H

Yüzbaşı
19 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 ay
3 adet 1 tl razer gold kodu
Saçma bir şekilde 3 adet 1 TL razer gold kodu elime geçti. Kullanmayacağım için ihtiyacı olan varsa işini görecekse yazsın ilk gelen alır. ÜCRETSİZDİR
H
7 yıl
Octavia A5 Swing Teyp USB Bağlantısı
Merhabalar Skoda severler;
2010 1.4 TSI Elegance aracımdaki en büyük eksiklik olan USB arayüzü için en ucuz yolla haleltmek için araştırmalardan sonra Aliexpress ve el işçiliğinin en iyi kombo olduğunu belirledim. Aliexpress uygulamasını kullanarak cihazı 26$ gibi bir ücrete temin ettim. Cihazın gelmesi 17 gün sürdü. Montajını yaptım faydası olması açısından montaj aşamalarını paylaşıyorum umarım işe yarar. Teşekkürler.
Ürünün satın alma linki :https://www.aliexpress.com/item/Original-Patented-Car-USB-AUX-Audio-Mp3-Adapter-CD-Changer-Adaptor-for-Skoda-Octavia-2007-2011/32792720976.html
1. Ürünün kutusu

< Resime gitmek için tıklayın >

2. Genel Görünüm

< Resime gitmek için tıklayın >

3. Teyp bağlantı soketi

< Resime gitmek için tıklayın >

4. USB ve AUX arayüzleri

< Resime gitmek için tıklayın >

5. Montaja başlıyorum. Göğüs ve teypten gelen görünüm.

< Resime gitmek için tıklayın >

6. Teybi yerinden çıkartmak için yan çerçeveyi sökmek gerekiyor. En kolay başlama noktası küllük üstünden içeriye doğru parmaklarınızı sokup kendinize doğru çekmek.

< Resime gitmek için tıklayın >

7. İşlemi ilk yaptığınızda nazik olmalısınız hızlı çekerseniz tırnaklar kırılır. Buna dikkat ederek çekince ilk görüntü aşağıdaki gibi olacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

8. Aşağıdan yukarıya doğru tırnakları kırmadan ayırarak ana çerçeveyi çıkartın. Önünüze aşağıdaki gibi bir görüntü çıkacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

9. Sonraki işlemimiz teybin çerçevesini sökmek. Teyp çerçevesi ilk çerçeveye göre daha yumuşak hareketlerle çıkıyor. En kolay yöntem iki elle dört köşeden tutarak nazikçe çekmek. Dediğim gibi çok kolay çıkıyor

< Resime gitmek için tıklayın >

10. Dört köşeden çekerek çıkarttığınızda elinize bu şekilde geliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

11. Teybin arkasına ulaşmak için çerçeveyi çıkarttıktan sonra önünüze 4 vida gelecek. Bu vidaları sökmek için TORX 20 tornavidaya ihtiyacınız var.

< Resime gitmek için tıklayın >

12. 4 adet vidayı söktükten sonra teybin arkasına ulaşabileceksiniz burada çok fazla çekemiyorsunuz azcık sıkışık bir alanda çalışacaksınız ama kolay olacak. CD Changer girişi olan mavi soketi sökeceksiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

13. USB ünitesini torpidoya yerleştirmek için hemen torpido aydınlatmasının altında beyaz soketin geçişi için bir delik açacaksınız. Beyaz soket gömlek şeklinde içinde 12 pin girişli ufak bir siyah soket var. Gömleği çıkartın böylece deleceğiniz alan küçülmüş olur. Uygun boyutta deliği açıp üniteyi torpidoya koyun beyaz soketi delikten geçirip teybin olduğu yere çekin.

< Resime gitmek için tıklayın >

14. Beyaz gömleği söktüyseniz bunu sokete geçirin biraz önce söktüğünüz mavi soketin olduğu yere beyaz soketi monte edin girişler birbirinin aynısı başka yere takamazsınız zaten. (En yakın çekebildiğim şekliyle 2 foto koyuyorum)

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

15. Beyaz soketi taktıktan sonra teyp ünitesinin gövdesinden şase alarak güç gelmesini sağlayın. Gövdedeki vidayı sökmek için TORX 2 tornavidaya ihtiyacınız var. Ayrıca 3mm genişlikle 1 de pul lazım. Ya da istediğiniz başka bir noktaya vidayla sabitleyebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

16. Artık üniteye güç geldi. Teybinizi açın biraz beklerseniz teybiniz cihazı görecektir. MEDIA butonuna tıklayın cihazı CD Changer girişinden bağladığınız için CDC olarak görecektir. CDC ye bastığınızda USB üzerindeki şarkıları çalabileceksiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

17. MP3 çalmaya başlayınca parçaları TRACK olarak isimlendirecek infosunu görmek MP3 lerinizde düzenleme yapmalısınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

18. Cihazın torpidodaki hali.

< Resime gitmek için tıklayın >

Herkese faydalı olması dileklerimle. (Fotografları herkes her türlü filtreyi aşabilsin diye kendi serverime yükledim. İnşallah sıkıntı yaşanmaz.)
H
8 yıl
ZMODO 720P Mini Wi-Fi Kamera (Bebek kamerası olarak kullanabilirsiniz)
ZMODO 720P Mini Wifi Kamera.
Bu kamera iki taraflı ses aktarımı hareket sensörü 5m varan gece görüş mesafesi ile kompakt kurulum ve kullanımı ile, malzeme kalitesi program desteği ile gerçekten güzel bir kamera

Kameranın + özellikleri (pros)
1.İki taraflı ses aktarımı (İSterseniz bas konuş şeklinde telefonunuzdan kameranın olduğu yerle görüşebiliyorsunuz)
2.Hareket ve ses sensörü (Hareket veya ses olduğunda telefonunuza uyarı geliyor)
3.Gece görüşü (5m mesafeye kadar gece görüşü var.)

