A

Binbaşı
24 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
E39 balans tutmuyor?
Araci alali 5 ay oldu uzerinde dunlop vardi 100-120 balans vardi.Lastik eski ondan dedim onemsemedim.Daha sonra kislik lastikleri taktim bunlarda eskiydi hem eski hem kislik diye onemsemedim.Daha dogrusu balans ysptirfim pek degismedi.Gecen hafta goodyear aldim sifir balans yapildi hem tekeri cikararak hemde ustunde Hemde 3-4 defa lakin sonuc husran gene 100-120 arasi titriyor .Butun lastiklerde ayni hizlarda yapmasi garip.balans hic bir etki etmiyor.jantlarda egiklik yok.100 den 120 cikinca titremede hic bir farklilik olmuyor.Sanki 100 den sonra direksiyon bor yerden ayriliyor kendi kendine dsllaniyor rotcu problem yok diyor artik sinirden guliyorum.Fren yada gaza basincada bir degisiklik olmuyor.Sorun ne olabilir?(bu arada arac orijinal hic bir oynama yok)
A
8 yıl
E39 nereden geldigini bulamadigimiz ses ?
Herkese merhaba.Aracimda surtme sesine benzer bir ses var.Hizlandikca artiyor yavasladikca azaliyor.lastiklere baktik bulamadik balatalara baktik bulamadik.El firenini cektigimde ses kesiliyor birakinca tekrar devam ediyor ama bazende sesi kesiyor.Cok yuksek bir ses degil icten gelen fis fis fis diye bir ses hizlandikca ritmi degisiyor.on duzen tamamen sifirlandi ses kesilmedi el freni balatalari degisti gene kesilmedi.Buna benzer bir sorunla karsilasan oldu mu yada bir tahmini olan var mi ? Simdiden sagolun.
A
8 yıl
E39 2002 bmw aldim.Neleride dikkat etmeliyim ?
Arkadaslar jantlarina kadar hic oynanmamis orjinal e39 aldim.Bende hic bir sekilde orjinalligini bizmayacagim.Bu aracta nelere dikkat etmeliyim? Rutin neler yapmaliyim ki uzun sure ciddi masraflar acmadan binebileyim.Bu konuda tecrubeli e39 uzmani arkadaslardan yardim almam mumkun mudur acaba?Simdiden sagolun.
A
9 yıl
w211 srs isigi yaniyor?
Gecen hafta aldim daha araci lakin su anda boyle bir broblem oldu az once.Arastirdim ama doyurucu bir sey bulamadim.Bu konuda tecrubeli olanlardan yardim alabilirmiyim simdiden sagolun.
A
9 yıl
w211 e240 şase numaralari nerede yazar?
Bu araci almayi dusunuyorum bir kac hafta icinde .Sanirsam 3 yerde şase numarasi yaziyor (tam emin degilum ) bunlar nerede olur?Bide bu aracta ozellikle dikkat etmem gereken durumlar varmidir tecrubeli arkadaslar bana bir yardimci olursaniz sevinirim.Simdiden sagolun.
A
11 yıl
Astra h gaz pedalını sertleştirme ?
Arkadaşlar uzun yolda gaz pedalının yumuşak olmasından dolayı sağ ayağıma ağrı giriyor.Nedeni ise belki saçma gelebilir ama gaz pedalı yumuşak olduğundan ayağımı serbest bırakamıyorum bıraktığımda araba hızlanıyor ACaba pedalı sertleştirmenin bir yolu var mı?
A
12 yıl
Asrta sedan dizel partikül filtresi ışı 15 bin olmadan yanmaya başladı ?
Arkadaşlar 2-3 gündür ara ara ekranda sarı motor simgesi görüyorum motordan 2-3 saniyeliğine hava ufleme sesigibi bir ses duyuroum sonra bitiyor ışıkta sönüyor.Daha 15 binde olan bir araç için erken değil mi bu durum? Yoksa bende mi bir hata var.1750 devirin altına inmem uzun yolda genelde 2000 devirde giderim.Bende mi bir hata var? Şimdilik araç garantide ama arabayı alalı 8 ay oldu ve 15 bine varmadan bu durumun olması normal mi? Şimdiden sağolun .
A
13 yıl
Vites mandalı arızası!!!!!!
Daha bügün sıfır aldığım astra sedan cdti daha 30 km yapmadan vites mandalı arızası verdi.Mandalı yukarı kaldırdım tekrardan yerine geçmesi nasip olmadı..O şekilde servise götürdüm..Arabayı bayiden aldım 1 saat geçmedi hemen dibindeki servisine soktum..
Baktılar ettiler yapamadılar sonra damağı kırılmıştır dediler ondan da emin değillerdi..Bide mandalı çok çekmişsinizdir ondan kaynaklanmıştır dediler utanmadan yuhhh...Tutup levyeyle çekmedik o aleti bi insan ne kadar çekebilirse o kadar çektik bu kadar basitmi bi vites mandalını bozmak...
Heves kursakta kaldı..Ellerinde o parça yokmuş gelmeside 3 gün sürermiş Şehir dışına çıkmamız gerektiğinden başka bi arabadan çıkmış vites taktılar .Gelincede yenisi ile değişecek...Sıfır alalım temiz temiz binelim dedik 1 saat sonra servise girdik..
A
13 yıl
Laguna 1999-2000 model
Arkadaşlar epeydir bu formu takip ederim artık benimde bi fikir alma zamanım geldi..Şu anda askerdeyim mayıs gibi askerliğim bitecek ,bi araç alacam...En fazla 18 bin tl'lik bi sermaye var daha fazlası malesef yok..
İsteklerime gelince ;
-Kesinlikle D sııfı olacak 186 boy var küçük olsun istemiyorum..
-En az 110-120 bg bi motoru olacak en azından yokuşlarda kamyonun arkasına takılmaktan sıklıdım D sınıfı araçlarda zaten bu güçten az olmaz pek ama yazayım genede:)...
-Sessizik en büyük takıtılarıdman biridir araç ne kadar az ses alırsa benim keyfim o kadar yerine gelir :)
-Yakıt problem değil.
Benim düşündüğüm araç ise 1999-2000 kasa laguna 1 2RXT..Tipi hoşuma gidiyor donaımıda güzel..


Arkadaşlar bu aracı kullanmış olan yada kullananların fikirerini rica ediyorum...

Son bi sorum bu yaştaki araçların koltuk deri kaplamaları çatlamış yada yırtılmuış oluyor hoş bi görüntü olmuyor..Bütün koltukları deri döşemeleri deri bi döşeme ile :) değiştirebilirmiyiz olursa ne kada mal olur ?

Şimdiden sağolun...
A
14 yıl
Mediewal totalwar load etme sorunu?
Umarın doğru yere açabilmişimdir..
Vista kullanıyorum...Ve mediewal 2 oynuyorum fakat oyunu save ettikten sonra tekar eski save me dönemiyorum tekar eski ana menüye dönüyor..Yüklemeyi yapmıyor..Sorun ne olabilir yada bu sorunu yaşayan oldumu ?
Son kaldığım yere dönemiyorum yarım lütfen..
Yalnız bu durumu bütün save dosyalarında yapmıyor..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.