E

Yüzbaşı
30 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Silindi
Silindi
E
6 yıl
Anker soundcore pro 25w bluetooth hoparlör 25,44 tl(sepete atınca değişiyor)
Mobil uygulamada böyle bir fiyat gösteriyor. Bir hata var herhalde. Normalde 349 TL fiyatı. Sepete atınca da 349 TL görünüyor zaten.

Ama belki bu fiyattan alabilenler çıkar o yüzden paylaşıyorum.

Pardon site ismini vermeyi unutmuşum:

Hepsiburada.com
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
Vodafone istanbul yarı maratonu sonrası bacak ağrısı...
Merhaba,
Dün vodafone istanbul yarı maratonuna katıldım. 21 km.lik olana. Yarış için hiçbir hazırlığım, kondisyonum yoktu. Başladıktan bir süre sonra bacaklarımda ağrı hissettim. Ama buna rağmen kendimi zorladım ve o ağrıyla yarısı tamamladım. 2 saat 15 dakika sürdü. Bitirdikten sonra müthiş bi ağrı vardı bacaklarımda. Metrobüse kadar zor yürüdüm... ve o ağrı şu an hala azalmadan devam ediyor. Ne yapmalıyım? Bu ağrı nasıl geçer? Kaç gün sürer? Sürekli yatıp dinleniyorum ama geçmiyor. Yürümek bile eziyet oldu...
E
10 yıl
450 tl\u0027ye ng650 v, 550 tl\u0027ye kron xc 150 v
arkadaşlar merhaba,

450 tl'ye internet üzerinden salcano ng 650 v modeli ve 550 tl'ye de kron xc 150 v modelini (elden) alabilirim. hangisini almalıyım??
E
10 yıl
Galaxy S5 Tükiye lansmanı
Arkadaşlar inşallah yarın Galaxy s5'in Türkiye lansmanına katılacağım. merak ettikleri olan, soruları olan sorabilir. yapmamı istediğiniz neler var? özellikle bakmamı istediğiniz şeyler var mı?
E
10 yıl
chrome\u0027u windows 8 modunda başlatma seçeneği kayboldu.
chrome'un menüsündeki chrome'u windows 8 modunda başlatma seçeneği kayboldu. nasıl geri getirebilirim? güncelleme yaptım düzelmedi. bir de ne zaman ccleaner'la geçmişi silsem chrome'daki tercihlerim de yok oluyor. giriş yapınca hepsi tekrar geliyor. ama chrome'u windows 8 modunda yeniden başlatma ilk olduğundan beri hiç geri gelmedi. bi 10 gündür falan var bu sorun...
E
10 yıl
facetime çalışmıyor.
telefonumda facetime uygulaması yok. apple hesabı da alamadım. ne yapabilirim?
E
10 yıl
ASUS N56VZ-S4299H ölü piksel sorunu
ASUS N56VZ-S4299H dün aldım bugün pc'yi açtığımda ekranın sağ kenarında ve ortasında ölü pikseller olduğunu fark ettim. ne yapmam gerekiyor. daha yeni almışken hemen harekete geçersem sonuç almam daha rahat olur. pc'yi beğeniyorum ve iade etmektense değişim yapmayı planlıyorum. ve uygun bir fiyata aldım. gittigidiyor'dan. asus türkiye garantili. sanırım satın aldığım kişinin elinde kalan son ürünü almıştım ve bu yüzden değişimi yapamaz gibime geliyor. servis değişimi yapar değil mi?

neler yapabileceğim konusunda tavsiyeleriniz neler?
E
10 yıl
arkadaşlar ikisi arasında kaldım yardım
E
10 yıl
iki pc arasında kaldım tavsiye...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.