T

Yüzbaşı
11 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
KABLONET AKN UYGULAMASINI TEKRAR BAŞLATIYOR
Merhaba Arkadaşlar,
Kablonet en sonunda AKN uygulamasını geri getiriyor. Kota uygulamasına da aynen devam ediyor. Fakat Kotalı tarifelerine DURAN KOTA özelliği geliyor. Kotasında durduktan sonra kota paketi alınabiliyor ve paketlerde uygun fiyata çekilmiş.

AKN uygulaması ise sadece 10 Mbps ve 24 Mbps hızlarında tekrar açılıyor. 50 ve 100 Mbps hızlarında ise AKN uygulaması yok sadece KOTA lı tarifelerden abone olunabiliyor.
10 Mbps 'de 50 ve 75 GB AKN uygulanıyor. 24 Mbps 'de ise 50, 75, 150, 250 GB AKN ler uygulanabiliyor. Ayrıca mevcuttaki kampanyalarda da aynı tarifeler geçerli.

Meselahttps://www.kablonet.net/kampanya/konusturan-tv adresinde ki Konuşturan TV İnternet kampanyasında 25 Mbps 50 GB Kota vardı aynı fiyata 24 Mbps 50 GB AKN ve Kablo TV Temel Paket 47 TL'den alınabiliyor. Bence gayet güzel oldu. Zaten 24 Mbps'den sonra hız 8 Mbps'ye düşüyor. Oda gayet yeterli.

Ayrıca 39 TL'ye kampanya başlıyor. 10 Mbps 50 GB AKN ve KabloTV Giriş paketi + Her Yöne 50 Dk Telefon.
https://www.kablonet.net/kampanya/dort-kose

Kampanyalar ve tarifeler 13.06.2017 tarihinde başlıyor.

Amacımız sizleri bilgilendirmek. Belki tanıdıklarınızdan abone olacak olanlara uygun fırsatlardan yararlandırmak.
T
7 yıl
YENİ DÜZENLEME VE KAMPANYALAR GELİYOR. [GÜNCELLENDİ]
Merhaba Arkadaşlar,
1 Mayıs itibari ile Kablonet firması tarifelerini güncellemişti ve bu sebeple çok tepki almıştı. Fakat çok kısa bir zamanda (3-4) gün içinde yeni açıklamalar olacak. Kablonet'in bu uygulamasından sonra başka firmaya internet aboneliği yapacak olanlar bence beklesinler derim. Benim duyumlarıma göre Kablonet'ten süper fiyatlar geleceği ve kullanıcılarının yüzünü güldüreceği yönünde olacakmış. Biraz beklemekte fayda var.
Ayrıca sizinde olması gereken mantıklı fikirlerinizi buraya yazmanızı rica ederim. Kesinlikle takip edildiğine emin olun.


. Kota Aşım ücreti 01.05.2017 tarihinden geçerli olacak şekilde 0,5 TL/GB olacak.
. Kota Paketi Ücret
10 GB 3,99 ₺
25 GB 9,99 ₺
50 GB 19,99 ₺
100 GB 29,99 ₺

. 10 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız yanihttps://www.kablonet.net/kampanya/sinir-sizsin adresinde kampanyada ki tarife 49,99 TL oldu. 25 Mbs Akıllı Sınırsız Tarifesi : 59,99 TL oldu.
T
8 yıl
Kablonet Yeni Kampanya 50 Mbps Hız
Merhaba Arkadaşlar,
Kablonet'ten yeni kampanya geldi. Bilgilendirmek istedim. Cay da gel kampanyası adında başlayan ama aslında cayma bedelini öder gibi yapıp asıl özelliği 3 ay bedavası olan bir kampanya. :)

Kampanya kısaca şu özellikleri var:
- 50 Mbps 50 GB AKN
- Teledünya Temel Paket
- İlk 3 ay Altın Sinema
- İlk 3 Ay Teledünya Üst Paket

cihazlar hariç kurulum ve aktivasyon dahil 49 TL. Cihazlarla 59 TL oluyor. 27 Ay taahhütü var. Aslında 50 GB AKN 50 Mbps de bişey değil ama Türksatın uydku yok servisi var hatta birde kampanyası var. Geceleri kotadan sayılmayan download servisi kampnayası ile (http://www.kablonet.net/kampanya/sabahlar ) kampanyası ile 5 TL ye geceleri sınırsız download yapılabiliyor. Ayrıca (http://www.kablonet.net/kampanya/cayda-gel ) kampanyası ile süper bir hizmet oluyor. Yani 64 TL'ye 50 Mbps sınırsız internet paketi geliyor.

