C

Çavuş
29 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
12 yıl
iPad 3 yurtdışında internet kullanimi
Merhaba,

Yurt dışına balayıma gideceğimden dolayı bir iPad aldım. Amacım gps ve temel araştırmaları yapmak. 30 megabaytı 30 tl gibi kampanyalardan bahsediyorlar. Sizce ne yapmalıyım? 30 mb veya 50 mb neye yeter? Yeterli olur mü? Kalış sürem yaklaşık 9 gün.
C
12 yıl
Satılık Ev Eşyası - İzmir
Evlendim ve bu yüzden İzmirden taşınıyorum. Tüm ev eşyamı satmak istiyorum.

Eşya ve fiyat listesi:

Ofis Buz dolabı: Mini-buzluk ARÇELİK -http://www.arcelikbayisi.com/Arcelik-1060-T-Tezgah-Seviyesi,PR-63.html
Çok temizdir, daha yeni alınmıştır ve az kullanıldı. Fiyat: 300

Televizyon 1: Telefunken (DVD çaları var) 55 Ekran tüplü TV: 100 TL
Televizyon 2: Vestel Zeon 37 Ekran TV: 60 TL Vestel Zeon

Çamaşır Makinesi: Arçelik 3320 S. A sınıfıdır ve aldığım günden beri tıkır tıkır çalışıyor. Şu ürünün aynısı: link Fiyat: 100 TL

İhlas Su ısıtıcı: standard :) 50 TL

Çetmen Koltuk / Çekyat: Alta resim yükledim oradan görebilirsiniz. Fiyat: 100 TL

Siyah çalışma sandalyeleri. Koçtaştan alınmıştır.http://mobilyamoda.net/mobilya/IwRL.jpg Siyahtırlar. İki tanesinin fiyatı: 30 TL

Arçelik Mini fırın. Buna benziyor: link Bu fırın bir öğrenci ne kadar yemek yaparsa o kadar kullanılmıştır. Sıfır gibi alıp kullanabilirsiniz. Izgara özelliği de var. Bunun da fiyatı 75 TL.

Arçelik tekli elektirikli ocak. Bu benim uzun süredir kullandığım tek ocak ve inanılmaz çalışıyor. Sıfır gibi durumdadır. Fiyatı 35 TL

İkea giyisi dolabı: Beyaz ve temizdir. Fiyat: 35 TL Sıfırı (150 TL idi)

İkea ayaklı lambalar, yemek masası, creative hoparlörler, palto askısı, ikea açık giyisi askısı hepsi toplam: 50 TL

Bunların tümünü veya büyük bölümünü alana Simbo elektirikli süpürge ve komodini, televizyon sehpasını, ayrıca ikea sehpayı hediye edeceğim. Bardak, tabak vs hepsini alacak olana hayrına verebilirim. Hepsi ikeadan alınmıştır. Evde beğendiğiniz başka şeyler de olursa (raf, masa vs burada onları da konuşuruz.)

Toplam hepsinin fiyatı: 935 TL. Tümünü alana, hediyelerle birlikte 900'e veririm.

Kıbrıs'a taşınıyorum. Taşıyamayacağımdan satıyorum. İzmir'de ev arayan varsa alsancakta evim. Ev sahibi ile tanıştırırım, kampanyalı interneti devrederim ve eve girmesini de sağlayabilirim. Ev 1+1 dir. Çok temiz ve güzeldir.

Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
C
12 yıl
Tissot Le Locle
Uzun araştırma ve düşünmeler sonucunda Tissot Le Locle aldım. Bu sitede ve TSF üzerinde okuduğum tavsiyeleri dinledim. Daha önce görmüştüm ama bu benim ilk otomatik saatim. Saatiwww.esaatci.com sitesinden 880 TL'ye aldım. Geldi faturası garantisi ve kutusu tastamam. İçinde naylonları açılmamış olarak elime bir günde ulaştı. Çok ilgili davrandılar ve yaklaşımlarıyla güven verdiler. Tavsiye ederim.

