A

Binbaşı
22 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
\u003e\u003eYOUTube Kanalları Olanlar Lütfen Buraya\u003c\u003c
Youtube'da kanalı olup, hedef kitleye ulaşmak isteyen arkadaşlar varsa bu başlık altında Kanal tanıtımlarımızı yapalım.. Abone olmak isteyen arkadaşlar olursa da buradan inceleyip karar verebilirler..

Kirlilik olmaması adına

- Kanalın adı..
- İçerik ve konsept hakkında kısa bilgi..
- Ufak bir kanal logosu yada görsel..

şeklinde tanıtımlar olabilir..

Faydalı olması dileğiyle..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Fenerbahçe Eskişehir maç Özeti
Fenerbahçe - Eskişehirspor karşılaşması HD Özet ve Goller..

Videoyu izlemek için tıklayınız


Kanalımıza da bekleriz >>Mondo Spoorts TV<<
A
9 yıl
Superonline konusunda acil yardım lütfen..
Superonline fibernet abonesiyim. İş değişikliği dolayısıyla K.Maraş iline taşınıyorum ve orada fiber altyapısı yok. Taahhütün dolmasına 14 ay filan var Erken kapatma konusunda nasıl bir yol izlemeliyim.. Tamamen iptal edip cezasına mı katlanayım? Yoksa başka bir yol mu izleyeyim?

Şimdiden teşekkürler..
A
9 yıl
RK3188 MK809 III Stick TV box ROOT ??
RK 3188 işlemcili MK809 III TV box kullanıcısıyım..

İnternette pekçok yerde bu cihazı PC den yönetme hakkında yazılar, kaynaklar araştırdım..

En sonunda AİR Droid ve Teamviewer Quicksupport yazılımları ile %80 cihazı yönetmekteyim.. tek sorunum kaldı.. Ekran görüntüsünü, PC ye birebir aktarmak istiyorum ama ROOT yetkisi istiyor.. Ama sorun şu ki ROOT edemiyorum..

Bilen arkadaşlardan ricam..Bu tv box nasıl rootlanır ?? Root etme ile ilgili pek bilgim yok ama yöntemi anlatılırsa denemekten çekinmem.. Lütfen yardım..

Yada Bu tv boxu PC den birebir yönetebileceğim başka bir yazılım önerebilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler..
A
10 yıl
KPSS soruları hangi Kitaptan (Ç)Alıntı
Geçen hafta sonu yapılan KPSS sınavındaki sorular tartışılmaya devam ederken, sınava ilişkin yeni skandallar ortaya çıktı. CHP’li vekil Nur Serter’in yaptığı açıklamaya göre, sınavdan önce bazı illerde dağıtılan İsmail Adıgüzel'in hazırladığı "2014-KPSSTarihin Pusulası" isimli KPSS hazırlık kitabındaki soruların birebir aynısı sınavda soruldu.

Serter açıklamasının devamında, genel kültür testinin yüzde 20’si Atatürk ilke ve inkılaplarından sorulması gerekirken, Başbakan Erdoğan’ın söylemleri ve AKP’ye ilişkin sorular yöneltildi. AKP’nin, 2023 hedefi, Başbakan Erdoğan’ın 17 Haziran’daki konuşmasında tavsiye ettiği Falih Rıfkı Atay’ın “Zeytin Dağı” eseri de KPSS'de sorulan sorular arasında.

Sınavın iptal edilmesi gerektiğini söyleyen Serter, “İsmail Değirmenci tarafından yazılan "2014 KPSS- Tarihin Pusulası" adlı kitaptan birebir alındığı,sınava giren birçok aday tarafından tespit edilmiştir. Bazı illerde sınavdan önce İsmail Değirmenci tarafından yazılan "2014 KPSS- Tarihin Pusulası"adlı kitabın hiç olmadığı kadar çok satıldığı belirlenmiştir.”

O KİTABIN YAZARI KİM

Nur Serter'in KPSS'de sorular çıktığını iddia ettiği hazırlık kitabının yazarının İsmail Değirmenci değil, İsmail Adıgüzel olduğu ortaya çıktı. Yani, "2014 KPSS- Tarihin Pusulası" kitabının hazırlayan kişinin adı; İsmail Adıgüzel.

İşte Nur Serter’in açıklaması:

"Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta sonu Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) yapılmıştır. ÖSYM 2014 KPSS Lisans Başvuru Kılavuzunda belirtiği konu ağırlıklarına uymamıştır. Sınavın Genel Kültür testinde %20 Atatürk İlke ve İnkılapları sorulması gerekirken bu kural çiğnenerek AKP iktidarının söylemleri öğrencilere soru olarak yöneltilmiştir.

2014 KPSS’ de sorulan bazı soru örnekleri;

*AKP’nin dilinden düşürmediği 2023 vizyonu söylemi “2023 TURİZM VİZYONU” olarak soru köküne yerleştirilmiştir.

