P

Yüzbaşı
25 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
235 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
Samsung Pişmanlıktır - \"Kullanıcı Hatasız Olmaz\" - Samsung\u0027un Memnuniyeti Öncelikleridir.
N11'deki dubaicenter isimli satıcı üzerinden 07.10.2021 tarihinde sıfır olarak 1099,99 TL'ye sipariş ettiğim Samsung TAB A7 Lite marka model tableti kutusundan çıkardığımız ekranın dört tarafından da ışık sızdırdığını fark ettim. Hemen ürünü kullanmaya başlamadan Samsung yetkili servisine götürüp teslim ettim. Destek Bilişim isimli bu 3. Parti Samsung teknik destek servisi 14.10.2021 tarihinde R9PR80EPSLZ seri numaralı bu ürünün kullanıcı hatasından dolayı hasarlı olduğunu söyledi ve 740 TL tamir ücreti istedi. 1 haftalık ürünü kullanmadan kullanıcı hatasına sokan Samsung markası belli ki hatalı olarak ürettiği ürünü kabul etmek yerine danışıklı olarak yönlendirdiği bu teknik servis ile yükü tüketiciye yıkmaya çalışıyor.

Samsung pişmanlıktır, bir kez daha yaşamış olduk. Monitör aldık 2.5 yılda bozuldu, televizyon aldık 3 yılda gölge indi ekrana, çocuğumuza bir tablet alalım dedik, sevinci kursağında kaldı. Bir de sıfır aldığımız üründe kullanıcı hatalı olduk.

10 gün boyunca bizi oyalayan müşteri hizmetleri, sözde yaptığı araştırmalar sonucunda servis ile iş birliği içerisinde tüketiciyi kullanıcı hatalı buldu. Bundan sonra hukuki süreç başlamıştır.

Kusurlu ürün satıp veya sattırıp arkasında durmamanın bedelini ödetmek için ne hakkımız var ise kullanacağız. Ekte servis formunu da paylaşıyorum, ürünü teslim alan servis piksel hatalı olduğunu not düşmüş, herhangi bir eziklik vs darbeden bahsetmez iken, sözde mühendislerinin araştırmaları sonrasında darbeye bağlı kullanıcı hatası olduğunu sonuç olarak 2 hafta sonra tarafımıza telefon ile iletti.

Kutusu sıfır olarak açılan bir ürünün darbeli aldığını iddaa ediyorlar ve bu sebepten bozuk olduğunu söylüyorlar. Kaldı ki kutuda tablete bir hasar verebilecek darbe izi de yok. Peki madem bu cihaz bu kadar hassas, neden kutusunu darbeye dayanıklı yapmıyorlar?

Samsung'dan veya samsung satıcısından aldığınız kapalı kutu sıfır bir üründe, kutudan arızalı olarak çıkan bir cihaz var ise elinizde, suçlu direkt olarak tüketicidir. Samsung hiçbir sorumluluk kabul etmiyor. Ne Samsung'un kendisinden ne de Samsung satan yerlerden ürün alınırken çok dikkatli olmalısınız. Ürünü yanlarında açmadan kesinlik ile teslim almayın.

Kısaca Samsung'dan hiçbir ürün alınmaz, pişmanlıktır. Kalite ve müşteri memnuniyeti denilen şey bu firmada yok. Bir ürün alacaksanız bin defa düşünün, alternatiflerine bakın.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
P
3 yıl
Atasun Optik İnternet Sitesi Rezaleti / Bir Dolu Şikayet - Kesinlikle Alışveriş Yapmayın!
Çok büyük bir hata yapıp, şikayet sitesine bakmadan, Atasun Optik firmasını AVM'lerde ve reklamlarda gördüğümüzden dolayı güvendim ve Babalar Günü için atasunoptik.com.tr internet sitesi üzerinden 11.06.21 tarihinde mağazadan teslim olacak şekilde sipariş verdim. Ürün 16 gün geçmesine rağmen kargolanmadı. Müşteri hizmetlerini 18.06.21 tarihinde telefon ile aradığımda, temsilci "şubeye gönderildi, pazartesi şubede olur" dedi. 21.06.21 tarihinde şubeyi aradığımda gelen giden bir ürün olmadığı ortaya çıktı.

Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda klasik "teknik bir sıkıntı var" vs. dedikten sonra ürünün kargolanmadığı bilgisini paylaştılar. Böyle tutarsız ve müşterisi ile dalga geçen bir firma, bu arada benzer bir ürünü Boyner üzerinden daha uygun fiyata aldım ve ertesi gün ulaştı elime.

Kısaca Babalar Günü'nde biz BABAYI aldık. Biz yandık siz yanmayın.

Tüm forumdaşlara tavsiyemdir, bunların ne mağazasına ne internet sitesine kesinlikle bulaşmayın. Malum site şikayetten geçilmiyor. İnternet siparişleri rezilliği bir kenara, mağazalardan alanları da madur etmişler. Örnekleri aşağıdadır.

https://www.sikayetvar.com/atasun-optik

Edit:

Bunlar işi mali usulsüzlüğü de çevirmişler, 11.06.2021 tarihinde parayı çektiler, ne ürün gönderiyorlar ne de iade talebi ile ilgili net bir bilgi veriyorlar. Göndermiyorsanız iptal edin dedim müşteri hizmetlerine, "iptal talebinizi aldık" dediler ne arayan var ne soran, bir de üzerine paranın çekildiği tarihten 13 gün sonra 24.06.2021 tarihinde fatura kesmişler üzerine. Siparişte yine hareket yok. Ortada ürün yok fatura var, üstelik malı usulsüzlük de var. Bu iş artık tüketici hakem heyetini geçti, maliyeye ihbarda da bulundum, direk mahkemelik olacağız.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
P
3 yıl
XBOX Live Gold - Ultimate Dönüştürmek
Forumdaşlar selam, diyelim ki yeni bir hesap aldım ve 3 adet 12 Aylık Gold Live kod satın aldım. Sorularım şunlar.

