K

Binbaşı
23 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
177 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
WI-FI 6 MODEM/ROUTER TAVSİYE
Arkadaşlar merhaba, evimde 3 yıldır Asus N17-U modem kullanıyorum, netspeed 75 mbit DL, 8 mbit UL internetim var, malum evden çalıştığımız için her odada aynı performansı alamadan devam ediyoruz.

Aslında istediğim direkt modemi wi-fi 6 özellikli bir modemle değiştirmek ancak bu özellikte modem bulamadım, bildiğiniz wi-fi 6 özellikli bir modem varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.

Diğer taraftan da elimdeki modemi köprü modunda kullanıp wi-fi 6 özellikli bir router almak ancak bu sefer orda da çok fazla seçenek var, bu seçeneklerden hangisini önerirsiniz, bütçem max 1.250 lira. Ve bu konuda da sormak istediğim bir diğer soru da bu kurulum şekli modemin artık eski olmasından dolayı sorun yaratır mı?
K
3 yıl
Sıfır Aracımda Dolu Hasarı Oluştu, Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba, daha 3 hafta önce aldığım aracımı 3 haftadır kapalı garajda tutarken bir iş icabı garajdan çıkardım dün ve dönünce de evin önünde bıraktım ancak öğlen 13'e doğru meydana gelen dolu yağışı sonucu aracımın ön kaputu, tavanı, tavan ve kapı arasındaki bölgede göçükler meydana geldi. Bu araç ilk aracım ve daha önce ne tamirci, ne yetkili servis ne de kasko işlemleriyle muhatap oldum. Durum böyleyken nasıl bir yol izlemem gerektiğine dair hiç bir bilgim yok, lütfen bu yollardan geçmiş bir arkadaşımız bana yardım etsin.

