S

Binbaşı
28 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
279 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Brita Maxtra+ Su aritici filtre
Migros sanal markette 4 adet fiyati 229 tl. 3 al 2 ode kampanyasi ile 12 adet alimda tanesi 39 tl yapiyor. Piyasada bu fiyata yok. Surekli kullananlar icin iyi fiyat.

BRITA MAXTRA+ Yedek Su Filtresi - 3+1
https://www.migros.com.tr/brita-maxtra-yedek-su-filtresi-31-p-1e9a721
S
2 yıl
Nike blazer spor ayakkabi 599 TL
yurtdisinda geliyormus ama sitede vergi dahil yazmislar fiyati. Normal fiyati 1000 ustu. Benim tarzim degil, ilgilenenlere :)

https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-kaykay-ayakkabısı-WyTAj8OA/864349-002
S
4 yıl
Sasi numarasi okunmama, Muayene tekrari
Merhabalar
babama ait arac sasi numarasi okunamadigi icin muayeneden agir kusur ile kaldi sasi numarasi alani paslanmis. Pas sokucu ve zimpara ile kaportaci denedi ancak pas gidince ortada birsey kalmadi. Suan sadece birkac karakteri pasli olarak duruyor.

Sasi no tespiti icin makine muhendisleri odasindan randevu aldim, orada tespit yaptiricam. Sonrasinda numara cakma islemi yapilmasi gerekiyor. Cakma islemi yapan yerler noter belgesi istiyor ayrica. Bu belge ne oluyor nasil aliniyor bilgisi olan var mi? Arac babamin uzerine ama bu belgeyi ben alabilir miyim? Bilgisi olan daha once bu islemleri yaptiran yapdimci olabilirsa cok tesekkur ederim.
S
6 yıl
Eca eurostar su damlatma
Uzun suredir kullandigimiz eca eurostar kombimiz su damlatmaya basladi. Kombi kapali olsa dahi basinci kendi kendine yukseliyor. Basinc seviyesini 0'a kadar indiriyorum, damlama kesiliyor, sonra kapali olmasina ragmen kendi kendine yukselip damlatmaya basliyor.

Servis kazan delinmis degismesi gerekir dedi. Baya pahali bir fiyat verdi. Biraz aastirdim ama boyle bir parca bulamadim. Bu kazan dedikleri parcanin tam adi nedir?
S
6 yıl
Türknet ile şirket VPN bağlanma
Merhabalar,
Türknet hattımdan şirketin VPN'ine bağlanamıyorum. böyle bir kısıt mevcut mu? Türk Telekom hattından sorunsuz bağlanıyorum.
S
6 yıl
VDSL\u0027den ADSL\u0027e geçiş
Türknet bağlantımı yeni yaptırdım. 35 Mbite kadar VDSL olarak bağlandı. ancak mevcuttaki modemim ADSL. şu an modemin ADLS ışığı yanmıyor. VDSL'den ADSL' geçiş yapılabiliyor mu? nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?
S
7 yıl
Tecil sonrası askerlik yeri
Selamlar,
Daha önce askerliğe gitmek için işlemlerimi yaptırmıştım. Gideceğim birliğin açıklanmasına bir hafta kala yüksek lisansa kayıt yaptırarak tekrar tecil ettirdim. Ancak gideceğim birlik açıklanmıştı. Tecilimin sonunda askere gideceğim. Yeniden mi kuraya girerim, yoksa önceki açıklanan yere mi giderim? daha önce böyle bir durum yaşayan veya bilgisi olan var mı?
S
9 yıl
Hatchback Araç Tercihi
Merhabalar,

Hatchback bir araç bakıyorum. max bütce 60.000 kadar. şu an üzerinde durduğum aşağıdaki iki model var.

Yeni Leon 1.2TSI manual(full led paket+sunroof+alacantara döşeme)
Golf 7 1.2 TSI manual ComfortLine

İki aracında fiyatları aynı sayılır. Leon çok daha donanımlı. araçları bu donanım paketleriyle kıyaslama nedenim bayilerden öğrendiğim max 1 aya kadar teslim edilebilecek modeller olması. özel sipariş ile 3 ay kadar beklemek istemiyorum.

1.2TSI motoru seçmemdeki neden performans/yakıt oranı diğer benzinli motorlara göre daha avantajlı. en azından okuduğum kadarıyla böyle gördüm. yanlışsam düzeltin lütfen. ayrıca ufak olduğu için vergi avantajı da var. dizel motorlara bakmıyorum çünkü + 10.000 lira fiyat artışı oluyor. şu an aracı yılda 5-7 bin km kadar kullanıcam gibi görünüyor. daha az da olabilir. bu nedenle dizel fiyat farkına pek değmeyeceğini düşünüyorum.

Özellikle motordan dolayı yukarıdaki 2 aracı seçtim. ancak bilmediğim ve sizlerin önerebileceği seçenekleri de değerlendirebilirim.

Daha çok C sınıfı bakıyorum ancak B sınıfının üst donanımlı, sınıfına göre geniş araçlarını da düşünebilirim. tabi B sınıfı için 60.000 bütçeyi kullanmayı düşünmyorum.

Leon ve golf'un 2. el fiyatları sıfır fiyatından aşağı olmadığı için ikinci el düşünmedim. ancak farklı modellerde yaşı ve km si az sıfıra göre 2. el almaya değecek modeller olursa düşünebilirim. 2. el konusunda ön yargım yok.

Bunlar göz öne alındığında iki araçtan hangisi daha mantıklı ve nedenleri nedir? veya bunların dışında önerebileceğiniz model/modeller nedir?
S
12 yıl
Tasarım Sorunu
çözüldü
S
12 yıl
Repeater kullanımı ile ilgili
Selamlar arkadaşlar,

Şuan 6x6 olarak resim seçici yapmaya çalışıyorum. yani toplam 36 tane resim ve yanlarında seçim için radio buton olacak. bu resimlerin içinden sadece bir tanesi seçilebilecek. resimler belli bir yerden alınıyor ve dosya adları sayısal olarak sıralı bir şekilde(1.jpg, 2.jpg ..vs). Bunu repeater ile yapmam gerekiyor. şu an bu 6x6'lık alana 1-36 aras sayıları yerleştirip resimleri görüntüleyebiliyorum. sonurum şu. radio butonlar sadece aynı satırda olanlar grup olabiliyor. yani her satırdan bir tane resim seçebiliyorum. benim yapmak istediğim tüm bu 36 resmin içinden sadece bir tanesini seçtirebilmek. eğer tam anlatamadıysam kodlarıda eklerim.


radiobuttonlist ile yapabiliyorum bir şekilde ama repeater ile yapmam gerekiyor. mümkün müdür nasıl yapabilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.