Sistem hala 12 aylık gold live kodlarından 3 kere yükleme yapmama izin verir mi ?
5,90 TL'lik ilk ay ödemesi ile 3 yıllık Ultimate'e dönüşüyor mu?
Kullandığım makinede daha önce farklı bir hesabın Ultimate kullanmış olması sorun oluşturur mu?

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
P
4 yıl
Bahçeli: TBMM\u0027de düzenleme yapılana kadar sosyal medya hesaplarımı askıya alıyorum!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenleme yapılana kadar sosyal medya hesaplarını askıya alacağını duyurdu. Bahçeli, sosyal medyanın 'dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüştüğünü' savundu.


< Resime gitmek için tıklayın >


Kaynak:
https://tr.sputniknews.com/20200701/bahceli-tbmmde-duzenleme-yapilana-kadar-sosyal-medya-hesaplarimi-tumden-askiya-aliyorum-1042367983.html/

Bahçeli'nin bu çıkışına yorumunuz nedir?
Sizce DH de kapatılır mı?
P
4 yıl
Oto ses sistemi - boşluk sesi ve parazitler
Arkadaşlar merhaba, ikinci el aldığımız aracımızda eski kullanıcısı ses sistemi yapmış. Fakat bu ses sistemi kontağı açtığımızda bir boşluk sesi veriyor. Bilirsiniz tısssss diye derinden bir hışırtı. Ya da teybi aux çıkışına aldığınızdaki ses gibi. Müzik dinlerken veya motor çalışırken çok rahatsız etmiyor. Multimedia teybin sesini açtıkça bu boşluk sesi yükseliyor. Baz istasyonlarından parazit alıyor. Gaza basarken vs marştan etkilenmiyor, burada sorun yok. Ben amfi bağlantısından şüpheleniyorum. Mevcutta cadence logolu bir amfi mevcut. Sahte olduğunu düşünüyorum çünkü logosu bildiğin amfi üzerine yapıştırılmış.

Tesisatçı birisine danıştım. O da benzerini söyledi amfi değiştirip 5 kanal bir amfi bağlayalım dedi. Subwoofer mevcut.

Sizce sorun nasıl düzelir? Edison ED 605L 5 kanal amfi nasıldır? Kullanan var mı?
https://www.hepsiburada.com/edison-ed-605l-3400w-5-kanal-oto-anfi-p-HBV00000LPMQI?magaza=Marketpazar&wt_gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc&gclid=EAIaIQobChMIwJj8n7Ki6gIVEbLVCh24PAEOEAQYASABEgJ8XfD_BwE
P
4 yıl
Format Ümit kendisine saldıran 3 kişinin hafızasını defalarca sıfırladı
Videoyu izlemek için tıklayınız


Ankara'da, trafikte tartıştığı kişilerin saldırısına uğradığı öne sürülen kick boks sporcusu Ümit Ö. (26), üzerine gelen 3 kişiyi tekme ve yumruklarla 30 saniye içinde yere düşürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan kavga, mahalleli tarafından sonlandırıldı. Ümit Ö., "Dövme niyetinde değildim, sadece kendimi korudum" dedi.

Görüntülere bakıldığında Ümit Ö. saldıranları sosyal mesafeye uyarak formatlıyor, yere düşenler hafızaları sıfırlandıktan sonra "bu kim lan?" diyerek ayağa kalkıp tekrar dalıyorlar.

Kaynak: DHA

Bu arada youtube yorumları arasında cidden kopmalık olanlar var :)
P
4 yıl
MHP\u0027den sahte hesaplar için kanun teklifi!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ün meclise sunduğu teklif ile sosyal medya hesaplarının kimlik numaraları ile açılabilmesi öngörülüyor. Böylece hem sosyal medyadaki sahte hesapların önüne geçilecek hem de kişisel veriler korunacak. Öztürk, 'Bununla beraber sosyal medya ağ sağlayıcılarına kendi hükümlülüklerini yerine getirmemeleri halinde 150 bin lira ile 5 milyon lira arasında idari para cezası ödemelerini ön görüyoruz" dedi.


Neler düşünüyorsunuz?

Kaynak:
https://www.mynet.com/mhp-den-sahte-hesaplar-icin-kanun-teklifi-5-milyon-tl-ye-kadar-para-cezasi-var-110106509608
P
4 yıl
İstanbul Anadolu Yakası Perdeci Tavsiyesi
Forumdaşlar merhaba, İstanbul Anadolu yakasında perde yapan işçiliği iyi fakat fiyatlarda uçmayan bir yere ihtiyacım var. Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
P
4 yıl
Kablonet 2.4 Ghz Bandında Düşük Hız Sorunu
Forumdaşlar selam, kablonet 100 mb tarifeye geçtik. 5Ghz bandında full hız bağlanabilirken 2.4 ghz bandındaki yayından sadece 4-8 mbit hız alabiliyoruz. Sebebi ne olabilir? Bazı cihazlar sadece 2.4 ghz de çalışıyor 5 ghz bandı göremiyor. Hızımız yerlerde bu şekilde... Bilen arkadaşlardan destek rica ederim
P
5 yıl
Yurtdışı Çıkış Harç Pulu \u0027 50 TL \u0027 Oldu
Resmi gazetede yayınlandı. 1 Ağustos'dan itibaren geçerli olmak kaydı ile yurtdışı çıkış harç pulu ' 50 TL ' olmuştur.


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.