Yetkili servis ve özel servis ayrımı var ancak kaskom genişletilmiş olduğu için yetkili servisten yanayım şahsen ancak hasar tutarı ve bunun kayıtlarda çıkması düşündürüyor.
bir de internette gezerken gördüğüm alc servis, auto king vs boyasız göçük düzelten yerler var, hangi yolu izlemem gerektiğiyle ilgili bilgim yok ve moralim çok bozuk, sıfır aracın başına böyle bir şeyin gelmesi çok üzdü beni, rica ederim yardımcı olun.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
5 yıl
Ev Sinema Sistemi Tavsiyesi
Arkadaşlar uzun zamandır evimdeki LG sinema sistemi yerine adam gibi bir AVR ve hoparlör setiyle atmos sistem kurmak istiyorum.5.2.2 bir set kurma niyetindeyim, 7.2.2 sistem için gereken avrler çok pahalı.Bu bilgiler ışığında toplam maliyeti 6000 civarında olacak bir avr+hoparlör seti almak istiyorum.2. el ya da sıfır konusunda takıntım yok ama kafamı en karıştıran avr-hoparlör uyumu ve bu konuda değişkenler çok fazla, gördüğüm kadarıyla Denon'un atmoslu avrleri ve Sony str1080 benim işimi görecek.Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
K
6 yıl
SORUN MODEM Mİ, KABLO MU, NETSPEED Mİ?MODEMDE 75 MBIT VAR AMA HIZIM 4 MBIT
Arkadaşlar, bu hafta iç netspeede başvurdum ve sağolsunlar 2 günde geçiş işlemlerimi bitirip dsmart netten taşıdılar, ilk gün adsl altyapısında kaldım ve asus dsl n17u model modemde 16 mbit görünmesine rağmen 4 mbit download hızı aldım hız testinde, ertesi gün vdsl bağlantınız yapıldı dediler ve yine modemde dün 50 mbit bugün ise 75 mbit grünmesine rağmen yine kablolu ve kablosuz bağlantıda hız testi yapınca 4.3 mbit download hızı çıkıyor.Hız testi ve modem değerlerim aşağıda, netspeed konusunda bu sorunu yaşayan 2 arkadaş daha var ve birinin de modemi asus, diğerini henüz bilmiyorum.Sizce bu sorun modem kaynaklı mı yoksa başka bi sorun mu var?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
Modem Arayüzündeki Hız İle Kablosuz Hızı Arasındaki Fark
Arkadaşlar çok garip bir durum var, evimde 16 mbit hızında internetim var, pazar gününden beri hızım 3 mbit civarında, adil kullanıma mı takıldım acaba diye düşünürken modem arayüzüne girip kontrol ettim ve orda hızım 16 mbit görünüyordu, sonrasında müşteri hizmetlerini aradım ve onlar da hızımın 16 mbit olduğunu söyledi.Pcden hız testi yapınca 3 mbit çıkıyor, lan kablosu takıp yine hız testi yaptım ve orda da 3 mbit çıktı, böyle bir sorunun kaynağı ne olabilir acaba?Çok garip bir sorun ve yardıma ihtiyacım var.
K
8 yıl
Modem Arayüzündeki Hız İle Kablosuz Hızı Arasındaki Fark
Arkadaşlar çok garip bir durum var, evimde 16 mbit hızında internetim var, pazar gününden beri hızım 3 mbit civarında, adil kullanıma mı takıldım acaba diye düşünürken modem arayüzüne girip kontrol ettim ve orda hızım 16 mbit görünüyordu, sonrasında müşteri hizmetlerini aradım ve onlar da hızımın 16 mbit olduğunu söyledi.Pcden hız testi yapınca 3 mbit çıkıyor, lan kablosu takıp yine hız testi yaptım ve orda da 3 mbit çıktı, böyle bir sorunun kaynağı ne olabilir acaba?Çok garip bir sorun ve yardıma ihtiyacım var.
K
8 yıl
Silicon Power2,5\" Kopyalama Sorunu
Arkadaşlar 1,5 yıl önce aldığım silicon power 1 tb hddde 2-3 aydır bir sorun oluştu, kopyalama yapmaya çalışırken ilk 10 saniye 150-200 mb arasında bir hız görünüyor ve yavaş yavaş bu hız 300 kb a kadar düşüyor ve doğal olarak da ilerleyen zamanda hata verip kopyalama işlemi bitiyor, bu hızlı başlangıç olmadığı zamanlarda ise olması gerektiği gibi 30 mb civarında bir kopyalam hızıyla işlemi bitiriyor ancak bu sefer de içine kopyaladığım filmi denemek için açtığımda filmin sonlarına doğru film duruyor yani aslında kopyalama işlemi bitmeden bitmiş gibi gösteriyor.Bunun bir çözümü olabilir mi?Hddyi ne düşürdüm ne de sarsıntı yaratacak şekilde taşıdım, hep evde durdu.Yardımınıza ihtiyacım var.
K
10 yıl
Cevap: \u003e\u003e\u003eAcemi Birlik: (Manisa) - Usta Birlik: (Kıbrıs) Olanlar İçeri!\u003c\u003c\u003c
arkadaşlar telefon olayı için yanınıza çift hatlı dandik bi telefon alın, türkiyeden de avea hariç bi hat götürün, kıbrısta da kktcell veya telsim alıp çift taraflı kullanarak msjlaşabilirsiniz.türkiyeden aldığınız ankesör kartları çalışmaz, boşuna götürmeyin.
kıbrısın denetimleri çoktur ama siz görmeyeceksiniz merak etmeyin, yaz dönemi doğru düzgün komutan görme ihtimaliniz de düşük çünkü hepsi nerdeyse 1 ay izin kullanır yazları, arada bayramlar da var, o da sizin için iyi.ben geçen sene nisan celbinde 14. zırhlı tugaya gittim ve oldukça rahat askerlik yaptım sıcaklar hariç.
yemekler kötüydü 14. zırhlı tugayda,, baya kilo verdik bütün kısa dönemler olarak, kantinlerde bol bol tost var, hamburger var, simit, poğaça, onları da bilhassa haftasonu stoklayın yoksa hafta sonu bitmez açlıktan.
spora da takılmayın, zaten denetleme görmeyeceğiniz için sizi çok kasmayacaklar, en azından bizde öyleydi, kaldı ki 14. zırhlı tugayın topçu taburundaki en psikopat üsteğmen bizdeydi ve ona rağmen bizi kasmadılar.
çarşı izinlerinde çok para harcamaya hazır olun, harcamam demeyin mutlaka harcanıyor ve elinizde kalan hiçbişi olmuyor.lefkoşaya arada sırada ama girneye sık sık gidin, güzeldir girne, ama maalesef sizin gittiğiniz saatlerde dışarda çok sivil olmaz, çünkü insanlar biliyo ki o vakitlerde dışarısı aç kurt kaynıyor.
bu arada 14.zırhlı tugayda su sorunu olmaz, hem içme suyu hem de banyo suyu anlamında, biz yazın ortasında sabah spordan sonra ve akşam duş alabiliyoduk, sıkıntı yok yani, içme suyunda ise hiç sorun yok, rahat olun.bol bol çorap götürün, kaliteli olsun, çalınacak ama yine de lazım çünkü ayaklarınız çok terleyecek, atlet ve fanila da bol olsun, orası çok sıcak arkadaşlar.oturduğum yerde sırılsıklam olduğumu bilirim.nöbet yerleri de oldukça uzaktır ve bu da size nöbet harici min. 45 dakika kaybettirecek.
sorusu olan varsa bilhassa 14. zırhlı tugayla alakalı çekinmeden sorsun.

