H

Yarbay
08 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Whatsapp ile görüntülü görüşün
Cep telefonunda internet üzerinden konuşma, mesajlaşma ve veri alışverişi sağlayan WhatsApp, Booyah isimli uygulama ile artık görüntülü görüşme için de kullanılabilecek.

Booyah ismindeki uygulama ile WhatsApp listenizdeki kişilerle karşılıklı olarak görüntülü konuşabileceksiniz. Yalnız görüntülü görüşme yapılabilmesi için bu uygulamanın iki tarafta da olması gerekiyor.

Booyah nasıl kullanılır?

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra ‘Start Now’ yazılı butona tıklayarak, üst kısımda yer alan Add Friends to This Chart, daha sonra ise Share With sekmesinde açılan WhatsApp butonlarına basın. Hangi arkadaşınızla konuşmak istiyorsanız seçtikten sonra link göndereceksiniz. Karşı taraf uygulamayı indirmemişse bu link üzerinden direkt olarak uygulamanın indirme bağlantısına yönlendirilecek.
Hem İOS, hem de Android uygulamalarda kullanılabilecek bu programla HD kalitesinde görüşme yapılabilecek.
H
10 yıl
BAYRAMLAŞIYORUZ...
Ailenizle birlikte mutlu,sevinçli,bereketli bir bayram geçirmeniz temennisiyle...
RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM 💛💛💙💙💜💜💚💚
H
11 yıl
KISA MESAJ ÜCRETİNDE BÜYÜK İNDİRİM!!!
Kısa Mesaj ara bağlantı ücretleri % 75 düşecek

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), kısa mesaj arabağlantı ücretlerinde yaklaşık yüzde 75 oranında indirime gitti. Mesaj başına Avea için 1,87 kuruş olan arabağlantı ücreti 0,47 kuruşa, Vodafone için 1,73 kuruştan 0,43 kuruşa, Turkcell için ise 1,70 kuruştan 0,43 kuruşa düşürüldü. 

BTK internet sitesinde yer alan kurul kararında, kısa mesaj (SMS) sonlandırma ücretlerinin değişen pazar şartları çerçevesinde gözden geçirilmesi ihtiyacı ortaya çıktığı belirtildi. 

İşletmecilerin, kendi şebekelerinde sonlandırılan çağrılar için diğer işletmecilerden talep ettikleri sonlandırma ücretinin yüksek olmasının, çağrı gönderen işletmecilerin maliyetlerinin yükselmesine neden olduğu kaydedilen kararda, "Bu nedenle, sonlandırma ücretlerinin düzenlenmesi, işletmecilerin piyasada rekabet edebilecek noktaya gelmeleri, abonelerine farklı ve kaliteli hizmetler sunabilmeleri, ücretlerdeki düşüşün son kullanıcı tarifelerine yansıması ve nihai olarak tüketicilerin daha uygun fiyatlar ile hizmet alabilmelerinin sağlanması yoluyla tüketici refahının artırılması bakımından önem arz etmektedir" ifadesi yer aldı.

BTK tarafından onaylanan tarifeye göre, daha önce kısa mesaj başına Avea için 1,87 kuruş olan arabağlantı ücreti 0,47 kuruşa, Vodafone için 1,73, Turkcell için 1,70 kuruş olan arabağlantı ücretleri ise 0,43 kuruşa düşürüldü.BTK kararında, Turkcell'in SMS çağrı başlatma, çağrı sonlandırma ücreti 0,43 kuruş, on-net çağrı ücretleri ise 0,73 kuruş olarak belirlendi.

Söz konusu ücretler 1 Temmuz 2013'ten tarihinden itibaren geçerli olacak.
H
11 yıl
CEP TE TARİFE KARŞILASTIRMA DÖNEMİ BASLIYOR
'Cep'te tarife karışıklığı sonra eriyor


19 Mart itibariyle artık tüm işletmecilerin internet sitelerinde tarifeler arası karşılaştırma yapılabilecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, mobil telefonlarda tarife sayısının her geçen gün arttığını, bu nedenle vatandaşların en uygun tarifeyi seçmekte zorlandığını belirterek, "Cep telefonlarında tarife karışıklığına son vermek için işletmecilerin internet sayfalarından tarifeler arası karşılaştırma yapan uygulama sunmalarını istedik. Vatandaşlarımız 19 Mart itibariyle artık tüm işletmecilerin internet sitelerinde tarifeler arası karşılaştırma yapabilecek"dedi.

Bakan Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mobil telefon sektöründe yaşanan gelişmeler ve numara taşıma hakkının sağlanması ile mobil işletmeciler arasında rekabetin arttığını ifade etti.

Rekabet ortamı sayesinde vatandaşların her geçen gün daha uygun şartlarda mobil telefon hizmeti almaya başladığının altını çizen Yıldırım, "Bu durum nedeniyle işletmeciler her gün yeni tarifelerle vatandaşların karşısına çıkmaya başladı. Artık vatandaşlar yüzlerce farklı tarife arasında seçim yapar oldu. Ancak telefon kullanıcıları bu kadar çeşit arasında seçim yapmakta zorlanmaya başladı" diye konuştu.

