A

Binbaşı
11 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
221 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Türknet bağlatmak isteyen bir kez daha düşünün!!!
Türknet internetiniz varsa akşam 21:00' dan sonra internet kullanamazsınız.

Akşam 21:00-00:00 saatleri arasında hızınızın düştüğünden şikayet edersiniz, hızınızla hiçbir alakası olmamasına rağmen sahip olduğunuz hızı düşürürler. Şikayet ettiğinize, edeceğinize pişman ederler.

Türknet internet sahibiyseniz ve bir sorununuz varsa karşınızda şikayetinizi anlatabileceğiniz bir muhatap bulamazsınız. Velev ki şikayetinizi anlatacak birini buldunuz sorun kesinlikle sizdedir. Mouse padinizden klavyenize, monitörünüzden yazıcınıza kadar sahip olduğunuz her donanımınızda sorun vardır. Ne münasebet koskoca Türknet firmasında nasıl sorun ararsınız!!

Senede 10 kişiyi Türknet bataklığına sokmazsanız canlı destek hizmeti alamazsınız. 10 kişinin günahına girerseniz whatsapp destek hattı emrinizdedir. Yoksa siz kimsiniz!!

An itibariyle hız testi sonuçlarım. Türknet abonesi mi olmak istiyorsunuz? Bir kez daha düşünün.


< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
Clio 3\u0027 e 35 Bin Lira para verilir mi?
Merhaba arkadaşlar, araç alma arefesindeyim. Yaşım 28 ilk aracım olacak inş. Malum sitedeki ilanları araştırıyorum epey zamandır. Maksimum 35 bin liralık araçlara bakıyorum. Bana en cazip gelen (temizlik, km vs) Clio 3 1.2 benzinli araçlar geldi. Sizde parasını hak eder mi? Çok kararsızım tavsiyelerinize ihtiyacım var.
A
6 yıl
8 SANİYELİK REKLAM
Her sayfa açılışında 8 saniyelik iğrenç reklamlar çıkmaya başladı. Forumda dolaşmayı işkence haline getirdiniz, her ama her sayfada mı çıkar ya?
A
7 yıl
VAKIFBANK WORLD PUANLARI NEREDE KULLANABİLİRİM?
Vakıfbanktan kazandığımız WORLD PUANLARI nerede kullanabilirim? Hangi internet sitelerinde veya mağazalarda geçerlidir? Siz nasıl harcıyorsunuz biriken puanları?
A
7 yıl
Fast Search Tarayıcı Eklenti Virüsü
Arkadaşlar bilgisayarıma Fast Search Tarayıcı Eklenti Virüsü bulaştı. Adwcleaner yükledim fayda etmedi. Spyhunter la taradım. 170 civarı tehdit buldu sildi o da fayda etmedi. Ne yapsam kaldıramadım pc den. Tarayıcıyı kapatıp açınca bir şekilde tekrar etkinleştiriyor. Google aramalarında rus sitesine yönlendiriyor otomatik. Lütfen yardım eder misiniz. Son çare format atmak kalıyor. Formatla uğraşmadan her şeyi denemek istiyorum.
A
9 yıl
Sistem alınmak üzere yorumlarınız nedir?
Arkadaşlar bu sistemi almak üzereyim. Son olarak sizin yorumlarınızı da almak istiyorum. Beni uzun süre idare edecek bir sistem topladım kendimce. En ucuz webdenal.com sitesinden topladım. 600 liraya da bu sisteme yakışır bir oyuncu monitörü almak istiyorum. Araştırma aşamasındayım. Tavsiye edersenin pek memnun olurum. Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Avrasya Tüneli Bitiyor Kıtalar bulusuyor
Tünelin kazısı bugün sonlaniyor. Hayırlı uğurlu olsun
A
9 yıl
1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / MANİSA MERKEZ / MANİSA
Acemiliği burada olanlar tanışalım arkadaşlar.
A
9 yıl
Windows 7 hoparlör takılı değil hatası! ((ÇÖZÜLDÜ))
Arkadaşlar Windows XP ye format atıp, Windows 7 64 bit geçtim. Fakat ne yaptıysam ses sorununu çözemedim. Ses sürücüsünü yukledigim halde hoparlör takılı değil hatası alıyorum. Anakartın sitesinden sürücüyü indirip kurdum fayda etmedi. Realtek in sitesinden güncel sürücüyü indirdim değişen birşey yok. Son çarem konu açmak oldu.

Anakartım gigabyte ga-g31m-es2l
A
10 yıl
Oto koltuk kılıfı
Aracınızın koltuklarında kılıf var mı yoksa olduğu gibi kılıfsız mı kullanıyorsunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.