Q

Yüzbaşı
13 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Q
12 yıl
Dsmart paketsiz HD uydu alici- zaten abonelik var ancak cihaz eski, 2. Abonelik almadan cihazı değiştirme arayışı.
Merhaba;
Dsmart 2008 abonesiyim. Tüm kanalları 12,99 a izliyorum. Alıcımı HD ile değiştirmek istediğimde ise aynı pakete 24 ay 20 tl fazladan vermem gerekiyor. Dsmart kartı okuyabilen, ancak var olan aboneligimin yanina ek 2.kart almak zorunda olmadığım bir HD alıcı var mı? NeXT ye 18000 alsam dsmart kartımı okur mu? Önereceginiz bir marka mevcut mu?
Q
14 yıl
Navking Maxi HD- Piranha fuga - Piranha Espace - Piranha Galileo ?
Merhaba;

Araç için NAvigasyon cihazı alacağım, eşim kullanacak, dolayısı ile büyük ekran almak istiyorum:

Navking Maxi HD- Piranha fuga - Piranha Espace - Piranha Galileo

Bu modeller arasında karaersız kaldım:

Navking Maxi HD- 224 TL
Piranha fuga - 259 TL
Piranha Espace - 248 TL
Piranha Galileo - 278 TL

Navkin için yola çıktım, ancak harita konusunda olumsuz konusuldu, Espace ye yöneldim, Bluetooth kullanmayacağım araçta, Galileo etkisini yitiriyor ancak fuga da bu da var...

Sonuç olarak hangisini almalıyım tavsiye rica ediyorum.

İşlemciler aynı,
ram navking 64 piranha 128
Çözünürlik Piranha 480x272, navking bulamadım,
Harita piranha i-GO™ AMIGO i-GO™ 3D, Navking Route66....
Q
14 yıl
550 tl ye sıfır SEG 32855 mi 2.5 yaşında Sony bravia KDL-32 U 2530 mu?
Merhaba;
Sorun basit, 550 tl ye sıfır SEG 32855 mi 2.5 yaşında Sony bravia KDL-32 U 2530 mu? Sony servis menüsüne nasıl girilir bilmediğimden kaç saatte bakamadım, yardımlar için teşekkürler.
Q
14 yıl
Toefl Kursu
Anadolu yakasında -tercihen Kadıköy- tavsiye edebileceğiniz bir TOEFL kursu var mıdır? Gerçekten çok önemli, fiyat tamamen ikinci hatta üçüncü planda. En geç 6-7 ayda TOEFL'ı geçmem lazım. Ben "Dünya Dilleri Merkezi" adında bir yerede gittim, tamamen bire bir derse dayalılar ve "kesin süper öğretiriz" tarzında cümleler kurdular, burası hakkında bilgi sahibi olan, giden birileri var mıdır aramızda? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Q
14 yıl
civic istanbul izmir güzargah tavsiyesi - radarlar- istasyonlar
Merhaba; civic ile istanbul izmir yapacağım, 2 gün için güzargah tavsiyesi - radarlar- istasyonlar ihtiyacım var, kısa ve düzgün güzargah bakınıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Q
14 yıl
microsoft 360 direksiyon sorun
merhaba;
yurtdışından xbox 360 için microsoft un orjinal direksiyonunu aldım, ancak forza3, split second, blur hiçbirinde ne direksiyon ayarı bulabildim, nede direksiyon verimli çalıştı. İçinde driver dvd si yok, yanlızca demo cd si vardı, direksiyon o demo oyunda sorunsuzdu, y.dışı bazı forumlarda o oyunun sistem driverınıda içerdiğini takınca otomatik update yapacağını söylüyor ancak bende bu olmadı. Driver ı nereden bulurum, kurulum için driver ı yükleyin diyor kullanım klavuzunda?
Q
14 yıl
fw attırmak yada attırmamak... Bütün mesele bu...
Merhaba;

2 hafta önce ingiltereden 360 elite (temmuz 2009 üretim, ek bakır soğutuculu seri jasper) + 2 orjinal kol+ lego batman +pure aldım...

Cihazda ki batman ve pure çok tatmin etmedi. demo olarak pgs4 var grafik berbat...

Orjinal kullanmaya devam mı etsem, fw. yaptırıp sınırsız oyun mu alsam... çok kararsızım.

Live oynamayı planlamıyorum. Ama fw attırırsam geri dönüşü olmayacak, onu düşünüyorum... Fw attırıp, hiç live a bağlanılmasa, sonradan orjinal versiyona dönülebiliyor mu?

Orjinal kalacak olsa, netten v.b. ucuz olarak oyun alabileceğimiz (shop.to v.b. haricinde steamvalve kampanyaları gibi) yerler var mı? isviçre ve uk den oyun getirtebilirim, o yolu mu izlemeliyim?

Yoksa zaten oyun oynayan biri değilim, haftada 2-3 saat cihaz açık kalacak, haftada 2-3 saat için cihaz tutmaya değmez diyerek geri mi satayım?

