K

Çavuş
24 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
14 yıl
romaya bedava sms mi attım ?
Romada olan arkadaşıma sms attım ve 10.000 smsimden düştü. Aktarmayla madride geçeeğini söyledi ama kontörüm gitmedi olmadığı için eminim yani :D Nasıl oluyor ki bu iş anlamadım
K
14 yıl
PDF dosyasını powerpointe çevirmek
arkadaşlar konuyu nereye açacagımı bilemedim tam ama acil bir durum elimde pdf dosyası var ve powerpointe çevirmem gerek böyle bişeyi yapabilecegim bir program var mı ? ya da odosyayı düzenleyebilecegim?
K
14 yıl
exper netbook webcam
Sevgili forumdaşlarım yeni bir netbook aldım . webcam için setup var kuruyorum ama hata veriyo bazı dosyaların eksik oldugu ile ilgili ne yapabilirim? Bilgisayardan pek anlamadıgımı öncelikle ifade etmek isterim bu arada. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden..
K
15 yıl
Burun ameliyatı
İstanbulda burun ameliyatı olan arkadaşlar nerede yaptırdıklarını yazabilirler mi? Olmuşken tam olsun bitsin çok da acı çekmeyim diyorum

Kemik eğriliği var içeriden.. Burnumdan düzgün nefes alamıyorum. Uykumu berabet ediyo o da.. Baş ağrılarına sebep oluyor..
K
15 yıl
Bu mevsimde..
Bu mevsimde Nezle oldum. Aman dikkat edin, annenizin sözünü dinleyin.. karşılıklı camları açtım oturdum öyle annem dedi yarım saate kalmaz hasta olursun dedi.. Dökülüyorum valla uyumayı denedim uyuyamıyorum da..
K
16 yıl
Hoşçakal DH..
Geri sayım bizler için başladı ÖSS için son 365 gün malum.. Foruma da 365 gün ara vermeyi planlıyorum.. Zaten ağustosun sonunda internetide kaldırıcam.. Yazın vaktimi kitap okuyarak, Bisiklete binerek geçirmeyi planlıyorum.. Yoksa bilgisayar başından hiç kalkacağım yok.. İşe bi yerden başlamak lazım.. Seneye görüşürüz arkadaşlarım..


Not: Tamam, Napalım diye şeyler yazmayın.. Veda ediyoruz ağız tadıyla
K
16 yıl
dobez.com\u0027dan alışveriş yapan var mı?
Kuzenime burdan ucuz olduğu için gitar alacağız fakat siteyi ilk kez duyduğumuz için kararsız kaldık.. Siz Daha önce alışveriş yaptınız mı? Memnun kaldınız mı?
K
17 yıl
bugün benim dogumgünüm..:)
neden bilmiyorum bu sefer farklı bi heyecan var.. sanki daha önce olmamış gibi 26 eylül 1991 de dogdum.. hevesim kursagımda kalmasın dhye duyurayım dedim
K
17 yıl
formattan sonra hoperlör ses vermedi..
merhaba arkadaşlar
az bir zaman önce bilgisayara format atıldı ve hoperlör ses vermemeye, media player ise hata vermeye başladı.. hoperlörde sorun yok ses kartı da yüklü.. nedn olabilir nasıl düzeltebilirim ..


şimdiden teşekkürler
K
17 yıl
mp4 yardım !!
merhaba arkadaşlar..
Orite mp4 player var. Son iki gündür dinlerken garip bir ses geliyor ve kendini yeniden başlatıyor.. daha öncede olmuştu formatlayınca bir süre daha idare ediyor fakat daha sonra yeniden başlıyor.. ne yapmalıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.