E

Binbaşı
07 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
283 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Özel Araçta Kişi Sınırı
Arkadaşlar Merhaba,

4 kişilik aileme seyahat izin belgesi aldım. Merak ettiğim konu şahsi aracım ile yola çıkacağım.

Aynı anda 4 kişi bulunabilir mi arabada?

Seyehat izin belgesi dışında bir şey lazım oluyor mu? (mantıken olmaması lazım.)

İnternet'ten baktım cevabını bulamadım.
E
4 yıl
iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri
Arkadaşlar Merhaba,

Ana konuda pek çok yazışma ve farklı görüşler olduğu için bu konuyu açma gereği duydum. Konu ile ilgili kılıf siparişlerim pazartesi günü gelecek. Elimde orjinal slikon kılıf, n11 üzerinden alınma şeffaf silikon kılıf var. İlave olarak UAG plasma ice sipariş ettim. UAG geldikten sonra görseller ile konuyu destekleyeceğim.

Ekran koruyucu ve kılıfların linklerinide paylaşacağım.

Sizde deneyimlerinizi görseller ile paylaşır iseniz kılıf ve ekran koruyucu arayanlara fikir verebiliriz.

İyi forumlar.

Edit 1 : Arkadaşlar yazmayı unutmuşum. İlave olarak da 2 adet spigen kılıf sipariş ettim. Fakat onların kargo süresi malum sebeplerden dolayı haftaya perşembe cuma gibi gözüküyor.

Edit 2 : Evet dostlar. Kılıflar ve ekran koruyucu resim ve görüşlerimi paylaşıyorum.

Öncelikle numaralandırıp link ve fotoğrafları paylaşacağım. Daha sonrasında da nacizane görüşlerimi paylaşmayı düşünüyorum.

1- Ekran koruyucu

Link :https://www.hepsiburada.com/microsonic-apple-iphone-11-6-1-tam-kaplayan-temperli-cam-ekran-koruyucu-siyah-p-HBV00000NF3CF?magaza=Microsonic

Fotoğraflar :

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

2- UAG PLASMA ICE- SAYDAM

Link :https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/urban-armor-gear-uag-apple-iphone-11-kilif-P401723451


Fotoğraflar :


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

3- Apple Silikon Kılıf

Fotoğraflar :

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

4- Şeffaf silikon kılıf

Link :https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-11-sok-emicili-kilif-koselerden-bombeli-silikon-koruma-P221366606

Fotoğraflar :

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Hepsi;

< Resime gitmek için tıklayın >

Yorumlarım,

1- Ekran koruyucu : Öncelikle kurulumu kolay, görüntüyü bozmuyor. Ekranı kaplama derecesi yüksek. Yanında silme bezi vs gelmiyor buda kötü yanlarından biri. Ben bu tür tam kaplayanları yada fazla kaplayanları sevmiyorum. Sebebi ise köşelerde toz birikiyor ve yapışıyor. Dolayısı ile silmekle geçmiyor. Favorim tam kaplamayan spigen kolay kurulum olmuştur fakat malum virüs mevzusundan stoklarda yok. Genel olarak yorumum iyi. Alıp kullanılabilir. Ben sorun yaşamadım.

2- UAG PLASMA ICE - SAYDAM : Ben bu markaya, markayı Türkiye'de satan kuruma hastayım. Malzeme kalitesi elde tutuş hissi, tuşlara basarken verdiği hissiyat ve algılama kalitesi, gerçekten kalite kokan bir kılıf. Yıllardır kullanırım. Sağlamlığını çok test ettim başka telefonlarım da işim gereği cihazı gerçekten koruyor. Kalınlaştırıyor evet ama eli büyük biri olmayan biri olarak ben rahatsız olmadım. Oyun oynarken köşelerin dışarı doğru olması oyunda parmaklarımın ağrımasını azaltıyor. Buda ilginç bir detay.

3-Apple Kılıf : Çok birşey yazmayacağım. Önermiyorum. Benim görüşüm.

4- Silikon şeffaf kılıf : Ben kılıfa çok para vermem, alayım takayım işte dursun derseniz işinizi görür. Kamera kısmı hafif çıkıntılı yani korumalı. Ama korur mu malzemesi nasıl bilmem. Masaya koyunca kamera masaya değmez.
E
5 yıl
Köy Satın Alımı Hakkında
Arkadaşlar Merhaba,

Yiğenime hediye olsun diyerek malum siteden(aracı olan sitelerden biri) ben parayı yatırdım anladığım kadarı ile en yüksek lvl ve özellikte köy aldı. Süpercell id bağlı olan gmail'i almış bilgileri değişmiş vsvs işlemi bitirmiş. Daha sonradan anladığım kadarı ile satıcı oyunu şahsi gmailinden açmış zamanında, satarken supercell id için yeni email açıp oyunu o supercell olarak yeni emaile kaydederek satmış.

Şimdi sorum şu,

Ortada iki tane mail var. Karşı taraf isterse oyun hesabını geri alabilir mi?

İşte ben supercell kaydettim ama yeni gmailimin şifresini unuttum vs diyerek.