Kısacası çok kararsızım, forumda daha önce tartışılan konular bunlar, her bireyde kendi ihtiyaçlarına göre farklı kararlar verir farkındayım, ama başka bir bakış açısı v.b. kazandırabilecekler varsa, mesajlarını bekliyorum...
Q
14 yıl
42\" full hd philips 1.700 6 taksit - daha ucuza ne alınabilir?
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evph42pfl5604&utm_source=mainpage_lifeStyle&utm_medium=hepsiburada&utm_campaign=20091026lcd_banner

Merhaba;
Full hd lcd düşünüyorum, 40-42 inch arası ve distribütör garantili... Bulabildiğim en ucuzu bu oldu, var mıdır başka daha ucuz bir ürün veya kampanya? Tavsiyeniz nedir?
Q
15 yıl
Yeni Civic Mugen Cam Rüzgarlık
Merhaba;
Yeni civic için mugen rüzgarlıklardan arıyorum, kullananlardan herhangibir olumsuzluk yaşayan oldu mu acaba? Netteki fiyatlar 180 ile 130 tl arasında değişiyor montaj dahil (çift taraflı bant aslında, montajda büyük bir sorun yok). 130 un altında bulamadım ki yüksek bir tutar, normal rüzgarlıkların 40tl civarında olduğu düşünülür ise.... En ucuz nerde bulabilirim?


http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=17918&k_id=1870&kn=HONDA

http://www.jeepandcar.com/urunler.php?model_id=88&kategori_id=9&lang=tr&grup_id=7

http://www.sahibinden.com/honda_civic_mugen_stil_cam_ruzgarligi-91WQQaXQQ16894935WQQpXQQdisplayitem
Q
15 yıl
Memnun olduğunuz/olmadığınız Toyota servisleri
Urban Cruiser başlığı altında konuşulmaya başlanınca yeni konunun yararlı olacağını düşündüm. Servisler hakkındaki olumlu/olumsuz deneyim ve izlenimleri yazarsak sanırım servise gidecekler açısından yararlı olur...



quote:

Orijinalden alıntı: qNesh


quote:

Orijinalden alıntı: ak_onair

quote:

Orijinalden alıntı: egunns

şiddetle imzana katılıyorum...babamın corollasını zamanında nataş a götürmüştüm...hani titiziz ya...kapıdaki çok ufak tefek çizgileri rötuşlatmak için....adam demesinmi bu kapının boyanması gerekiyo...dedim sen kafayımı yedin hiç tanımadığım adama...kendi araban olsa bu kapıyı boyarmısın dedim...doğru konuşun falan filan demeye başladı...müdürünü falan çağır dedim...sonrasını hatırlamıyorum zaten....hiç üşenmeyip kalkıp arabayı göztepeden sarıyere götürüyodum servise





Kesinlikle kardeş,

Ben NATAŞ kadar ilgisiz alakasız ve kötü işçilik yapan bir servis görmedim. O yüzdende insanları uyarmak ve TOYOTA'ları ile rezil olmaları engellemek için imzama o uyarıyı etkiledim. İnşallah birkaç kişi kale alırda faydamız olur. Tekrar sölüyorum TOYOTASINI SEVEN NATAŞ'A GİTMESİN!!!



Yeni corolla 1,4d4d elegans göğüste tıkırtı ve sağ arka tarafta bariyer hasarı ile NA servise gider, üzerindeki park sensörününde değiştirilmesi, ötme mesafesinin dengesiz olduğu belirtilir....

Sonuç:
Gögüs sökülüp takılmış, tampon değiştirilip boyanmış, park sensör kiti değişmiş olarak araç teslim alınır.

NA promosyonu:
teslim alınan araçta NA hediyesi olarak sesler aynen devam etmekte,

park sensörü aynı hatayı vermekte ( değiştirdik, ama bizde orjinalini taktık tüm orjinaller böyle dediler, (e o zaman niye değiştirdin fark yoksa!!!!) tamam söktüğünüz eski sensörü verin göreyim dedim, aaa atmışız dediler!!!!)

değişen tamponun ise boyası kabarıp dökülmektedir.... Ayrıca fazlalık olduğunu düşünecekler ki bagaj döşemesinin sabitleyici vidaları takılmamıştır.

NA mağdurunun sonucu:
Tatiğl için Antalya'ya gidildiğinde, araç yetkili servise bırakılır, göğüs yine yapılır, tampon boyanır, vidalar takilır, ayrıca NAın çözemediği MMT deki tepkisizlik ve fren pedal boşluğu halledilmiş olarak, faturada NA a kesilmiş olarak, ücret ödemeden araç teslim alınır ve İstanbul dönüşünde kullanılacak servis aranmaya başlanır.... Kadıköy e yakın nereyi tavsiye edersiniz servis olarak, kartal var, sanırım kavacığın oralarda bir servis var, birde sarıyer derindere avr sanırım, tavsiyeniz neresi?


quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

servis olarak NATAŞ beş para etmez. Tavsiyem zeytinburnu derindere, kartal'da da şubesi var ama orası nasıl bilmiyorum. Bi de dudullu da gökkuşağı var orası da nasıl tam bilmiyorum.

sonuç olarak nataşa gitme de nere gidersen git, bi keresinde araç arkadan darbe almıştı ve vuran kişi nataş'ta tanıdığı olduğunu ve orada yapılacağını söyledi, biz de kabul ettik. Aracın tamponu komple boyandı ve baktığımda sonuç rezaletti, tampon üzerinde boya lekeleri ve izler vardı adam gibi yapamamışlar. zaten sorduğumda biz boyayı dışarda yaptırıyoruz burada boya yapacak yerimiz yok demişlerdi. yuh dedim koskoca serviste nasıl boya atölyesi olmaz. bunun üzerine gittim derindere'ye tamponu en baştan boyadılar mis gibi oldu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.