A

Onbaşı
31 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
15 yıl
bu jantlar çok şık nerde bulabilirim acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >

bir arkadaş daha sormuş bir başlıkta ama cevap yazan olmamış. bilgisi olan var mı acaba?
A
15 yıl
KIŞIN ARABAYI ÇALIŞTIRINCA HEMEN HAREKET ETTİRİYOR MUSUNUZ?
ben arabanın ısınması için en fazla 5-6 saniye bekliyorum. geçen otobüs beklerken otobüsün egsozu durağı dumana boğdu. ben de gittim şöföre şu aleti gideceğin zaman çalıştır dedim. O da bana senın şöförlüğün var mı araba da şurda bi alet var o şuraya gelmeden gidilmez önceden ısıtman lazım dedi.. ben de vay anasını benım araba direkt gidiyor dedim. o da olmaz öyle şey dedi ve muhabbet burada bitti :)))) acaba gerçekten arabayı ısıtmak mı gerekiyor uzunca bir süre? yorumlarınız için teşekkürler..
A
15 yıl
ARABANIZA SU KOYMUYOR MUSUNUZ?
katalogda sadece su ya da antifiriz koymayın. hondanın özell su antifiriz karışımını koyun falan diyor. siz buna uyuyormusunuz gerçekten?
A
15 yıl
civic\u0027in tavanındaki yağmur suyu birikintisi hakkında!
arkadaşlar geçen hafta aldığım civicin tavanında yağmurdan sonra boncuk boncuk su birikintileri kalıyor. bu normal birşeymi sizdede oluyor mu? küçük küçük ama her yerinde. diğer arabalarda hiç görmüyorum. komşunun cliosu var bir damla su yok arabasının üstünde benımkınde full damlacıklar. sinir oldum vallaha.. bir de yağmu yağınca arabanın içindeyken sanki kafama düşüyor bu kadar mı ince sac var bunda..
A
15 yıl
Avensisin eski kasasından stokta ne kadar vardır?
arkadaşlar toyotanın genel müdürü stoklar tükenince fiyatlar artacak demiş. acaba eski kasa avensisten stoklarda ne kadar vardır? bilgisi olan paylaşır mı acaba? ben ocak başı gibi düşünüyorum da o zamana artarmı acaba?
A
15 yıl
honda takas yapıyor mu?
arkadaşlar honda bayileri takas yapıyor mu servisi arıyacaktım da bazısı yapar bazısı yapmaz diye buraya sorayım dedim. şimdiden teşekkürler.
A
15 yıl
hondanın yedek parça fiyatları çok mu pahalı ?
arkadaşlar hondanın yedek parça fiyatları toyota ve diğer markalara göre pahalı mı? pahalı ise parçlar daha mı uzun ömürlü acaba? city için soruyorum. teşekkürler.
A
15 yıl
Yeni Honda alacak arkadaşlar!
arkadaşlar başka markaların forumlarından takip ettiğim kadarıyla aynı marka sıfır araba alacak arkadaşlar toplanıp beraber gidiyorlarmış bayiye, bayide hatrı sayılır bir indirim yapıyormuş. Ben ocak-şubat gibi yeni city almayı düşünüyorum. Zaten aralıkta geliyormuş city. Başka bu aralar sıfır honda almak isteyen arkadaşar varsa iletişime geçersek bir indirim kazanabiliriz diye düşünüyorum.
A
16 yıl
İSTANBUL\u0027da en iyi honda bayiisi hangisi?
arkadaşlar 2009 içinde honda city almayı düşünüyorum ama hangi bayiiden alayım karar veremedim. mutluhan iyi midir? şimdi ne farkeder diyenler olacak.. hem güven açısından hemde satış sonrası hizmetler açısından önemli alınan servis. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
A
16 yıl
Ankarada iyi bir citroen ustası bilen var mı acaba??
Herkese selam. Benim iyi bir citroen ustasına ihtiyacım var , eğer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.. teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.