Ayrıca 50 Mbps ve 100 Mbps Sınırsız Uydunet internet tarifeleri geldi.
http://www.kablonet.net/internet/uydunet-tarifeleri
T
8 yıl
Uydunet Telefon Hizmetini Başlatıyor.
Arkadaşlar artık Uydunet telefon hizmetini başlatıyor. Türksat'ta artık bir operatör oldu ve kendi numara tahsisini yapmaya başladı. Hatta mevcut Uydunet abonelerine özel 12 ay taahhütle her yöne 100 dakika ücretsiz konuşturacak. Kurulum ve aktivasyon ücretleride yok. Fakat bu hizmeti alabilmek için modeminde telefon portu bulunması gerekmekte. Aslında son 3-4 senedir verilen modemlerde telefon portu bulunmakta bu sebeple nerdeyse herkesin kullanabileceğini tahmin ediyorum. Türksat uzun zamandır telefon hizmeti vermekte ve uydunet aboneleri kendi aralarında ücretsiz görüşmekteydi. Fakat dışarı yönlü arama yapılamamaktaydı. Artık her yöne görüşme başlatılıyor.Fiyat tablosunda aslında diğer seçeneklerde uygun fiyat gözükmekte.

< Resime gitmek için tıklayın >


Kampanya detaylarına bakmak için : Uydunet'e Ses Geliyor Kampanyası


Düzenleme: Arkadaşlar yorumlarda belirtilen bazı konulara açıklık getirmeye çalışmak istiyorum.

Türksat telefon hizmetine abone olduğunuzda modemin arkasındaki telefon çıkışına normal bir telefon takarak çalışmaya başlayabilirsiniz. Yani voip telefon veya analog çevirici gibi ek bir cihaza gerek yoktur. Sadece telefon kablosunu telefona bağlayıp diğer ucunuda modeme taktığınızda kurulum bitmiş oluyor.

İkinci konu ise aktivasyon ücreti abone evine gelip telefon cihazını modemime ben takamam siz takın diye isterseniz o zaman 35 TL olarak alınıyor. Bunun haricinde kendiniz telefonu takarsanız hiçbir ücret alınmıyor. Aktivasyon ücreti, sabit ücret gibi hiçbir ücret yok. 100 dk ücretsiz. 100 dk yı aşarsanızhttp://www.kablonet.net/kampanyalar adresinden Uydunete ses geliyor kampanyasında tabloda belirtilen ücretler yansıtılıyor.

Kampanyaya üye olanlar ve hizmeti kullanmaya başlayanlar sonuç hakkında yorum yazabilir mi?
T
9 yıl
Türksat\u0027tan Maksimum Keyif Kampanyası
• Kampanya kapsamında müşteriler; 25 Mbps’ye kadar (75 GB AKN) Eko Sınırsız Uydunet tarifesine, Teledünya Üst Paket tarifesine, Kablo TV’ye ve Vizioon Sinema Paketine abone olacaklardır.

• Kablo TV kurulum, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretleri alınmayacaktır.

• 24 Ay taahhüt istenecektir.

• Taahhüt süresi boyunca; 25 Mbps’ye kadar 75 GB AKN EkoSınırsız Uydunet + Teledünya Üst Paket + Kablo TV + Vizioon Sinema Paketi tarifesi 50 TL/Ay olarak uygulanacaktır.

Kampanya fiyatı 50 TL - Cihaz alacaksanız 6 TL Mıodem+ 3 TL hd Kutu = 59 TL / 24 Ay

http://www.kablonet.com.tr/kampanya/maksimum

Düzeltme: Modem ve Kutu fiyatı revize edildi. Modem 2 TL + HD Kutu 1 TL = 3 TL oldu. Kampanya toplam fiyatı 53 TL / 24 Ay 'a düştü.
T
9 yıl
Türksat Kablonet Bedava İnternet Veriyor !
Arkadaşlar Kablo TV ücreti 6 TL ödeyerek 5 Mbps 5 GB kotalı interneti kullanabiliyoruz. Azıcık olsun evde online olayım diyenlere özel kampanya. Taahhüt yok. Kurulum için 3 TL gibi bir ücret ödeniyor. Ayrıca Telekomun kampanyasında 4 Mbit 4 Gb kotalıda kota dolduğunda internet kesiliyor ama kablonette internet hızı 0.25 Mbps oluyor. Kesilmiyor ama süründürüyor. :) Detalar için:http://www.kablonet.com.tr/kampanya/hereve-bedava-internet
T
10 yıl
Uydunet + Teledünya Herşey Dahil 29 TL Kampanyası (Bomba Kampanya)
Uydunet + Teledünya 29 TL Kampanya

Türksat'ın yeni kampanyasında rakiplerine göre çok iddialı bir kampanya başlattı. Kampanya içeriğinde ise:

    [10 Mbps 25 GB Akn Ekosınırsız İnternet]
    [Teledünya HD Temel Paket]
    [Kablosuz Modem+ Hd Kutu Ücretsiz]
    [Kurulum Aktivasyon Ücretsiz]


• Kampanya 12.08.2014 – 31.12.2014 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

• Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt istenecektir.

