C

Yüzbaşı
18 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Yeni bina altyapısı bağlandı. Nedir ne değildir? Foto içerir.
Arkadaşlar merhaba yeni bir binaya taşındım. Internet altyapısı yoktu. 2 hafta kadar önce TT taşeron ekibi binada kablo vs işleri yaptılar. Bugün eve internet bağlantısı yapılabileceği bilgisini aldım.

Yapılan kablo vs islerinin fotoğraflarını ekliyorum.

Nedir ne değildir.

Bu fiber mi? VDSL mi FTTH mi bilemedim.

Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

saygılarımla...
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
C
6 yıl
Kömür Parasını Vermeyen Ev Sahibi (kiracıyım) - Yardım
Merhaba arkadaşlar,

Kiracıyım, apartman yönetimi her sene bir kömür firması ile anlaşıp gidip o firmaya para odememizi istiyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ağustos ayında gittim parayı ödedim. Tam olarak 4100TL.

Ardından çocuğumun bakıcı durumu sebebiyle bakıcıya yakın bir daire buldum ve bu daireyi kiraladım.

Mevcutta oturduğum (kömür Parasını verdiğim) daireden taşınıyorum. Henüz kaloriferleri yanmadı. Lakin ev sahibi bana kömür parasini vermek istemiyor.

Daire boş kalındığında kömür parasini ev sahibinden aldıklarını söylüyor yönetim.

Sizden istediğim yardım. Ben bu kömür parasini nasıl tahsil edebilirim? Hangi hukuk yollarına basvurmalıyım?

Ev sahibi ile aramızda kira sözleşmesi yok. Kira ücretlerini de kızının hesabına yatiriyordum.

Lütfen yardım. Edin. Benim durumumun tam tersi konularda çok yazılmış çizilmiş. Bana da bir yol gosterirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla...
C
10 yıl
39, 40 veya 42 inç Beyaz Led Tv
Arkadaşlar marka fark etmeksizin 39, 40 veya 42 inç led tv arıyorum. Şu ana kadar sadece Vestel'in 40PF7070B ve 42PF7175B modellerini buldum. Sizin bildiğiniz ve önerdiğiniz beyaz LED Tv var mı?
C
10 yıl
Silinsin, lutfen
Ayni konu iku kez acilmis. Malum mobilden giriyom. Bu konunun silinmesini talep ediyorum.
C
10 yıl
ACER E1 522 45004G50Mnkk sizce alınır mı?
Arkadaşlar kardeşim için notebook bakıyorum, uygun fiyatlı ve amaca hizmet edecek birşey lazım.

ACER E1 522 45004G50Mnkk i gördüm.

Amd a4 5000 1.5Ghz Quad Core işlemci
4 GB ram
Radeon 8330 grafik kartı on board

Arkadaşlar bilgisayardan beklentimiz AutoCad Solidworks gibi çizim programları. Onun dışında ofis programları ve internette gezinti icin kullanilacak.

Ne dersiniz isimi gorur mu?
C
11 yıl
Samsung Galaxy S Duos Telefonum görüşmeye kapandı.
Arkadaşlar yurt dışından 3 gün önce Samsung Galaxy S Duos S7562 cep telefonu aldım, Türkiye'de henüz kayıt ettirme şansım olmadı, çünkü telefonun 2 adet IMEI numarası var, vergi dairesine gittiğimde sisteme sadece 1 IMEI girilebildiği söylendi, BTK'yı aradım, sorun teşkil etmez, Vergi Dairesi sisteminde sadece 1 IMEI giriliyo ama siz abone kayıt merkezlerinde 2 IMEI'yi sisteme girdireceksiniz denildi. Abone Kayıt Merkezleri de durumdan bihaber oldukları için kayıt işlemi sıkıntılı oldu. Vodafone Bayisi dekontta 2 IMEI yazması gerekiyo kayıt yapılmaz dedi, genel merkezi de aradı teyit etti. Avea ise Genel Merkezi aradıktan sonra teyit etti, kayıt yapabiliyoruz dedi.

Bu akşama kadar sorun yaşamıyordum. 2. SIM olarak kullandığım Turkcell hattımda birden bire çarpı işareti çıktı. Arama yapmaya çalıştığımda Ağda Kayıtlı Değil uyarısı alıyorum, fakat Vodefone hattımda herhangi bir sıkıntı yoktu daha sonra o da aynı şekilde oldu. Sonra tekrar Vodafone hattım açıldı. MCKS üzerinden IMEI sorgulaması yaptığımda 1. IMEI görünüyordu ve Kayıt Dışı Olduğu Tespit edilen cihaz diyordu, 2. IMEI ise bulunamadı diyordu. Bugün 2. IMEI'de Kayıt Dışı Olduğu tespit edilen cihaz demeye başladı.

Ne bir mesaj nede birşey gelmeden Turkcell hattım sapıtmaya başladı. Şuan Turkcell hattımda Servis Yok yazıyor, Vodafone hattım şuan için çalışıyor. Bu sayede BTK'yı aradım, durumu ilettim, Kayıt Dışı Olduğu Tespit edilen cihazlar her an görüşmeye kapatılabilir denildi. Ama mesaj gelmemesine onlarda şaşırdılar. BTK ya sordum IMEI lerde sıkıntı yok, KLON DEĞİL, kayıt edilebilir gözüküyor denildi, cihazın cift SIM kartlı olduğu da gözüküyor denildi.

Bende forumda Galaxy S3 kullanıp benzer sıkıntılar çekenler olduğunu gördüm, ARIZA PATCH diye birşey yükleyerk çözüm bulmuşlar ama, ben telefonu sıfır bandrollü kutusunda aldım, hem kutudaki hemde cihazın pil altındaki alanda *#06# tuşladığım zaman çıkan IMEI'ler yazmakta.

