H

Teğmen
08 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
VGA in / HDMİ out - HDMİ in / VGA out
merhaba arkadaşlar doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama ben hd uydu alıcısından vga projeksyona görüntü aktarmak istiyorum ama nasıl bir dönüştürücü almalıyım bunu bilemdim. yardımcı olurmusunuz?

vga in / hdmi out mu ???
vga out / hdmi in mi ???
H
12 yıl
Çok kararsızın sony dz-840 / sony bdv-e690
merhaba arkadaşlar bu ikisi arasında çok kararsız kaldım şimdi diyeceksiniz ne alaka bunlardan biri dvd diğeri blu-ray aynı katagoride bile değil haklısınız ama benim kiriterim biraz farklı.

öncelikle nasıl bir sistem aradığımı söyleyeyim:
çok bass dan hoşlanmıyorum benim için sesin derinliği ve arka plandan gelen sesler hoşuma gidiyor. evde ps3 le beraber kullanacağım o yüzden blu-ray aradığım bir özellik değil ama aynı zamanda dlna özelliği olması ve iphone desteği istiyorum. şimdi neden bu ikisi arasında kaldıımı yazayım.

sony dz-840
+++++ ları
fiyat uygun
--------- leri
dlna yok

sony bdv-e690
+++++ ları
iphone desteği ve dlna
--------- leri
fiyat biraz yüksek

sizce ne yapmalıyım fiyat farkına katlanıp e690 mı almalıyım yoksa ses olarak aynı performansa razı olup diğer isteklerimden vaz mı geçmeleyim.şimdiden teşekkür ederim...
H
13 yıl
Sony HDR-PJ30VE /// Sony HDR-PJ10E (Projektörlü Full HD makinalar)
arkadaşlar merhaba
bu iki makina arasında kaldım pj10 sanırım projektörlü makinalarda giriş versyonu pj30 ise bir ust basamak hafızaları 16-32 şeklinde bu benim için çok önemli değil fotograf kaliteside 3.3-7.1 ama asıl fark

* 25p aşamalı kayıt modu - Video kayıtlarınıza sinema hissi vermek için saniyede 25 kare hızında Full HD görüntüler

bu pj30 da olan bir şey. şimdi bu olay gerçek HD mi demek? O kadar para vermişken bu çakma HD muhabbetine kurban gitmeyelim. aslında Panasonic HDC-SD60 aradım sırf bu gerçek HD muhabbeti yüzünden ama bulmadım.yardımlarınızı bekliyorum.tesekkür ederim...
H
13 yıl
ios 4.3 beta sürümlerinde OLUPTA 4.3 final sürümünde OLMAYAN \"Multi-Touch Gestures\"
merhaba arkadaşlar
uzun uzun yazamaya gerek yok başlıkta herşey belli aslında. daha önceki çıkan beta sürümlerinde İPAD için çok büyük yenilik olrak tanıtılan Multi-Touch Gestures özelliği(yani çoklu parmak hareketiyle menüler arası geçiş) 4.3 final sürümünde yok. sanırım sadece program yazanlar kullanabiliyor. bu durumun nedeni ne bilen varmı acaba arkadaşlar.
eğer bu özellik olmayacaksa o zaman 4.3 İPAD için ses tuşu dışında biz kullanıcılara hiç bir yenlik getirmiyecek. ingilizcem olmadığı için takip edemiyorum ama bu duruma yabancı forumlarda bir açıklama getiren falan yok mu??????
H
13 yıl
4.3 den 4.3GM ye
Merhaba arkadaslar ipadi dungece sirf Multitasking ozelligini merak ettigim icin 4.3 final surumune gecirdim ama birde baktim finalde multitasking yokmus:( simdi 4.2.1 shsh kaydim var acaba 4.3 GM ye yada 4.3 beta ya restore yapabilirmiyim ipadi mi? Yardimci olursaniz sevinirim...
H
14 yıl
İphone Müzik Yükleme
merhaba arkadaşlar
forumda aramaya çalıştım ama bulamadım.daha doğrusu nasıl arayacağımı bulamadım. telefonunu yeni aldım her konuyu hallettim ama şu müzik atarken biraz görsellik katacak olan resimdeki olayı yapamadım.
ben bu şekilde olsun istiyorum