Saate gelince gördüklerimden, okuduklarımdan ve saatçilerde denediklerimden bile daha çok beğendim. Tissotun saat için kullandığı resimler bile bu saatin şıklığını yansıtmıyor bence, beklentimin üzerinde oldu. Metal kayışlı beyaz saat aldım. Bu saat değil bir mücevher hissi veriyor. Klasik saati zevkle kullanacağını düşünenlere tavsiye ederim. Bundan sonra da Tissot markası tercihli markam olacak diye düşünüyorum. Saatin geldiği kutuya zaten dünyanın parasını harcamışlar. İçine birinci kalite katalog, tissot fabrikası hakkında bir roman koymuşlar. Resmen değerli bir ürün olduğunu ifade ediyorlar.

Ayrıca bu benim ilk otomatik saatim ve otomatik saati kurmak, ayarlamak ve izlemek çok zevkli. Sırf kurmak için durmasını bekleyebilirsiniz. Belki de saat hobim başladı :) bilmiyorum. Kesinlikle artık otomatik dışında almayı düşünmüyorum.

Paylaşmak istedim çünkü ben bu bilgileri çok aradım. Belki birilerine faydalı olur. Resim çekebilirsem veya talep olursa koyabilirim.
C
12 yıl
Saat Konusu - Konu Dışı?
Merhaba,

Bir saat almam gerekti ve araştırayım dedim. Her zamanki gibi ilk başvuru kaynağım donanımhaber oldu. Fakat saat konusunun off-topic olmasını garipsedim. Nasıl off-topic olabilir? Bu konu çok geniş bir konu ve teknolojik bir çok gelişme var. Belki ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bu konunun ya donanım bölümünde ya da mobil cihazlar bölümünde olması daha mantıklı geliyor. Sadece bir düşünce ve öneri...
C
12 yıl
Tissot Le Locle ve esaatci.com hakkında tavsiye
Merhaba,

Tissot marka bir saat beğendim. Modeli Le Locle. En ucuzwww.esaatci.com adresinde buldum. Mağazalarda da gördüm fakat arada yaklaşık 200 TL fark var. Sitenin her yerinde saatlerin garantili ve orjinal oldukları yazıyor. Güzel bir site gibi de görünüyor. Eğer gerçekten orjinal ve garantili bir ürünse 200 TL benim için az bir rakam değil. Fakat orjinal olmaması hoş olmaz.

Bu siteyi kullanan var mı? Memnun kaldı mı? Ayrıca bu saat modeli nasıl? Siz olsanız mağazadan mı buradan mı alırdınız? Saatin orjinal olup olmadığını anlama imkanımız var mı?
C
13 yıl
Bold 9700 os 6 gps gezinme modu nerede?
Merhabalar,

Bir süredir bu telefonu kullanıyordum. Os 6'ya yükseltmeden önce haritalara girdiğimde gps gezinmesine başla seçeneği vardı ve kaç kilometre gittiğimizi nerede olduğumuzu canlı olarak gösteriyordu.

OS 6 yüklediğimden beri bu seçenek kayboldu. Acaba ben mi bulamıyorum yoksa bu özellik kaldırıldı mı? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler.
C
14 yıl
E72 aramaları siliyor
Telefon 30 güne ayarlı olmasına rağmen kafasına esince arayan aranan ve cevapsız çağrıları siliyor. Çok rahatsız edici bir hata ancak aratınca internette pek karşılaşmadım. Bu sorunu yaşayan var mı ? Çözen veya çözmüş olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirsieniz sevinirim.

Teşekkürler
C
14 yıl
Vodafone Iphone kampanyası
99 tl olan en düşük paketi almayı düşünüyorum. Alan var mı? Önerirmisiniz ? Başka uygun fiyata taksitle iphone almanın yolları nelerdir?
C
15 yıl
Y-650
Merhaba arkadaşlar. Bu bilgisayarın kullanıcılar tarafından yapılmış herhangi bir incelemesini veya yorumunu bulamadım. Almış olan arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilirlermi? Ben de almayı düşünüyorum. Alan arkadaşlar bir inceleme yaparlarsa çok güzel olur. Ben ürünü bimekste gördüm dıştan çok beğendim. 16 inç olması düşündürüyor sadece. arada dışarıda kullanmam gerekebilir. Taşırken sorun oluyormu? ve deneyimleriniz nelerdir?


sevgiler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.