• Kampanyadan otel motel aboneleri dışında, bireysel tarifede olan aboneler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir.

• Müşteriler abone olduğu 10 Mbps’ye kadar 25 GB AKN Eko Sınırsız Uydunet + Teledünya Temel Paket tarifesinden (fiyat olarak) geriye doğru hız değişikliği yapamayacaktır, ileri yönlü (fiyat olarak) 10 Mbps’ye kadar 25 GB tarifesinden daha düşük bedelli bir hıza geçmemek şartıyla istediği gibi hız değişikliği yapılabilecektir. Abonenin ileri yönlü hız değişikliği yapması durumunda tarifeler arasındaki fiyat farkı faturaya eklenecektir.

• Abonelerin tarife değiştirmeleri durumunda aşağıdaki fiyatlar müşterilerimize yansıtılacaktır. 10 Mbps’ye kadar 25 GB AKN Eko Sınırsız tarifesi dışındaki, Uydunet tarifelerinde yapılacak tarife değişimleri, tarifeler arasındaki farkın hesaplanmasında dikkate alınacaktır. Aşağıda belirtilen tarifeler dışında fiyat olarak ileri yönlü hız değişikliği olarak kabul edilebilecek başka bir tarifenin de abonelere sunulması durumunda aynı hesaplama yöntemi kullanılacaktır.

• Abonelik talebi müşterinin tercih ettiği Uydunet ve Teledünya tarifesinden alınabilecektir. Müşterinin ilk başvurusunu Teledünya Üst Paket içeren tarifelere yapması durumunda ilk ay şifresiz sunulan üst paket bedeli alınmayacaktır.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Yemişim Uydunet\u0027ten Başka İnterneti
TTnet Fiber 20 PAketini kullanıyorum ve site içi dahili fiber sistemi var. Eve özel fiber modemle yani telefon hattı ile değilde network kablosu üzerinden internet veriliyordu. Ayda birde 100 Mbps 1 gün sınırsız download hakkım vardı ve daha 50'nin üzerini adam gibi göstermedi.

Ve bugün Uydunet 100 Mbps bağlattım. Altta hız testi sonuçları var. Uydunet gerçekten parasının hakkını fazlasıyla veriyor. Teşekkürler Uydunet.

< Resime gitmek için tıklayın >

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=88483316&url=http://www.speedtest.net/my-result/3331757418" data-href="http://www.speedtest.net/my-result/3331757418"><img src="https://store.donanimhaber.com/a4/ed/9c/a4ed9c9d70ebd7c19b6f9ab639c4e8ca.png" /></a>


http://www.speedtest.net/my-result/3331757418
T
11 yıl
Bence çok güzel kampanya
• Kampanya 12.09.2013 – 31.12.2013 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
• Kablo TV kurulum ücreti (43 TL) alınmayacaktır.
• Uydunet (35 TL) ve Teledünya (35 TL) aktivasyon ücretleri alınmayacaktır.
• Kampanya kapsamında HD kutu (210 TL) ücretsiz verilecektir.
• Herşey dahil 39 TL'den hem HD tv keyfi hemde 10 Mbps sınırsız internet keyfi 39 TL.

Kampanya Detayları:http://www.kablonet.com.tr/kampanya-tvnet
< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor...
Uydunet ve Teledünya hizmetleri için mükemmel kampanyalar ve yeni tarifeler geliyor.

Ayrıntılı bilgileri aktaracağım. Ufak tefek ipucu olsun :

1- 1,3,5 Mbit tarifelerine yeni abone alınmayacak. En düşük tarife 10 Mbit olacak.
2- 10 Mbit Sınırsız tarife 49 TL olacak. 50 GB AKN var ve hız 3 Mbit'e düşüyor.


Kampanyanın en dolusu geliyor. Türksat daha önce böyle bir kampanya yapmadı.

Ufak detayları ise :

1- 20 MBit limtisiz 50 GB AKN
2- Teledünya Temel Paket
3- Herşey ücretsiz, kurulumlar, aktivasyonlar falan..
4- İlk 3 ay Sinema bedava, ilk ay üst paket bedava hatta üst paket ile abonelikler alınırsa herşey dahil 56 TL'den abone olunabiliyor.

Şimdilik bu kadar daha çoook kampanya geliyor.

10 Mbit 5 GB kota tarifeside vardı. 23 TL olabilir. Geniş bilgileri ayrıca eklemeye çalışacağım....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.