I

Yüzbaşı
29 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
2 ay
Tekken 8 Türk Oyuncuları
Merhaba Tekken 8 yeni bir oyun ve gayet güzel bir oyun eski tekkenciler veya yeni tekkenciler hep bi kopukluk içinde hep bir kavga gürültü mevcut malesef ama bu oyunda eski yeni ayırt etmeksizin oyunu öğrenmek yeni arkadaşlıklar kurup oyun oynamayı amaç edindiğimiz discord sunucumuza herkesi bekleriz.


https://discord.com/invite/u6VcearcVv


< Resime gitmek için tıklayın >
I
2 yıl
Fan çoklayıcı kablo
I
4 yıl
ip tv - uydu ve play store destekli cihaz önerisi?
Merhaba google play market ve iptv olan uydu yayınlarını alan uygulama yükleyebileceğim bir cihaz arıyorum bir sürü var araştırmadan almak mantıksız, cihaz android olabilir chrome mozilla gibi tarayıcıları çalıştırabileceğim önerdiğiniz modeller hangileri arkadaşlar.
I
6 yıl
Jenerik Domain Satılıktır
Domain Adı : xxxx
Kayıt Tarihi : 2009-10-13
Bitiş Tarihi : 2018-10-13
Kayıt Firması : isimtescil
Satış Süresi Bitiş Tarihi :31 temmuz
Özel Notlar : Domain jeneriktir, blog açabilirsiniz hosting satabilirsiniz herkese blog dağıtabilirsiniz örneğin wpmu gibi sistemler ile dilerseniz özel yazılım ile herkesi site sahibi yapmayı hedefleyebilirsiniz. Eski ve uzun süredir sitesi aktiftir aldığımdan bu zamana kadar hep açık kalmış tek sayfa ile googlede indexlidir. 2009 kayıtlı olup domainin fiyatı 500 tldir.

Not: Ücretsiz blog dağıtıcaklar wp-mu yazılımı ile free blog dağıtabilirler, yada hosting satışı yapılabilecek domaindir.
I
6 yıl
İntel 8700k model farklılıkları
Mrb aida ile baktıgımda işlemcilerdeki bazı farklar dikkatimi çekti çokta bilmiyorumhttp://prntscr.com/izgfxz burdan 2. sırada olanön bellek ve bellek karşılaştırmalı testi yazan yere tıklayıp test ettiğinizdehttp://prntscr.com/izggst U0/B0 çıkmakta bende arkadaşta sadece U0 var sizdekiler nedir ? misal arkadaşın cpusu 5ghzye rahat çıkıyor vede fazla ısınma yok ben henüz test etmedim oc yapmadım ama denicem burda ki olaydan mı fark ediyor acaba? 8700k olanlar deneyip yazabilirler mi? belki farklarıda daha kapsamlı anlarız.
I
6 yıl
Asus DSL-N17U mu yoksa 5ghz olan Asus DSL-AC51 mi?
Asus DSL-N17U mu yoksa 5ghz olan Asus DSL-AC51 mi? hangisi daha iyidir arkadaşlar çekim kalitesi olarak örneğin wifiyi ele alırsak çekim gücü olarak n17u bi çok kişi kullanıyor, ac51 ise biraz daha yeni bir cihaz kullananlar memnunmu?

Yada Asus DSL-AC52U bunumu almalıyım fiyat olarak bu ürün biraz pahalı tabi diğerlerinden.
I
6 yıl
Corsair hydro serisi h80i v2 h115i soğutucu boru patlaması olayı?
Corsair hydro serisi h80i v2 h115i soğutucu boru patlaması olayı nedir arkadaşlar corsair garantisi tarafında sıkıntı yok fakat borulardaki su iletken değil diyolar ama bir kaç kişide sistemi giden yanan var anlamadım ben bu işi sırf bu yüzden muallakda kaldım. Forumdada bir konuda gördüm yabancı forumlarda 1080 ekran kartı giden var su iletken değilse nasıl yanıyor bunlar? iletken değilse corsair neden değiştiriyor:) demekki iletken diye düşünüyorum. Borudaki sıvı saf su diye bilinmekte ama sisteme zararı var gibi düşüncelerinizi alırsam daha iyi olacak.
I
7 yıl
Canlı Radyo Dinle Dini Radyo Dinle
Site Adresi:www.canliradyodinle.life

Kuruluşu Tarihi:2016 ağustos

İçerik:radyo,canlı radyo dinle mobil radyo dinle, online radyo

Tanıtımı: Bir çok radyonun bir araya getirildiği radyo dinleme portalında neler var? bir çok haber kanalında istediğiniz kanalı seçerek dinleyin. Spor yayını yapanda var dini radyolarda var bir çok radyomuz mevcut olup bazı radyolar şöyle Radyo Eksen Radyo D istanbul Fm Gözyaşı Fm Süper FM Mesaj Fm Radyo Mevlana Semerkand Radyo Radyo Viva Tgrt Fm Best Fm Radyo Klas Power Türk Metro Fm Kral Fm her tarz müzik yayını yapan radyoları sizler için en iyi kaliteli yayınları ekleyerek takılmadan donmadan radyo dinlemenizi sağlamak üzere her gün kontrol altında tutuyoruz. Dilerseniz radyo dinleme uygulamasınıda telefonunuza yükleyebilirsiniz, böylelikle mobil radyo dinleme programı sayesinde en hızlı şekilde radyo istasyonları cep telefonu veya tabletinizden kolay şekilde dinlemek mümkün olacaktır. http://urlkisaltma.com/pHC7D
I
7 yıl
Asus RT-AC1200G+ Dual-Band AC1200 Torrent,Bulut,VPN,EWAN,USB 3.0,3G/4G,DLNA Gigabit Router, Access P
Asus RT-AC1200G+ Dual-Band AC1200 Torrent,Bulut,VPN,EWAN,USB 3.0,3G/4G,DLNA Gigabit Router, Access Point bu olay nedir arkadaşlar bu modem değil mi? access point diyor modem alıcam bu ürün modememi bağlanıyor sadece yoksa modemmidir anlamadım? linki altta.
http://www.hepsiburada.com/asus-rt-ac1200g-dual-band-ac1200-torrent-bulut-vpn-ewan-usb-3-0-3g-4g-dlna-gigabit-router-access-point-p-BD804729?magaza=Pazarbizde&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CJWyzpznx9ICFYSfGwodfOUPvA
I
8 yıl
Benq veya Aoc 27inc Oyuncu Monitörü Tavsiyesi
Selamlar Benq öncelikli olarak 27inc 1ms 144hz g-sync aynı şekilde aocda varsa modellerini yada tavsiyelerini yazabilirler mi? kararsız kaldım benq bulamadım pek.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.