H

Binbaşı
15 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
114 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
6 yıl
Cemaat oluşumunun taraf desteklemesi, bunda söz sahibi olmasının genel sıkıntısı
haber bu:
http://t24.com.tr/haber/nur-cemaati-secimde-kimi-destekleyeceklerini-acikladi,638955

< Resime gitmek için tıklayın >


haberde geçen "CEMAATİN GAZETESİ"nde olan görsel,

Desteklenerek ya da kendi başına bir şekilde cemaatin ülkemize zararı geçen sene alenen görüldü, iktidar olsun, baş muhalefet olsun bir şekilde dirsek temasına girdikleri oluşum ülkemize, kendi askerimize, kendi insanımıza zarar vermekten başka birşey yapmadı. Ama gel görk ki şuan terör örgütü olarak alınan cemaatten sonraki 2. büyük cemaat kendi yayın organlarıyla bildiri yayınlar gibi desteklediklerini gösteriyolar. Daha kaç kere başımıza bir şeyler gelmesi gerekiyor bir topluluğun ya da belli bir kesimin içinde olduğu oluşumun bu kadar imkanlarının olması,

İyi niyetle bile kurulmuş oluşumlar denetlenmediği, gereğinden fazla imtiyazlar verildiğinde şekil değiştirebilir, farklı yöne kayabilir : uzak ülkeden ama tam bu dediğim şeye örnek olarak :https://seyler.eksisozluk.com/gta-san-andreas-oyununa-ilham-veren-los-angeles-cete-savaslarinin-tarihi bu uzun yazıda var ama özeti , siyahi ırkını korumak isteyen mahallelilerin ve latinlerin güç kazandıkça çeteleşip uyuşturucu ve silah işinin içinde şuan terör estirmesidir.

Burada olay iktidardaki parti ya da muhalefet partileri değildir, biliyorum ki yine altında siyaset yapılacak particilik yapılacak ama lütfen tarafsızcada olsa olaya bakmaya çalışın ve kendi imtiyazlarına sahip olmuş bir topluluğun neler yapabileceğini unutmayın!


İzmirdeki bir üniversite prof. araştırmasındaki cemaat kavramının neden güçlendiğini, nasıl bu kadar büyüdüğünü araştırması vardı , (int. araştırmama rağmen bulamadım ) sonuçlar çok kötüydü en temel neden maddi sıkıntı çıkmıştı bu araştırmada , din, bağımlılık, aynı görüş vb. şeyler çok alt seviyelerdeydi.Belli yaş ve genel kültür birikimindeki herkes terörle anılan cemaatin nasıl ücretsiz eğitimler, olanaklar sunduğunu biliyor.
H
7 yıl
Alıntı ve mesaj karışık
Alıntılanan mesajla yazılan cevap ayırt edilemiyor. "haberi okumamışsınız..." ile başlayan yorum üst kısımda kalan alıntılanan.

< Resime gitmek için tıklayın >


Cihaz: iPhone8,2 (10.3.2)
Sürüm: 2.0 (21999)
H
7 yıl
Konulardaki görseller ve sağ menü
Öncelikle her konuda olmuyor ama küçük resimler yayılmaya çalışıyor ve kalitesizleşiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Sağdan çektiğimiz menü çok uzun bence açılır kapanır ve ya daha basit ulaşılabilecek şekilde ayarlanabilir.İlk gözlediklerim bunlar genelde hoş birşey ortaya çıkmış.


Cihaz: iPhone8,2 (10.3.2)
Sürüm: 2.0 (21957)
H
10 yıl
Az biraz oyun youtube oyun kanalı
1 yarım bıraktığım 2 tane sürdürdüğüm seriler ile oyunlar oynamaya devam edicem. Tek başıma oyun oynamaktan sıkıldım oynadıkllarımı sizlerle paylaşıp beraber eğlenelim istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin.
Youtube az biraz oyun yazdığınızda karşınıza sayfa çıkacak

H
10 yıl
Az Biraz Oyun / Youtube oyun kanalı
1 yarım bıraktığım 2 tane sürdürdüğüm seriler ile oyunlar oynamaya devam edicem. Tek başıma oyun oynamaktan sıkıldım oynadıkllarımı sizlerle paylaşıp beraber eğlenelim istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin.
Youtube az biraz oyun yazdığınızda karşınıza sayfa çıkacak

H
11 yıl
Kanal sorunu
Akşam yatmadan önce sorun olmayan şey gece uyandım kanalların çoğu göstermiyor trt,kanal d show,fox vs. bazı kanallar var bazıları yok, uydu muhabbetinden pek anlamam.
H
12 yıl
telefon ve internet
Merhaba herkese ben yeni eve çıkıyorum fiber var ilk sırf internet istiyordum telefonla uğraşmıyım diye superonlineda öyle bir seçenek yokmuş hat açtırcam baktım ama superonline numara taşıma var direk onlar hat açıyormu yoksa birde turk telekoma gidip telefon açtırıp sonramı internet bağlatabiliyorum.
H
12 yıl
Açılışta takılma
Bende asus laptop var ilk açılırken asus logosu geliyor ve f3 le bios girip çıkmadan devam etmiyor boot dvd deydi harddiske aldım önceliği biostan yinede düzelmedi yardım edermisiniz.
H
12 yıl
2. el canon 1000d hakkında
Merhaba sizlere şu iyi mi bu iyi mi diye sormak için değil düşünceleriniz ve bir kaç yardım istediğimden açıyorum konuyu internette garantili daha 1 yılı doldurmamış 1000d buldum ve satıcıyla anlaştık sayılır hiç bir satış deneyimi olmamı sadece makineyi satmak için girmiş galiba 670tl body ve kit kutusu garantisiyle verilecek siz bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba ve güvenli ticaretle makineyi görüp onaylamam lazım alış veriş öncesi özellikle sormam gereken kendim adıma riski düşürecek kilit sorular noktalar var mıdır? Makine elime geçtiğinde nelere bakmamı önerirsiniz acaba? şimdiden teşekkürler arkadaşlar cevaplar için
H
12 yıl
LOL müzik grubu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.