*Diğer bir soruda ise Cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan demir yolları ile son yıllarda yapılan çalışmalar karşılaştırılarak ATATÜRK VE CUMHURİYETİN İLK ON YILI KÜÇÜMSENMEYE ÇALIŞILMIŞTIR.

*Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Haziran’da yaptığı grup konuşmasında tavsiye ettiği Falih Rıfkı ATAY’ın “ZEYTİN DAĞI” adlı eseri soru olarak öğrencilerin önüne gelmiştir.

Bunun yanı sıra KPSS Tarih sorularının bazılarının,İsmail Değirmenci tarafından yazılan "2014 KPSS- Tarihin Pusulası" adlı kitaptan birebir alındığı,sınava giren birçok aday tarafından tespit edilmiştir. Bazı illerde sınavdan önce İsmail Değirmenci tarafından yazılan "2014 KPSS- Tarihin Pusulası" adlı kitabın hiç olmadığı kadar çok satıldığı belirlenmiştir.

ÖSYM Başkanlığı KPSS’de AKP iktidarının sözcüsü rolünü üstlenmiş ve Başbakanın söylemlerini soruların içeriğine taşımıştır. Sanki Devletin kurumlarına değil AKP genel merkezine personel alınacakmış gibi hareket etmiştir. ÖSYM Başkanı Başbakana yaranmak için KPSS’yi bile siyasallaştırmıştır.

ATATÜRK ve İlkeleriniyok saymak Cumhuriyet’in ilk yıllarında yapılan hizmetleri küçümsemek ÖSYM başkanlığının haddi değildir.

2014 KPSS sınav kılavuzunda belirtilen soru ağırlıklarının yüzdelik dilimine uyulmaması nedeniyle iptal edilmelidir.

AKP’nin ve Başbakanın söylemlerinin sorulara yansımasına, Atatürk’ün yok sayılmasına neden olan, ÖSYM Başkanı Ali DEMİR işgal ettiği koltuğu derhal terk etmelidir.8/07/2014

Prof.Dr.F.Nur SERTER

İstanbul Milletvekili

Kaynak: ODATV
A
10 yıl
İddaa Ediyorum.. Prandelli bize çağ atlatacak
Ali ECE 'nin harika yazısı vardı okumayan buradan okuyabilir.. ALİ ECE - "BU İTALYAN BAŞKA"

Orada da bahsediyor ama kısaca özetleyeyim. Jupp Derwall, Almanya futbol takımı ile zirveye oynarken, bir başarısızlıkta eleştirilince istifa etmiş ve Galatasaray'ın başına geçmişti. Sonrası malum.. Galatasaray'ın Avrupa arenasına çıkışı ve Şanlı zaferleri anlatmaya gerek yok. Türkiyeye modern futbolu getiren adam Derwalldir bunu tartışmaya gerek yok.. Adam bize bir kaç sınıf birden atlattı..

Şimdi aynı durum söz konusu. İtalya'ya hücum öğreten adam Prandelli de Dünya kupasından elenince İtalya'da ağır eleştirilere maruz kaldı ve bunu fırsat bilen Aysal, onu ikna ederek Galatasaray'ın TD koltuğuna oturttu.. Bence bu önemli bir başarıdır. Galatasaray'ı iyi etüd ederek onu başarılara ulaştıracak ender spor adamlarından biridir kanımca..

Tarih tekerrür edecektir inşallah..
A
10 yıl
UK PSN de NBA2K014 Bedava
Şimdi bu olaylara çok uzağım.. PS3 var bende ve UK hesabım açık.. UK PSN store da gezerken NBA2K14 ün free olduğunu gördüm ancak PSN+ üyeliği istiyor..

Sormak istediğim şey şu; 1 aylık PSN+ üyeliği alsam bedava NBA2K14 yükleyebilir miyim? Anladığım kadarıyla PSN+ aboneliğim boyunca oyunu bedava indirip kurabiliyorum, sonra mesela 1 aylık PSN+ bitince oyunda gider mi?

Biraz uzun bir soru oldu ama umarım anlatabilmişimdir
A
10 yıl
MK809 III aldım ama..
Bu cihazla XBMC çalıştırabilir miyim.. Performansı nasıldır? Isınma yada sistem resetlemesi var mıdır?

Ayrıca bu cihazla, Digiplay uygulamasıyla maç izlemeyi düşünüyorum.. sorun yaşar mıyım? (Gerçi Digitürk ve altyapısını düşününce illa ki sorun yaşarım )

Uzman arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Balotelli !!
Beyler Balotelli Seneye bize gelirse Şampiyonlar Liginde oynayamayacak.. çünkü Sarı karttan cezalı duruma düştü.

.
A
10 yıl
Önce Bruma şimdi de Aydın...
Arena dahil olmak üzere bu statlar ve bu çimler daha çok can yakar.. Bizim şanssızlığımızdan mıdır nedir... Yazık oldu hem Brumaya hemde Aydına be..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.