak eden çok olursa onu da konu altına yazarım sıkıntı değil benim için. Ama gene haftada 2-3 kere yemek getirdiklerinde falan görüyordum kendisini ya da bölüğe ziyarete gittiğimde çarşılarda falanlarda fistanlarda..

Bu da böyle bir kader işte arkadaşlar burada başlayan tanışıklığın ne getireceği belli olmuyor. İyi ki tanımışım kendisini..

Söylemeden edemeyeceğim bu arkadaşın bir özelliği var adam her yerde ve her şekilde uyuyabiliyor. Gazinoda sandalyede hatta ayakta bile.. İnsan ayakta gözlerini kapatınca uyur mu ya


Beyler Askerlik güzel acemi yorucu ustalık mükemmel gidin görün. Hayatınızda bir ömür unutmayacağınız anılar birikecek.

Bizim askerlik biteli 2 haftayı geçti sanırım.

370 KD TÖM öncesi.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
6 yıl
.
.
K
6 yıl
Samsung LC27FG70FQMXUF, Garip bir sıkıntı içersindeyim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
http://www.hepsiburada.com/samsung-lc27fg70fqmxuf-27-1ms-2xhdmi-display-full-hd-curved-va-ips-monitor-p-HBV0000040PFT


Arkadaşlar Bu monitör ayaklığı yüzünden resmen kucağımda kullanacağım monitörü. İçinden vesa için bir plaka çıktı lakin bunu direk duvara monteleyemiyorum galiba doğru mudur ? İlla ek bir şey mi almam gerekiyor. Lakin ben duvara yakın tutmak istiyorum monitörü. Nasıl bir çözüm yolu sunarsınız.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.