K

Yarbay
31 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
170 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Samsung A52 kılıf ve ekran koruyucu tavsiyesi
İyi günler arkadaşlar. Samsung A52 için kılıf ve ekran koruyucu tavsiye almak istiyorum.
K
3 yıl
Araç muayenesi hakkında
İyi günler arkadaşlar. Muayeneden kalındığı zaman 1 aylık süre veriliyor. Ama bu süre zarfında polis kontrolüne denk gelinirse ceza yazılıyormuş. Diyelim ki muayene geçerlik süresinin bitmesine 10 gün önce randevu aldık ve ağır kusurdan kaldık. Bu durumda 10 gün içerisinde polis çevirmesine denk geldiğimizde, eski geçerlik süresi henüz dolmadığı için ceza yemiyor muyuz?
K
4 yıl
Lastiğime omuz kısmından vida girdi. Değişim mi, tamir mi?
İyi günler arkadaşlar. Lastikleri 3 ay önce yenilemiştim. İki gündür arka sol lastiğimin havası iniyordu. Bugün inceledim lastiği, vida girmiş. Vida, lastiğin omuz kısmı diye tabir edilen yerinden girmiş. Sizce yama mı yaptırmak lazım, yoksa değişim mi lazım?

< Resime gitmek için tıklayın >
K
4 yıl
V kayışının değişim zamanı nedir?
İyi günler arkadaşlar. V kayışı ne zaman değişmeli? Kimisi 50-60binde diyor. Kimisi Triger ile birlikte değişir diyor.
K
4 yıl
V kayışı ile birlikte dişliler veya rulmanlar değişmeli mi?
İyi günler arkadaşlar. En son 60bin bakımına gittiğimde usta V kayışının değiştirilmesini tavsiye etmişti. Kayışla birlikte onun çevirdiği dişliler mi rulmanlar mı ne varmış, onlar da değişse iyi olur dedi. Tabi fiyat yükselince o gün değiştirmemiştim. Sizce komple mi değişmeli?
K
4 yıl
Yaz lastiği içim Primacy 4 mü, Ventus Pirme 3 mü?
İyi günler arkadaşlar. Lastiklerim 62binde. 4 sene de doldu bu ay. Artık değişim zamanı geldi. İki marka model arasında kaldım. Prmiacy 4 lastik tanesi 450 lira, Ventüs Prime 3 lastik tanesi 415 lira. Fiyatlar yakın. Hangisini tavsiye edersiniz? Bozuk yollara pek girmem. Çoğunlukla temiz asfaltta kullanırım.
K
5 yıl
205-55-R16 yaz lastik tavsiyesi
İyi günler arkadaşlar. 2016 model 1.2 tsi seat leon aracımın lastik değişim zamanı geldi. 52 binde araç. Yaz lastiği tavsiyesi almak istiyorum. 50-60bin km güvenle kullanabileceğim lastik tavsiyesi almak istiyorum. Lastik ebatlarım 205-55-R16.
K
6 yıl
Nişan bozulması sonucu düğün salonu sözleşmesi feshi
Arkadaşlar, düğünüm için düğün salonu için sözleşme imzalamış ve kapora vermiştim. Fakat nişan bozulma durumu var. Sözleşmede düğün iptalinde paranın tamamının ödenmesi gerektiği belirtiliyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kimse bu duruma düşmek istemez elbette ama hayat işte.
K
6 yıl
30bin km bakımını nerde yaptırmalıyım? Yetkili Servis mi, Özel servis mi?
Arkadaşlar 2016 model Seat Leonum var. 1.2 tsi manuel vites. 30bin bakımı için servislerden aldığım en düşük fiyat 993 TL. İçerisinde buji değişimi de var. Bilmiyorum buji değişmeli mi acaba...Ama servis oldu mu değiştiriyor işte. Sonra Bosch Car servisi aradım. Onlar da 450 lira fiyat verdiler. İçinde buji yok. Buji de değişirse fiyat 650 oluyor. Sizce ne yapmalıyım? Servis fiyatları cidden abartı...
K
6 yıl
sağ ön tekerlek tarafından gelen metal sürtme sesi
Arkadaşlar bugün aracımı çalıştırıp kalktığımda arabadan sert metal sürtme sesleri geldi. Arabanın altına metal birşey takılmış da yere sürtüyor zannettim. Arabadan inip baktım ama birşey yok. Sonra arabaya binip sürmeye devatm ettim ve ses de aynen devam etti. Sağ ön tekerlek tarafından sanki metal sürtüyormuş gibi bir ses. Zaman zaman da cıyk cıyk tarzında bir ses. Kulağı fena tırmalıyor. Sonra arabayı stop edip araçtan çıktım. Aracı ileri geri sağa sola salladığımda da aynı cıyk cıyk sesi geliyor. Sizce bu nedir? Acaba tekerlek disk arasına taş falan kaçmış olabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.