F

Çavuş
04 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Oyun amaçlı 4200 lira sistem tavsiyesi monitör dahil
Başlıkta yazdığım gibi 4200 liraya yeni sistem dizmek istiyorum monitör dahil, tavsiyede bulunursanız minnettar kalacağım

Sistemi oyun için kullanacağım

Bu arada 7 senelik hdd yi yeni kasaya takayım mı? Yoksa yeni yenisini mi alayım?

Not:ekran kartı olarak gözüm gtx 1650 super e kayıp gidiyor bütçeyi artırmaya çalışıp onu mu almalı?
F
4 yıl
Stephen King kitapları hakkında
Son zamanlarda fark ettim ki Stephen King kitaplarının türkçe olanlarında ciddi sayfa eksikleri var,bunlar Altın kitap kırpma yaptığı için mi? değilse ingilizce-türkçe dil farkından dolayı mı oluşmuş?görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

< Resime gitmek için tıklayın >

KARŞILAŞTIRLAMALAR

Pet Sematary(480) - Hayvan Mezarlığı(400)

Firestarter(576) - Tepki(400)

Christine(768) - Christine(432)

Desperation(720) - Yaratık(432)

Salem's Lot(768) - Korku Ağı(592)

Shining(512) - Medyum(400)

daha pek çok var aslında ama bu kadarla sınırlı kalsın
F
8 yıl
Uzak durmamız gereken boş kitaplar?
Başlıktan da anlaşıldığı gibi Uzak durun!! satın almayın!! dediğiniz içeriği boş kitaplar varsa bilelim bilgilendirelim :)
F
9 yıl
LG G2 ile G4 arası seçim..
Arkadaşlar şuanda 1400 lira param var G2 telefon alsam mı yoksa üstüne para koyup G4'ü mü beklesem? 4 Yıldır aynı telefonu kullanıyorum(Takoz )

Sizin görüşleriniz neler?
F
9 yıl
HEDEFİM YÜKSEK FİKRİNİZ LAZIM
Arkadaşlar seneye Ygs'ye ve LYS'ye gireceğim bütün dersleri 35+ yapmam gerekiyor yalnız şuanda mat temelim az geo temelim yok (diğerleri de fazla değil) yakında kitap alıp yüksek net yapmayı düşünüyorum.. turizm meslek mezunu olduğumdan fen ve mat görmedim 9.sınıf haricinde (pişmanlık)

Neyse şuanda bir üniversitede aşçılık okuyorum ancak Hedefim İtü bilgisayar mühendisliği olacak önümüzdeki sene

Ne yapmalıyım demeyeceğim çalışmam gerektiğini biliyorum bide yazın staj yapmak zorundayım Eylül'ün 1'ine kadar çalışacağım sonra Ygs Lys çalışmaya devam,
Şöyle bir durum var ki şubat 15'ten sonra okuduğum şehre döneceğim bilgisayar masaüstü olduğundan da götüremem(Pansiyon) yani İnternet'ten konu anlatım çalışamam,sadece kitaplardan çalışacağım nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Masraftan kaçınmayacağım bu yol için bilginize hayatımı kendim yazacağım..

Not:Yıllardır Forum'dayım pek mesaj atmamıştım :D

Not 2: Yazılarımın tamamını okuduysanız durumu anlamışsınızdır.. bütün yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkürler iyi ki varsınız hepiniz.
F
10 yıl
1600 TL ye Oyun için sistem tavsiyesi
Tavsiyelerinizi bekliyorum oyun için kullanacağım pc'yi monitör istemiyorum. İşlemci amd olursa sevinirim intel biraz pahalıya kaçıyor malum.. Bütçe 1600 Lira
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.