D

Binbaşı
13 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
Subay Orduevi fiyatları hakkında.
Arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba güncel? konaklama ne kadar yemekler ne kadar içkiler ne kadar
D
9 yıl
Bizim türk kezosu kamera şakasına çıkmış.
Şans eseri denk geldi. Failarmy meşhur troll bir kanal görünce dikkatimi çekti. 7:40 ı açın
https://www.youtube.com/watch?v=H2AFW3xBDyo
D
9 yıl
Esenler otogarı o kadar tehlikeli mi yahu ?
perşembe gecesi kullanmak zorunda kalıcam orayı tek başıma. ekşide falan okudum herkes çok kötü şeyler yazmış meşhur alt katları hakkında. yok yanlız gitmeyin falan filan o kadar var mı ?
D
9 yıl
Var mı internet hızı kapışcak
D
9 yıl
Avrupalı insan farkı!
Dün akşam 5 de krakowdan varşovaya otobüsüm vardı. Saat 5 olmasına rağmen etrafta bizim otobüsü göremeyince gözüme kestirdiğim burdaki mankenlere 5 basacak kıza sormaya karar verdim :) Meğer anons yapmışlar 20 dakika gecikicekmiş falan herneyse otobüs geldi. Artı şunu söyliyim burda türkiyedeki gibi koltuk numarası muhabbeti yok kim nereye oturursa :) Otobüse binince gördüm bunu elinle işaret yaptı gel yer tuttum tarzı. ben de kaçırır mıyım tabi :P yol yaklaşık 5 saat sürüyor bu süre zarfında sürekli muhabbet ettik. türkiyede o güzellikte bir kızla bırak muhabbete girmeyi yanına 10 metre yaklaşsanız oflar puflar. herneyse vardık varşovaya dedim metroya gitmem lazım bu da dedi ben de gidicem gel beraber gidelim. olay burda başlıyor benim metro biletim yok ordaki bilet otomatından bilet alması için rica ettim kıza ve aldı sağolsun. dananın kuyruğu şimdi kopuyor. metro istasyonunda ayda bir kere olan kontrol( kız öyle söyledi) tam da bana denk geldi. blietim var ama sorun şurda kız bana öğrenci bileti almış ve görevliye biletle birlikte polonyada öğrenci olduğumu belirten kimlik göstermem gerek ve o da ben de yok haliyle. Gmrevliye o kadar dil döktük baktık olcak gibi değil. adam 120 zloty para istiyor ceza olarak. yanımda da o kadar para yok. demeye kalmadan kız ayrıldı yanımızdan meğersem bankamatiğe para çekmeye gitmiş. geldi ve ödedi cezayı kurtulduk o mendabur heriften. dedim neden yaptın böyle bişey dedi benim suçumdu ben öğrenci bileti aldım sana :) derken metroya bindik sonra benim iniceğim durakta vedalaştık falan.. bu da böyle bir anımdı. gerçekten . türkiyede böyle bir olayı hayal edebiliyor musunuz ?
D
9 yıl
polonyada yaşıyorum soruları alayım
D
10 yıl
mac a kurduğum windows 7 nin şifresini bulamıyorum
arkadaşlar var mı bir çözümü çok önemli girmem lazım kesin :/
D
10 yıl
şu resme ufak bir ps alabilir miyim
bıyıklarda ayran kalmış facebokta profil yapayım diyordum da bi halledebilir miyiz https://store.donanimhaber.com/51/f6/30/51f63087e059440dfe4a566dbde82e30.jpg
< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
.....
..
D
11 yıl
sorun ne aziz yıldırımda ne ünal aysalda
tek suçlu bizim yalancı başkan halil ünalda.. dün gs ile el sıkışımış bugün hoop daha çok para verdi diye aziz yıldırımla görüşmüş ve anlaşmış..
yani gs li ve fbli arkadaşlar bir suçlu arıyorsanız o bizim başkan halil ünaldır
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.