S

Yüzbaşı
30 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Hareketsiz kalınca dc yiyorum ( Pre var )
Merhaba arkadaşlar. Manes'te oynuyorum, DC pre var üstümde. Char Genie'de yatınca yada bir yerde hareketsiz bir süre bekleyince sürekli disconnect alıyorum. Bunu yaşayan yada çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Teşekkürler.
S
8 yıl
Ekran çatlağı - Apple Store değişim
Merhaba arkadaşlar. iPhone 6 kullanıcısıym ve ekranın sağ altında home tuşundan kenara doğru bir çatlak mevcut. Telefonumda bu modelde kronik olan kasa oynaması ( yine sağ altta ) ve %10 şarjın altında kapanma sorunu var. Cihazımı Pupa aracılığı ile garantiye göndersem nasıl bir sonucu olur bu tarz şeyler yaşayanlardan öğrenmek istedim. Cihazımın değişim gerektiren problemleri var ancak kullanıcı hatası bir çatlağı var, bu tarz durumda Apple ne yapıyor.

Ayrıca doğrudan Genius Bar'a götürmemde farklı bir uygulama olur mu buna da cevap verebilecek olursa sevinirim. Şimdiden sağolun.
S
8 yıl
PATHOS\u0027TA KEKURI RING PIYASASI
EVET BEYLER YAN CHAR KASARKEN KEKURI RING DUSTU SANSA NEDIR PIYASASI HIC BULAMIYORUM PAZARLARDA ?
S
8 yıl
iPhone 6 , 9.2 güncellemesi
Merhaba arkadaşlar, cihazı bugün aldım 9.0.1 olarak çıktı kutusundan. Az önce 9.2 güncellemesi uyarısı geldi ama araştırmadan yapmak istemedim. Güncellemiş olanlardan yorumlarını almak isterim yeni sürüm stabil çalışıyor mu, şarj konusunda iyileşme yada gerileme var mı mesela. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
S
8 yıl
Note 3\u0027den iPhone 5S\u0027e geçiş yapmak konusunda ..
Merhaba arkadaşlar. 7 aydır Note 3 kullanıyorum öncesinde emektar iPhone 4S'im ile mutluydum ama ekran küçük gelmeye başladı, yeni gelen ios sürümleriyle yavaşladı derken bunu aldım. Note 3 ile de mutluyum aslında telefon gerçekten muazzam ama ekranı ve boyutu bir süre sonra gereksiz büyük gelmeye başladı. Bu sebepten daha küçük bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Androidten bu telefonda memnunum ama Note serisi haricinde çok iyi şeyler de okumuyorum forumlarda. iPhone 5S'e geçmeyi düşünüyorum sizden fikirlerinizi almak istedim. Sizce mantıklı olur mu Note 3>iPhone 5S geçişi. Şimdiden sağolun.
S
8 yıl
C++ ile Kodlanmış Uygulamanın Kodlarını Görmek
Başlıkta yazdığım gibi elimde bir C++ exe dosyası var ve bu programın kodlarına ulaşmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim şimdiden sağolun.
S
9 yıl
LENOVO Z5070 WIFI AÇMA SORUNU !!
Başlıkta dediğim gibi bilgisayarı yeni aldık ve Wifi açamıyorum. Kullanma kılavuzuna bakıp Fn+F7 ile yapıldığını okudum ancak bunu yapınca da hiçbir tepki vermiyor. Bu sorunu daha önceden yaşamış yada bilen birisi varsa acil yardımını rica ediyorum. Teşekkürler şimdiden.
S
9 yıl
YAŞASIN CUMHURİYET !!!
91 yıl önce bugün yaşadığımız topraklara bin yıllar sonra özgürlüğü sunan yönetim şeklimiz olan Cumhuriyet kuruldu. Seveniyle sevmeyeniyle Mustafa Kemal Paşa'nın bizlere en büyük hediyesini yıl dönümü kutlu olsun ...
S
10 yıl
Hıçkırık Sorunsalı
Bir tuttu yarım saat geçti durmuyor hıçkırık. Bir el atın beyler ne yapmak lazım uyuyamıyorum be.
S
10 yıl
Hocam Üyeliğim Aktifleşmiş İlgilenenler PM Atsın
Yaklaşık 3 yıl önce kayıt olduğum Hocam üyeliğim aktifleşmiş ve bende gereksiz bulduğum için kullanmak isteyen birine vermek istiyorum. İsim değişikliği illa ki yapılıyordur o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İlgilenenler varsa tekliflerini beklerim PM vasıtasıyla.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.