S

Binbaşı
25 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
W10 Güncelleme ve Twitter Bildirim Sorunu
Yeni w10 güncellemesi ile twitter bildirimlerim artık bilgisayara gelmiyor. Sorunun çözümü konusunda bilgi sahibi olan var mı?
S
5 yıl
Bitsdaq Exchange powered by Bittrex
#Bittrex binance e karşı kurmuş olduğu Bitsdaq borsasına kayıt olan herkese 1500 günlük giriş yapanlara da 200 er bitsdaq tokenı veriyor. KYC yaptırana ise 5000 token daha veriyor. BNB kadar başarılı olur mu bilinmez ama kayıt olmakta fayda var Kayıt için:https://bitsdaq.com/signup?referralCode=GO57Z23D
S
5 yıl
BTC Forku BTCSWT Airdrop
Bitcoin forkları bugüne kadar hep hatrı sayılır kazançlar sağladı. Bu da son BTC forku olan BTCSWT nin airdropu. Bir an önce kayıt olup 20 adet BTCSWT sahibi olabilirsiniz. Sadece mail onayı istiyor ve 1 dk sürüyor. Kayıt linki:https://btcswt.com/?referral=1170138eQxxk
S
6 yıl
Trading Denemesi--Günlük Güncelleme!!
Yaklaşık 3 ay boyunca tek bir coini satmadan hodl yaparak bekledim ancak piyasanın bir inip bir çıkması yüzünden bir deneme yapmak istedim ve dün gece bütün portföyü bozup USD'ye döndüm.

Forumda bir kaç hodl denemesi var bu da trading denemesi olsun :)

Günlük %2.5 kar hedefim var ve bu hedefi tutturduğumda eğer çok ciddi bir fırsat çıkmazsa USD'ye dönüp diğer günü bekleyeceğim. Çok riskli günlerde %1,5-%2 gibi karlarla da yetinmeyi planlıyorum. Her akşam yatmadan önce çok ters bir durum yoksa kar ya da zararı realize edeceğim. Ya da güne güvenmiyorsan stop-loss koyup yatacağım.

Şimdi başarabilirsen zaten bir seneye milyoner olursun bu mümkün değil diyenlerin sesini duyar gibiyim ama tabi ki bu basit birşey değil adı üstünde bir "deneme". Bakalım ne kadar başarılı olabileceğim ya da olabilecek miyim..

8 Mart 2018 gecesi 961 dolar ile başladığım bu serüveni mümkün oldukça günlük olarak sizlerle paylaşacağım ve postu güncelleyeceğim. Fikir ve önerilerinize açığım. Takipte kalın dostlar

< Resime gitmek için tıklayın >

8.03.2018 ---- 961$
9.03.2018 ---- 985$
10.03.2018 ---- 996$
11.03.2018 ---- 971$
12.03.2018 ---- 967$
S
6 yıl
2018 yılında takip edilmesi gereken ICO\u0027lar (ANA KONU)
2017 yılı boyunca yapılan ICO‘larda toplanan toplam yatırım miktarı 6 milyar doları geçerken, bu rakamın %37’sini sadece 20 ICO, tek başına topladı. Filecoin, Tezor ve Bancor gibi şirketlerin ICO’ları hakkında birçok haber yapıldı ve bu ICO’lar büyük gündem oldu. Peki bu tokenlere ICO sonrası ne oldu? Yatırımcılar, yatırdıkları yüklü miktarın karşılığını birkaç içinde alabildi mi?
Aldığı yatırım miktarına göre ilk 20’de yer alan ICO’lara yapılan yatırımlar %870 gibi bir oranda değerlenirken, bu miktara 3-4 ay arasında ulaşıldı. Değerlendirmeyi yaparken, borsalarda işlem görmeyen veya 2 aydan daha az süren ICO’lar göz ardı edilirken, veriler ICORating’in araştırma sonuçlarından elde edildi.

Kaynak: koinbulteni.com

Bu yazıdan da anlaşılacağı gibi gelecek vadeden ICO'lar 2017 yılında ciddi artışlar gerçekleştirerek yatırımcılarına yüksek kazançlar sağladılar. Peki 2018 yılında takip edilmesi gereken ve yatırım yapılabilecek ICO'lar nelerdir? 2018 yılı sonunda kripto para hacminin 70 trilyon dolar olması bekleniyor ve ortada hala büyük pasta olduğu kesin. Bu başlık altında bu yıl takip edilmesi gereken ICO'ların paylaşımını yapabiliriz.
S
6 yıl
Hashflare Error 1015
Siteye girişime izin vermiyor bu şekilde bir sorun yaşan var mı?
S
8 yıl
Evde Crossfit
Merhaba arkadaşlar. Evde crossfit hakkında ne düşünüyorsunuz? Aranızda evde cross yapan varsa bilgi alabilir miyim? Evde bench sehpam barfix barım dumbellarım Ez barım vs. var bunlarla evde crossfit yapmam mümkün mü sizce?
S
8 yıl
İzmir\u0027de Yağ Ölçümü
Merhaba arkadaşlar. İzmir'de doğru bir şekilde kas ve yağ ölçümü yapan bir yer biliyor musunuz?
S
9 yıl
Bisiklet aynası tavsiyesi
Merhabalar,

Yeni almış olduğum Sedona 300 s modeline ayna almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler.
S
9 yıl
Mosso Legarda 1521 MDM Alıyorum. Düşünceleriniz Neler?
Merhabalar,

İzmir'de Göztepe'de oturmaktayım. Sahilde kullanım amacıyla Mosso Legarda 1521 MDM almaya karar verdim. Fiyat olarak da muadillerine göre uygun görünmekte. Düşüncelerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.