_

Yarbay
23 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
136 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
_
7 yıl
Direksiyonun kendi başına hareket etmesi
Selamlar herkese. 2 hafta önce ikinci el chevrolet cobalt aldım. 2007 model. Direksiyon frene bastığımda bazen istemim dışında hareket ediyor. Ustaya baktırdım. Araçta sorun yok dedi hatta sürdü yine bi sorun olmadığını söyledi. Sürekli olmadığı için kanıtlayamadım işin açıkcası. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir. Büyük bi sıkıntı değil ama neden olsun yani. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
_
10 yıl
Wifi ile video izlerken 3g\u0027ye geçmesi
Merhaba arkadaşlar. Modemin yakınından video izleyebiliyorum wifi ile fakat 20 metre uzaklaştığımda interneti kullanabiliyorum fakat video izlemeye çalıştığımda internet 3g oluyor. Ve modem 10 saniyeliğine devre dışı oluyor bu sürede bilgisayardan da internete giremiyorum. 4s,5 ve ipad air'da denedim 3'ünde de aynı sonuçla karşılaştım. Bu video izlememe sorununu nasıl aşabilirim?
_
10 yıl
Eshop\u0027ta Ülke Değişimi
İngiltere'den Avusturalya'ya geçmeyi düşünüyorum. Nasıl yapılıyor? Saveler ve arkadaşlar gider mi? İngiltere'ye göre eksi yönleri var mı?
_
10 yıl
3DS aldım sorularım var.
Merhabalar dostlar bugün 3ds aldım. Hesap açarken türkiye seçmenin avantajı yada dezavantajı var mı? ps3'teki gibi. Online şekilde oyun satın alabiliyor muyum? Orjinal kullanmayı düşünüyorum.
_
12 yıl
laptop tavsiyesi bütçe 1500tl
1500 lira bütçe için hangi laptopu önerirsiniz. oyun vs.de oynamak istiyorum.şu modele fena değil gibi geldihttp://www.bimeks.com.tr/urun/121765/hp-pavilion-g6-1217st-a1q21ea.aspx#comments
_
12 yıl
Pes 2012 Online Maç Hızı?
Normalde maç hızını +1'de oynuyorum. Online'da onu ayarlayabilme şansımız var mı? Bu arada benim oyun ingilizce. türkçe yama falan var mı orjinal oyun için?
_
13 yıl
yahoo fantasy basketball sezonu açıldı
ligler açılmaya seçimler yapılmaya başlandı. oynamak isteyenlere duyurulur.
_
13 yıl
açık öğretim hakkında bilgi almak istiyorum
açık öğretim edebiyat yada tarih okumak istiyorum.ygsye girdim.geçen sene bir uludağ üniye yerleştim.ikisini aynı anda okuyabiliyormuyum?ve puanlarını vs öğrenmek istiyorum nereden bilgi alabilirim?
_
13 yıl
inci sözlüğe giremiyorum
sitede sorun var diye düşünmüştüm ama 5 gündür giremiyorum. tunnellerden giriliyor onda da üye girişi yapılmıyor. bir çözümü var mı?
_
13 yıl
inciye girebiliyor musunuz?
5 gündür giremiyorum.başka giremeyen varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.