E

Teğmen
29 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Sony vx8\u0027den sonra yeni sistem hakkında yardım istiyorum
Arkadaşlar merhaba Sony vx8 müzik setim var ancak bir tanıdığımdan aldığım tavsiyeye göre Yamaha hs8 alarak müzik dinleme keyfimi çok daha yukarılara taşıyabilirmişim sizin görüşleriniz nelerdir almayı düşünüyorum.

Bu konuda varsa bi tavsiyeniz bilmek isterim hani daha uygun bi hoparlör alınabilir mi gibisinden teşekkür ediyorum şimdiden.
E
3 yıl
İç Dış Temizlik ve Koltuk Yıkama + Pasta Cila + Göçük Düzeltme (İstanbul İçi)
Merhaba arkadaşlar yeni arabamı almış bulunmaktayım Clio 2017 bu aracı hazır yeni almışken güzel bir temizlik, pasta cila yaptırmak istiyorum. Ayrıca bi kaç tane tavanda 3-4 tane dolu göçüğü bulunmakta bu işlemler için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? İstanbul içinde ikamet ediyorum önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkürler. Ha bir de bakımı için nereyi tercih etmeliyim yetkili servis bakımlarının fiyatlarının pahalı olduğunu duydum şimdiden teşekkürler.
E
3 yıl
Bostancı Mahallesi Türknet Kalitesi
Arkadaşlar tnete geçmeyi düşünüyorum kadıköy bostancı mahallesi hizmet kalitesi ne durumda kablonet kullanıyorum memnunum ancak fiyatı çok arttı
E
3 yıl
xiaomi mi8 yerine telefon önerisi
evet arkadaşlar mi8 telefonumu 2 senedir kullanıyorum 4000tl ye kadar daha iyi önerebileceğiniz telefon var mı yoksa bi süre daha mi8 kullanmaya devam mı etmeliyim tavsiyeleriniz benim için önemli görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim iyi günler.
E
5 yıl
bütçe 2000tl sizce bu telefonlar arasından hangileri
forumda biraz araştırma yaptıktan sonra eleyerek 3 telefona düşürdüm seçenekleri

meizu x8https://www.hepsiburada.com/meizu-x8-64-gb-meizu-turkiye-garantili-pm-HB00000GX1YA

honor 10 litehttps://urun.n11.com/cep-telefonu/honor-10-lite-32-gb-honor-turkiye-garantili-P320441608

gm9 prohttps://www.vatanbilgisayar.com/general-mobile-gm9-pro-tek-sim-gold-akilli-telefon.html

yorumlarınız benim için önemli bunlar dışında önerileriniz de çok değerlidir şuan kullandığım telefon iphone 5 muhtemelemen ne alsam uçak gibi gelecek ancak çok sık cep telefonu değiştiren birisi değilim ayrıca telefonda oyun oynamıyorum kolay kolay bunlara dikkat ederek tavsiyede bulunursanız sevinirim teşekkürler
E
7 yıl
uydunet cs go donma sorunu (lag değil)
Arkadaşlar belki başına gelen olmuştur diye bi yazayım buraya dedim. Olay şu ki cs go oynarken ping 40-50 loss yok choke yok oyun gayet iyi seyrinde giderken birden 3-4 saniye donuyor bazen 40dk boyunca hiç olmazken bazen 5 dakikada 5 kere oluyor bu da oyunu rezil ediyor bu problem dota 2de de mevcut. Tr serverlarında da oluyor. Var mı başına gelen yardımcı olun kurtarın beni
edit: Kabloyla oynuyorum
edit2: Evde 2 kişi oynuyoruz 2 farklı ethernet kablosu 2 farklı pc aynı anda donuyor
edit3: monitor programı ile uploadun saniyelik raporunu yazdırdım oyunun donduğu anlarda upload hızında anormal bi değişiklik yok.
E
8 yıl
sahibinden seat ibiza saçmalığı
arkadaşlar bu insanlar alay mı ediyorhttp://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2016-model-tavsiye-edilen-anahtar-teslim-fiyat-listesi.aspx 2016 0 1.2 tsi ibiza 47.200 tl gel gelelim sahibidendeki 4 sayfalık ilan listesinde 45 000 tller havada uçuşuyor 47 yazan var 49 yazan var 2013 model 60bin kmlere 45bin tl istenmiş bu 47bin tl yazan araçların çoğu 2015 gerçekten hayret edilesi neden böyle bu iş bu insanlar gerçekten satabiliyorlar mı arabalarını anlamıyorum ya da satın alan var mı?
E
8 yıl
iphone 5s arka kapak hakkında yardım
merhaba arkadaşlar 2.el iphone 5s alacağım telefonun sadece arka kapağında göçük var sizce sıkıntı yaratır mı? batarya konusunda falan bi arkadaş bataryaya baskı yapar sorun olur dedi de bi de buraya sorayım dedim bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
xeon x5260 ssd problemi
merhaba arkadaşlar core 2 duo e6420 işlemcimi xeon x5260 ile değiştirdim değiştirdikten sonra hdddeki windows 8.1i açarken ssddeki w8.1i açmıyor 0x000000c4 hatasını veriyor. ssd ahci modunda kurulu. w8.1i tekrar yüklemeye çalıştım loading dairesi dönmüyor bir süre sonra yine aynı hatayı veriyor.ide formatında yüklemeye çalıştım yine aynı hatayı veriyor.ssd de acılmayan sistem nasıl hddde açılıyor acaba bir bios ayarı mı var?yoksa işlemci ile mi alakalı teşekkürler şimdiden.
E
8 yıl
seste bozulmalar
merhaba arkadaşlar laptopu garantiye götürmeden önce yazılımsal bir sorun olabilir mi diye buraya bi sormak istedim eğer kendim düzeltebileceğim birşeyse hiç 1 hafta bilgisayarsız kalmaya gerek yok.

normalde müzik dinlerken sıkıntı yokken csgo oynarken müzik dinlediğim zaman müzikte bozulmalar oluyor periyorduk olarak değil ama ara ara por pır parazit oluyor o esnada da oyun anlık kasıyor oyundan 190 fps alıyorum oyunun akıcılığı bozuluyor.Bu sorun ben laptopu ilk aldığım zamanlarda yoktu. sorun yazılımsal mıdır? yazılımsalsa hangi driverları baştan yüklemeliyim? donanımsalsa sorun nerelerde olabilir? tecrübeli arkadaşlar beni bi yönlendirebilirseniz mutlu olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.