Konu para değil, eğer riskli bir durum varsa boşa emek verilmesin.
E
6 yıl
İkinci El Yurtdışı Telefon Almak
Arkadaşlar merhaba,

Bir tanıdıktan (telefoncu) ikinci el yurtdışı kapalı kutu telefon alacaktım(iphone x 256gb ) fakat her ne kadar tanıdık olsada nelere dikkat etmem gerektiği konusunda görüşlerinizi almak istedim. Yurtiçi zaten direk üzerime sıfır alırım yurtiçi ikinci eller beni korkutuyor. Nette araştırdım şuna dikkat edilir vb birşey bulamadım yurtdışı için, Konu hakkında yardımcı olabilir iseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Not : Kendi pasaportuma kaydettireceğim.
E
6 yıl
Aldığım Telefon Çalıntı Çıktı Yardım
Arkadaşlar Merhaba,

Savcılıktan soruşturmada ifademin alınacağı duyunca başımdan kaynar sular indi. Neyse avukatım ile birlikte savcılığa gittik ve durumun geçen yıl 8.ayda adıma faturalı 0 diyerek aldığım telefonun çalıntı olduğu söylendi. Aldığım yer nasıl bir katakuli yaptı çözemedim.Neyse Bende kutu,aparat ve faturam ile birlikte ben çalıntı olduğunu bilmiyordum (aldığımda imei sorgulamıştım.) faturam bu telefon bu kutusu bu diyerek ifade verip teslim ettim. Aldığım yeri aradım ve durumu anlattım bizde kimden aldığımızı tespit edip maddi manevi mağduriyetinizi gidereceğiz dediler(ses seda yok 3 gündür). Sonuç olarak bu tür konular başına gelen var mı? Bu işlem benim açımdan nasıl sonuçlanır? İyi bir firmada müdürlük yapmaktayım ve sicilim bir şekilde bozulması dünyada en korktuğum şeydir. Genel kanı ve avukatım benim hakkımda takipsizlik çıkacağı ama soruşturmanın devam edeceği yönünde. Başına gelen,duyan varsa fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
E
7 yıl
Plakam Başka Araçta Çıktı
Arkadaşlar öncelikle konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Bugün başıma gelen ilginç olay hakkında fikrinizi almak istiyorum. Olay şu ; bugün aracımın yanlış parktan çekildiği hakkında polis abilerimiz aradı fakat arabam önümde duruyordu. Bende bunu söyledim kendilerine ve benim aracım sıfır seat leon, çekilen araç 2004 skoda octavia imiş. Neyse arada geçen muhabbetler ve belirli bir süre sonra tekrar aradım polis abimizi. Demelerine göre diğer aracın plakası yanlış basılmış bir harf farklıymış. İlgili kişi bunun bana sorun olmayacağını, arada böyle şeylerle karşılaştıklarını söyledi. Cezai işlem vs dedim? Biz plakaya ceza yazmadan önce aracı sordurur marka model bakarız uyuşmadığını görünce zaten yazmadık dedi. Tabi içime kurt düştü, nerden bileyim adam benim plakamla ne yaptı diyerek. Tam olarak yapmam gereken birşey var mıdır? Fikriniz nedir?
E
8 yıl
Konya Araç Bakım
Arkadaşlar araştırdım pek bir bilgiye ulaşamadım. Konya da temizlik olsun, koruma olsun iyi bir yer var mı araba için? Boya koruma vs. Sonax bayileri var ama nasıllar bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
E
8 yıl
1.0 ecotsi İbiza mı ? 1.33 Auris mi ?
Arkadaşlar merhaba , artık karar aşamasındayım. Bütçem max 53 bin tl. Daha yukarı çıkamıyorum malesef o yüzden 4 daha ver şunu al vs demeyin olmuyor malesef keşke olsa. Bu iki aracında sıfırını bu fiyatlara buluyorum. İkinci el düşünmüyorum. Biri b sınıfı dolu biri c sınıfı boş. Aurisin motoru,arka camların otomatik olmaması,hız sabitleyici olmaması beni itiyor. Özellikle motoru. İbiza nında 1.0 motor olması ikinci elde üzer diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım iki hafta içinde alacağım.
E
8 yıl
Punto Evo 2010 Üstü. Öneriler.
Arkadaşlar merhaba, bu araç dikkatimi çekti ve arkadaşlarım da önerdi. 2010 model üstü temiz 30-36 bin tl arası bakıyorum. Öncelikle 1.4 olanın yakıt tüketimi nasıldır? Aracı kullanan arkadaşlar manuel mi otomatik mi? İkinci el piyasası nasıldır ve araçtan memnun musunuz? Benim donanım olarak çok hoşuma gitti bu araçlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
E
8 yıl
Araç Tercihi. Hiç Anlamam Yardım Lütfen(55.000TL)
Arkadaşlar

Araç artık ihtiyaç oldu mevcut durumumdan dolayı.Bu yüzden taşıt kredisi ile bu fiyat aralığında en iyi sıfır arabayı arıyorum. Satmayı düşünmüyorum ama ikinci elide iyi olsun hatta 50.000 Tl yi bile geçmek istemiyorum. İkinci el araçtan çok çektim yıllarca bu yüzden sıfır alayım diyorum. Seçenek bile belirleyemedim çünkü hiç anlamıyorum yıllarca şirket aracı ya da baba arabası ile gezdim. Seat ibiza 1.2 tsi style gördüm en uygun olarak ama önerileriniz nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: Bu fiyatı kesinlikle aşamam. Hatta düşmek tercihimdir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.