"BTK çalışma başlattı"
Mobil telefon kullanıcılarının kendilerine en uygun tarifeyi seçebilmek için, tarifeleri kolay bir yolla karşılaştırma ihtiyacı duyduğunu belirten Yıldırım, bu nedenle Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) çalışma başlattığını söyledi.

Vatandaşların hak ve menfaatlerinin gözetilmesi amacıyla, tarifeler arasında kolayca karşılaştırma ve seçim yapabilmesine yönelik, Turkcell, Vodafone ve Avea'dan internet siteleri üzerinden, kendilerine ait tarifeler arası karşılaştırma yapan uygulama sunmalarını istediklerini bildiren Yıldırım, şunları kaydetti: "Tarife karşılaştırma için BTK tarafından koordine edilen çalışmalar sonuçlandı. İşletmeciler tarafından hazırlanan internet sayfaları, 19 Mart 2013 tarihinde saat 11.00 itibariyle test amaçlı olarak kullanıma açılacak. Bu sayede vatandaşlarımız her mobil işletmecinin kendi internet sitesi üzerinden kendi tarifelerini ve paketlerini karşılaştırma imkanı bulacaklar. Burada önemle vurgulamak isterim; her işletmecinin kendi internet sitesi üzerinden, diğer işletmecilere ait değil, yalnızca kendilerine ait tarifeler karşılaştırılabilecek. Ancak, 3 firmanın internet sitesine girerek ayrı ayrı işletmecinin tarifeleri arasında da karşılaştırma yapılabilir. Ayrıca test sürecinde karşılaştırma sayfalarına yönelik görüş ve öneriler BTK'ya iletilebilecek."
H
11 yıl
Angry Birds Rio Ücretsiz Oldu
Angry Birds Rio
3 dolardan kısa süre ücretsiz oldu
Varsa indirmeyen kaçırmasın
İPAD içinhttps://itunes.apple.com/us/app/angry-birds-rio-hd/id420636551?mt=8
İPHONE içinhttps://itunes.apple.com/us/app/angry-birds-rio/id420635506?mt=8
H
11 yıl
TURKCELL SEVGİLİLER GÜNÜ VINN KAMPANYASI
Sevgililer Günü'nde ne hediye edeceğim diye düşünmeyin! İçinde interneti hazır ,özel tasarım kutusuyla Vınn Turkcell noktalarında şimdi sizi bekliyor

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Sevgililer-Gunune-Ozel-Vinn-Hediye-Kampanyasi.aspx
28 şubat son günüymüş
Fena görünmüyor
H
11 yıl
Aceplayer Powerful Media Player Ücretsiz Oldu
ACEPLAYER POWERFUL MEDİA PLAYER
2.99 dolar dan ücretsiz oldu
Her türlü video formatını destekliyor,
https://itunes.apple.com/tr/app/aceplayer-powerful-media-player/id540326056?l=tr&mt=8
Ücretlenmiş şuan.
H
11 yıl
iPhone 5 Türkiye\u0027de Rekor Kırdı
iPhone 5 Türkiye'de Rekor Kırdı

Apple ın amiral gemisi iPhone 5, geçtiğimiz cuma günü ülkemizde resmen piyasaya sürülmüştü.
Geçen bir haftanın ardından Türk kullanıcılarının yeni cihaza gösterdiği ilgi ilk 3 günlük satışlara yansıdığı görüldü. Turkcell, Vodafone ve Avea gibi operatörleri satışlarda önemli rakamlar oldu.

Yayınlanan raporlara göre Türk kullanıcılar ilk 3 gün içinde operatörler aracılığı ile 50 bin adet iPhone 5 satın aldılar.

Diğer taraftan Apple’ ın tutunmaya çalıştığı Çin pazarında ise şirketin rekor bir satış gerçekleştirdiği görülüyor. Samsung’ un liderliğini yaptığı Çin pazarında Apple firması pazarın ilk 5 firması arasında bile bulunmuyordu. Ancak iPhone 5’ in Çin’ de ilk 3 günlük satışına baktığımızda Apple’ ın yüzünün güldüğünü çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz.
Rapora göre Apple Çin’ de 3 günde 2 milyon adet satış rekoru kırdı.

İlk 3 günlük satışlar
• ABD 5 milyon adet
• Çin 2 milyon adet
• Türkiye 50 bin adet
H
11 yıl
Fruit Ninja Kısa Süre Ücretsiz
H
11 yıl
İPhone 5 Kaça Gelecek? İşte fiyatı;
Edindiğimiz bilgilere göre
Türkiye'de Turkcell, Vodafone ve Avea tarafından gelecek hafta cuma günü satışını başlanacak olan
iPhone 5 için en düşük fiyatın 2640 TL olması bekleniyor. 

GSM operatörlerinin önceki yılların aksine kontratsız olarak satmamayı öngördüğü iPhone 5 için en düşük aylık taksit tutarının 110-115 TL arasında olması beklenirken, 24 aylık kontrat karşılığında Apple'ın yeni nesil akıllı telefonunu, tüketiciye 2640 TL ile 2760 TL'den başlayan bir fiyata malolacak.

Bu fiyata, cihazla birlikte kullanılabilecek farklı kotalardaki internet paketleri de dahil olacak.

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/800634-iphone-5-kaca-gelecek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.