< Resime gitmek için tıklayın >

ama itunes a her ne kadar albüm albüm atsam hatta albüm kapağı bile eklesemde yan cevirince sadece bir tane albüm gösteriyor.şarkı çalarken yan çevirince gene sadece çalan şarkıyı gösteriyor.lütfen yardım edin arkadaşlar eğer tam anlatamadıysam resimde eklerim...
H
14 yıl
ıphone 2G aldım youtube sorunu
merhaba arkadaşlar
dün ıphone 2G aldım.şimdilik gayet memnunum ama ilk aldığımıda youtubeye giriyordum sorun yoktu dün itunes i kurdum bilgasayarıma ve versyonu 3.1.3 yaptım artık mağlesef youtubeye bağlanamıyor diyor:((( tüm yazılan DNS leri denedim olmadı ne yapmalıyım.lütfen yardım???
H
17 yıl
HP PAV.DV2410EA almayı düşünüyorum
merhaba arkadaşlar
HP PAV.DV2410EA COREDUO T2450 -1024MB-120GB-256MB 7200 TC-14,1''-DVDRW-WVPR almayı düşünüyorum öncelikli amacım küçük ekran ve ufak bir makina almak ve vereceğim paranın boşuna gitmemesini istiyorum. yani anlıyacağını tek atımlık bartum var onu boşa atmamak istiyorum bana yardımcı olmanızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
H
19 yıl
U.S.A. Garantisi Ne Demek???
merhaba arkadaşlar
sonunda kararımı verdim ve CANON A 510 modelini almak üzere sipariş verdim.sanırım ürün salı günü elime geçecek makina hakkındaki yorumlarımı en kısa sürede foruma yazarım.bu arada biraz geçte olsa aklıma bişey takıldı.bu U.S.A. garantisi tam olarak ne demek yani kısaca makina garantisizmi oluyor.
her hangi bir sorun olduğunda türkiyedeki yetkili servis olan eraylara götürsem makinayı garanti kapsamınında kabul etmeyecek mi.yani ben allah göstermesin böyle bir durumda makinayı paralı olarak mı tamir ettirebilirim.
sanırım bu sıkıntı birçok kişinin kafasını karıştırıyordur.cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
H
19 yıl
ah bu dijital makinalar...
merhaba arkadaşlar
yaklaşık bir ay önce dijital bir makina almaya karar verdim.kafamda belirlediğim limit 100-150 milyondu.incelemeye ve yazılan şeyleri okumaya başlayınca almayı düşündüğüm makinalardan bir anda soğumaya başladım.özellikle üst düzeydeki makinaların çektiği resimler ve bu makinaları kullanan arkadaşların memnuniyeti benide almışken böyle bir makina alaya itti.böylce yaptığım işten hem zevk alayım hemde tatmin olayım dedim.şu anda belirlediğim limit 400-500 arasıeğer makinayı bir an önce almassam sonum hiç iyi olmucak sanırım.artık yeni belirliyeceğim limiti ve bunun doğuracağı sonuçları düşünmek istemiyorum
her neyse ben size almayı düşündüğüm makinaları söyleyeyim:

1)SONY DSC P73(birde bu makinanın 72 si var sanırım arlarındaki farkı bilmiyorum ama o da olabilir)
2)FUJİFİLM FINEPIX A340
3)CANON POWERSHOT A75
4)NİKON COOLPİX 3700

bu makinaları daha önceki topiklerden ve internetten elimden geldiği kadar inceledim.çektikleri fotoğraflara baktığımda hemen hemen aynı kalitede fotoğraf gibi geldi bana.benim makina almaktaki asıl amacım fotoğraf çekmek ama gerekli durumlarda kamera özelliğininde faotoğraf makinasında olmasından yanayım önemli bir an olur kamera her zaman yanında taşınmaz ama fotoğraf makinası yanında olabilir bu açıdan video çekimi kaliteli olursa daha iyi olur sanki.
neyse ben lafı çok uzatmayayım.bana yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.