edit:en önemli konu da uçak bileti, manisada 21 gün acemilik olacak, bize öyle olmuştu, teslim tarihinizden itibaren 24. güne kıbrıs bileti alın ve "asker" seçeneğini işaretleyin ki normal tarifeden çok daha ucuza oraya gidin, devlet gidiş ve dönüş parasını zaten verecek, bu konuda da rahat olun.ayrıca manisada size alışveriş için kırmızı ziraat bankası kartlarından satacaklar, almayın, bankamatik kartıyla işinizi görürsünüz.garanti banası kartınız varsa da şanslısınız çünkü içerde garanti atmsi var.
K
10 yıl
2300 TL\u0027ye kadar 47 inch tv tavsiyesi
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 2300 tlye kadar 47 inch tv almak istiyorum, bu hafta almam gerekli, belki 42 inch daha kaliteli bi tv de olur ama 47 inch daha cazip geliyor fakat malum her markanın kendine has özellikleri olduğu gibi sorunları da oluyor, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
K
10 yıl
SORUN BÜYÜK-FİYAT YÜKSEK-TAVSİYE LAZIM
Arkadaşlar evlilik arefesindeyiz, bu yüzden buzdolabı araştırıyoruz ya da ben araştırıyorum.arçelik, bosch, profilo ve siemens bayiileri tanıdık olduğu için elden taksitle alışveriş yapma şansımız var ama marka ve model sıkıntısı çekiyoruz.arçelikte bize sunulan model 2398 cniy bu model hakkında bilgim yok ama şık görünen ve dondurucusu bi hayli büyük olan bi model,bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim, boschta ise KGN57PI34N modeli var, bu modelin de soğutucu bölümü büyük ama dondurucusu daha küçük, neyse arkadaşlar bunlar detay.yukarda saydığım markalardan bana inox kaplama,500-550 lt civarı, 70 cm genişliğinde bi dolap lazım 2600 tlye kadar buzdolabı önerilerinizi bekliyorum.

bir de profilo-bosch arasında kalite farkı çok mudur?profiloda 2600 civarı olan siyah cam kapılı dolap boschta 3300 civarında, aradaki farkın nedeni kalite farkı mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.