Sizce sorun nedir? IMEI kayıt etmediğim için mi? Yoksa KLON imei olduğu için mi yoksa Samsung Güncellemesi gelmişti onu yüklediğim için mi.

Cihazda Android 4.0.4 sürümü var.

Acil cevaplarınızı bekliyorum, yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
C
11 yıl
Sony Xperia E mi? Samsung Galaxy S Duo S7562 mi?
Arkadaşlar başlıkta da göründüğü gibi 2 telefon arasında kaldım.

Sony Xperia E henüz piyasaya girmedi hepsiburada.com'da ön satış yapılıyor, 10 Şubat'ta gelecek. Fiyatı 569 TL.

1 Ghz İşlemci - 512 MB Ram - 3.2 MP Kamera (Flaşsız) - VGA Video Kaydı - 2GB Dahili Hafıza - Andorid 4.0 Ice Cream Sandwich ( 4.1 Jelly Bean'e güncelleme gelecek)

Samsung Galaxy S Duo S7562 bir süredir piyasada var. hepsiburada.com fiyatı 739 TL

1 Ghz İşlemci - 768 veya 512 MB ram (tam emin değilim) - 5 MP Kamera - Video Kaydı bilmiyorum - 4 GB Dahili Hafıza - Android 4.0 Ice Cream Sandwich ( 4.1 Jelly Bean belirsiz)


Öncelikle 2 hatlı bir telefon bakıyorum. Akıllı telefonlardan bu ikisi aklıma yattı. Bugüne kadar hep Sony (Ericsson) kullandım, bu nedenle Sony'e meğilim daha fazla fakat Samsung'unda çok iyi bir telefon markası olduğunun farkındayım.

Sony Xperia Sola kullanan yakın arkadaşım var Android 4.0 Ice Cream Sandwich'te 512 MB ram dolayısı ile takılma ve donma sorunu yaşadığını görüyorum. Kendisi bana daha yüksek Ram kapasiteli bir telefon almamı önerdi. Bu nedenle Xperia E'nin 512 MB Ram'i beni düşündürüyor. Diğer taraftan Samsung Galaxy S Duo S7562'nin Ram kapasitesinden tam emin değilim kimi yerde 512 MB yazıyor kimi yerde 768 MB yazıyor, eğer 512 MB ise direk eleyeceğim, 768 MB ise bu beni almaya teşvik eden en önemli özelliği, 768MB Ram'in 512'ye göre daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Samsung'un bu telefonunu kullanan arkadaşların yorumlarında aynı anda 2 hattı kullanmakta ve telefonla görüşmekte bir takım sıkıntılar olduğu, bunu yönlendirme yardımı ile aşmaya çalıştıklarını öğrendim. Sony Xperia E için durumun nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok.

Siz hangisini önerirsiniz. Hepsiburada.com'dan almak istememin nedeni. 50 TL MaxiPuan verecek + 100 TL hediye çeki verecek + Kargo Bedava + Kurumsal Fatura düzenleteceğim için KDV'yi devlete ödediğim vergiden düşüreceğim.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle çift hatlı bir telefon lazım çünkü 2 telefonum birden bozuldu.
C
11 yıl
İnternet SS ve Paket Tavsiye...
Arkadaşlar evime internet bağlantısı yaptırmak istiyorum. Halihazırda Türk Telekom'dan ev telefonum var. En fazla 12 ay taahhütle, indirimli ve kampanyalı modem de içeren bir tarife arıyorum. Fiyata göre Kotalı veya Limitsiz alacağım. Modemim de yok. İSS farketmez. İstediğim şartlarda olsun yeter.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birkaç İSS kampanyalarına baktım ama uygun bulamadım. Varsa aklınızda fikriniz, benimle de paylaşır mısınız?
C
13 yıl
National Geographic Channel Farsi Eutelsat W3A\u0027da Şifresiz
Arkadaşlar Nat Geo Tv Farsi Eutelsat W3A'da (Digiturk ün bulunduğu 7 derece doğu uydusu) şifresiz yayın yapıyor (10722 V 27500) . Dili farsça maalesef İngilizce veya Türkçe dil seçeneği yok, ama sizde benim gibi sadece görüntüsü yeter diyenlerdenseniz öneririm.

D-Smart kullanıcısıyım ve şu an için en çok istediğim kanal National Geographic Channel, bu nedenle Hotbird uydumu Eutelsat W3A ya çevirdim ve artık izliyorum. Sizler için Tv den görüntüler koyuyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
C
13 yıl
Tukcell Vınn 3G ile bağlanıyorum ama bağlantı yok diyor, lütfen yardım
Arkadaşlar Turkcell 3g vınn modem ile internete bağlanıyorum fakat bilgisayar sanki bağlantı yokmuş gibi gösteriyor. Sağ alt köşedeki ağ bağlantısı simgesinde sürekli çarğı işareti oluyor. Ağ ve Paylaşım merkezine girdiğimde ise Bilgisayar ile ınternet arasındaki kabloda çarğı işareti var sanki internet bağlantısı yokmuş gibi. Tüm haritayı göster dediğimde ise Haritası verilen ağ: Turkcell 3G diyor altında Windows, seçilen ağ bağlantısı türü için ağ haritası oluşturamıyor diyor.

Sorunum bu internete bağlanmakta bir sorun yaşamıyorum fakat bilgisayar internet yokmuş gibi gösteriyor. Yardımlarınızı beklemekteyim. İlginize Teşekkürler...


Ekran Capslerini de ekliyorum...

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.