T

Binbaşı
24 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
iskoçya da burslu yüksek lisans
arkadaşlar forumda iskoçya da yüksek lisans yapmayı düşünenler vardır diye düşünüyorum. ylsy bursu ile gitmiş irem ile keyifli bir röportaj var yol gösterebileceğini düşünüyorum üzerine tartışabiliriz de burada

https://www.gorkemliyollar.com/ylsy-bursu-ile-iskocya//

ylsy hakkında ne siz ne düşünüyorsunuz
T
7 yıl
Görkemliyollar.com | Gezi Rehberi \u0026 Seyehat Blogu
Görkemliyollar.com |
Genç bir gezginin gözünden dünya izlenimleri, maceraları ve sizi de bu yola çıkaracak ipuçları. Panoramik fotoğraflar, Rotalar, Şehir Rehberi ve Seyahat Planı.

Uzunca zamandır üzerinde çalıştığım internet sitemi kullanıma sundum arkadaşlar. Yıllardır tecrübe edindiğim gezdiğim yerlerin notları bulunuyor. İlgisi olan ve merak edenlere tavsiye ederim güzel ipuçları mevcut yazılarımda

http://www.gorkemliyollar.com/
T
9 yıl
Pegasus ta 600 tl , Geziko v.s sitelerde 200 lira olan bilet ?
Sonbaharda kuveyt için bilet bakıyorum pegasusta 600 liranın altında gidiş dönüş fiyat bulamazken. Edreams.com 170 liraya bavul.com 220 geziko 270 liraya çıkarıyor aynı bileti. Güvenilir mi sizce daha önce kullandım geziko v.s siteleri ama böyle fahiş bir fark olunca iptal edilip iade ile uğraşma riskini düşündüm
T
9 yıl
amerikadan alacağım bu telefon türkiye de çalışır mı ?
Yarın amerikaya gidicem kısmetse san francisco ya ve bu linkteki telefonu almayı düşünüyorum fiyatı uygun işimi görsün , no contrat gözüküyor ama türkiye de sorun yaşa mıyım uyumluluk v.s ya da sim kilidi var mıdır bişey ? teşekkürler


http://www.bestbuy.com/site/boost-mobile-htc-desire-510-4g-no-contract-cell-phone-white/7962029.p?id=1219305268436&skuId=7962029
T
10 yıl
SSD Reallocated Event Count Hatası
1.5 yıl kadar önce aldığım Team X3 120 GB SSD de bugün HD TUNE programında bakarken " Reallocated Event Count" bölümünde uyarıyla karşılaştım

Sizce ne anlama geliyor ve önemli bir sorun mudur ? Garantisi devam ediyor göndermeli miyim ?

Teşekkürler


< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
350 tl ye kadar ikinci el telefon önerisi
350 tl ye kadar ikinci el telefon önerebilir misiniz ?
T
10 yıl
YGS 6 Sıralamaları Değişir mi ?
Arkadaşlar başta salim ünsal tahminleri olmak üzere çoğu kişi ygs sıralamalarının düşeceğini söylüyor düşmekten kastım 20 binse 22 bine gerileyebilir diye.

YGS 6 sıralamam 35k, 32-33k lık yerin gelme ihtimali sizce nedir ?
T
10 yıl
Gecenin 3 Buçuğunda İnşaat Gürültüsü
Arkadaşlar kartal cevizli de oturuyorum. Eski adliyenin olduğu yere inşaat yapılıyor ancak gece gündüz hafta içi hafta sonu bilmeden çalışıyorlar.

Bakın saat kaç oldu şuan bile devam ediyor gürültü nereye şikayet etmek gerekir polisi mi aramalıyım ?
T
10 yıl
Pasaportum Yıprandı Sorun Çıkar mı ? [SS EKLENDI]
Arkadaşlar yeşil pasaport sahibiyim.

En son seyehatimde pasaport cebimde açılan kısmı üstte olacak şekilde kalmış ve cebime telefonu koyup çıkarırken sayfaları katlanmış. Dönüşte herhangi bir sıkıntı olmadı yurtdışından gelirken orda da Türkiyeyede de. Sorunsuzca ülkeye giriş yaptım.

Bu süre zarfında pasaportu halı altına koyarak düzlettim şuan düz duruyor ancak isim ve fotoğraf bulunan ilk sayfası dahil olmak üzere ilk 2-3 sayfasında kat izi var boydan çapraz şekilde. Bu durum herhangi bir sorun teşkil edebilir mi acaba ?

Önümüzdeki ay kullanacağım ve tabi AB ülkesine (fransa) gideceğimden zaten vize istenmiyor o yüzden daha fazla dikkat edebilirler, ülkeye girişte sıkıntı çıkabilir mi ?

Daha önceden 3-4 kez yaptığım AB seyehatlerinin damgaları var üzerinde. Çipi çalışıyor ve yırtılma söz konusu değil yani yazılar da okunabiliyor. Ama yine de insan sorun çıkar mı diye düşünüyor.

Sizin düşünceniz nedir problem olabilir mi ?

Şimdiden teşekkürler


Pasaportun resimleri


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Başkası benim yerime kayıt yapabilir mi ?
Bu yıl üniversite kayıt tarihleri baya bir erkene çekilmiş ağustos başı gibi sanırsam. Ben ağustos ayında yurtdışında olacağım çok önceden biletleri alınmıştı.

Evraklarım v.s tam olaraktan benim yerime örneğin babam kaydı yapabilir mi ? Üniversiteden üniversiteye değişen bir durum mudur ?

Daha önceden kayıt yapan arkadaşlarım 5 dk lık bir işlem olduğundan bahsediyorlar yani en kötü benim yerime başkası yapsa hiç kontrol edeceklerini sanmam sadece 1 imza atılıyormuş onda da benzer bir imza atılır olur biter diye düşünüyorum (hatta o kayıt formu nu kendim doldurup imza atıp ta ulaştırabilirim gerekirse posta ile )
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.