2

Yüzbaşı
16 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
2
4 yıl
GPON altyapı için Millenicom Harici Servis Önerisi
Merhaba arkadaşlar, 100mbit alabileceğim iss önerilerinize açığım başlıktada belirttiğim gibi millenicom harici çünkü başvurum üzerine tam 30 günde bağlantı sağlayamadı. TT'den almayı düşündüm fakat 24 ay taahhüt istiyor selfy paketi içinde yaş sınırına takılıyorum.

Önerilerinize açığım.
2
4 yıl
15 Gündür Bağlanamayan İnternet
Bugün tam olarak başvurumun üzerinden "15 Gün" geçmiş ve hala daha internet bağlantımı yapamayan firma, müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise sadece aciliyet bildirip özür diliyorlar ki bu benim internete ulaşmamdaki sorunu çözmüyor.

Sorabilirsiniz bu kadar süre beklenir mi diye ama hali hazırda Superbox kullandığım için bu süreyi bekledim, en azından (bağlanamayan) millenicomu deneyip sizlere deneyimimi aktarma şansım oldu.

Ben yaşadığım deneyimleri yazdım gerisi sizin tercihinize kalmış

Not: Merak edenler olursa diye yazıyorum altyapım Türk Telekom FTTH.
2
4 yıl
Fiber için hangi servis sağlayıcı?
Yaklaşık iki gündür araştırıyorum ve hala karar veremedim hepsinin iyi yorumları çoğunlukla kötü yorumları mevcut 100Mbit taahhüt olur veya olmaz pek önemli değil paket aramaktayım. Alt yapım Türk Telekom tavsiyeleriniz neler?
2
7 yıl
Efsane Video
Beyler isteyene link atıyorum twitter linki buradan paylaşamayacağım kadar açık
2
7 yıl
Donanim Haber Üyelik Sorunsalı.
Arkadaşlar foruma girdiğimde Nevzat C diye bir üyelikle giriş yaptığımı gördüm. Ve şahısın bütün üyelik bilgileri gözüküyordu. Citizen iş başında sanırım.

Görseller

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Not: Bildirimlerde özel bir durum olmadığından gizlemedim.
2
8 yıl
Steam Mobil Uygulaması
Arkadaşlar iki hafta önce mobil uygulamayı steam ile bağladım ve 7 gün trade işlem süresi vermişti bu iki hafta geçmesine rağmen hala aynı bunun çözümü yokmudur ? İlla itemları atıp beklicez mi o süreyi ?
2
9 yıl
Trap müzikle uğraşanlar.
Arkadaşlar uzun zamandır çalıştığımız bir kanal güvendiğiniz müzikleri bu kanala atıp paylaşım yaptırabilirsiniz. Kanalın sahipleri Türk rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.

https://www.youtube.com/trapzoneofficial
2
9 yıl
Iphone 6 Oyunlarda Wi-Fi Sorunu
Arkadaşlar telefonumda online oyun oynadığımda kenarda wi-fi simgesi çıkıyor ve oyuna lag giriyor çoğunlukla dc veriyor ama bazen hiç böyle bir sorunla karşılaşmıyorum çoğu wi-fi ağında aynı sorunu yaşıyorum bazende safaride 3G veya Wifi bağlantısında sayfalar çok yavaş açılıyor bunun sorunu nedir ?
2
9 yıl
Iphone 6 sorunum var yardım edebilirmisiniz.
Arkadaşlar merhaba sorunum hem hucresel bağlantıda hemde wifi da kopmalar yaşıyorum ve çok yavaş online oyun oynarken bağlantı sorunu veriyor fakat internete bağlı gözüküyor cihazım geçen ay swap olmuştu üstelik, şimdide bu sorun çıktı fikirlerinizi alabilirmiyim.
2
9 yıl
Note 4 ve Samsung S5 Lollipop Karşılaştırma
Samsung Galaxy S5 Android 5.0 Videoyu izlemek için tıklayınız

Darısı bizim note 4 lerin başına
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.