D

Yüzbaşı
06 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
Tüm Oyunlarda Tuırtıklanma Sorunu
Arkadaşlar formattan önce hiç bir sorun yoktu bi formatt atim dedim pc şuan tüm oyunlarda tırtıklanma sorunu yapıyo nvidia display direct ekran kartı sürücüsü hepsini güncelledim oyunlardaki ayarları karıştırdım hatta tekrardan bi format daha attım düzelme yok bu sorun hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yardımmcı olun bana< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
ekran kartım geforce 940 m
D
10 yıl
Diablo 3 Reaper of Souls dan Anlayan arkadaşlar...
Paragon 140 oldum ama hic guclu deilim.Bazi itemler düşüyo ama alamiyorum biseyler eksik heralde.Ayrica 4 tane plan var bunlari kullanamiyorum hazir deil diye uyari veriyo.Düşen silahlar hep 2000 küsür 3000 binlik görmedim millette milyonluk silahlar var bende daha 2000 küsürlük.Biseyler eksik ama çözemedim bilen biri varsa bana yardimci olursa sevinirim.
D
10 yıl
PS4 PSN PLUS OYUNLARIM KENDİ KENDİNE SİLİNİYOR
NEDENİ NEDİR BİLEN VARMI ARKADAŞLAR Bİ AYAR FELANMI VAR OYUNU İNDİRİYORUM BİKAÇ OYNAMADAN SONRA YADA BİKAÇ GÜN SONRA OYUN KENDİ KENDİNE SİLİNİYO Bİ YARDIMCI OLUN ...
D
10 yıl
Windows Phone Facebook Uygulaması Güncellendi
Arkadaşlar Facebook güncellendi.Uygulama biraz daha hızlandı ayrıca bildirimler anında geliyor bence çok stabil olmuş.Facebook ta sorun yok artık.
D
15 yıl
PHILIPS 19PFL3403 HD READY LCD TV (HDMI DA SES YOK)
Bu akşam PHILIPS 19PFL3403 HD READY LCD TV Xbox360 da kullanmak aldım.HDMI kabloyu taktığımda görüntü var ama ses hiç bir şekilde gelmiyo.Ama xboxsı scart kablo ile bağladığımda ses var.Tv izlerkende sesde bi problem yok.Teknik bir arızamı yoksa bi ayarmı yapmam lazım yardımcı olursanız çok sewinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.