Kameranın - özellikleri (cons)
1. Micro SD kart yok (Bulut tabanlı kayıt desteği var dahili kayıt yapmıyor)
2.IR sensörü çalışırken hafif bir tık sesi çıkıyor (sese hassas bebeler için sıkıntı olabilir)
3.Led ışıkları kapatılamıyor.

İnceleme videosu:
Videoyu izlemek için tıklayınız

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
Zyxel WRE2205 Kutu açılışı inceleme kurulum ve reset atma
ZYXEL WRE2205 Kutu açılışı ve inceleme
Videoyu izlemek için tıklayınız
ZYXEL WRE2205 Manuel Kurulumu Kılavuzu:
Videoyu izlemek için tıklayınız
ZYXEL WRE2205 Nasıl Reset Atarım:
Videoyu izlemek için tıklayınız
H
10 yıl
Cevap: Teleskop akvaryum ve Vetplus adlı kuruluşlardan uzak durunuz !
Sorması ayıp olmazsa kaça aldın bilader ben de çok seviyorum bu cinsi araştırıyorum ama bulunduğum yerde ne yazık ki satacak kimse
H
10 yıl
Cevap: Pusuya Yatmış Ledlerin Ucuzlamasını Bekleyenler Grubu
Tanıdığım Samsung yetkili servisine bana bir güzellik yapıp yapamayacağını sordum. Servis olduğu için elinde tv olmadığını ancak firmaya soracağını söyledi 46f8000 için elinde 3 adet kaldığını en son 3800 den verebileceğini bir sonraki 46f8000 lerin 4080 TL den bayilere verileceğini söyledi. sağlam kaynaklardan alınmış bilgidir.
H
10 yıl
Q47MS-17571 mi YOKSA Q47MS-17631 mi
Arkadaşlar MONSTER marka notebookları araştırırken bu 2 ürün arasında seçim yapmaya çalışır konuma geldim. Bu iki ürünün arasındaki fiyat farkı 1000TL ye yakın ancak ben Q47MS-17571 model alırsam ram 16 GB yapmayı dşünüyorum bu nedenle aralarındaki fark 850 TL ye gelecek. her iki ürünü de 16 GB ramli olarak düşünürseniz aradaki fiyat farkına değer mi sizce. Bana bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ürünü bu gün almayı planlıyorum. Acele cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
H
13 yıl
Sapphire 6850 ekran kartı PSU sorunu?
İyi günler bilgisayarlarımıza takmak için sapphire 6850 1gb ddr5 ekran kartlarını satın aldık ancak kullandığımız bilgisayarlar HP paket bilgisayaralrından kasayı açtığımızada bağlantıların standart power gibi olmadıklarını kasa ve anakarta özel olarak hazırlanmış bir PSU olduğunu gördük. psu üzerinde boşta sata güç çıkışları var ama 4 pin veya 6 pin olan çıkışlardan yok. power 320 w güç veriyor. sorunlarımız;

1-aldığımız bu kartların güç bağlantıları var 6pinli olanlardan bu güç bağlanılarını mutlaka kullanmalı mıyız yoksa bu bağlantılar olmadan da kartı takıp çalıştırabilirmiyiz?
2-güç bağlamak zorunlu ise sata güç çıkışlarından dönüştürücü ile güç alma şansımız var mı?
3-ekran kartı sayfasında 500w psu gereklidir diyor. 320w sıkıntı çıkarır mı?

Teşekkürler.
H
14 yıl
Sizce Hangisi ? HPDV6 2065ET VS HP DV6 1242ET
Şu anda HP9630 ET kullanıyorum. Mühendislik programları kullanan birisi olarak aşağıda karşılaştırma listesindeki ürünlerden birini düşünüyorum. Özellik bakımından mutlaka ki 3020 alınır gibi görünüyor ama beni düşündüren işlemci performansı core i7 core 2duo 9600 ü alt edebilirmi tekliflerinizi ve engin bilgilerinizin neticelerini bekliyorum teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
16 yıl
Teknik Serviste iş günü hesabı nasıl yapılıyor
arkadaşlar bend ehp compaq f505ea vardı Wireless kayboldu servise verdim. serviste 30 iş günü hesabını nasıl yapıyorlar. Birkaç yerde okudum cumartesini ekleyin diyolar bazıları eklemeyin diyorlar bayram tatillerini de ekliyormuyuz?

Mesela ben sevise 6 Aralıkta gönderdim. 30 iş günü ne zaman dolar (Araya bayram ve yılbaşı girdi)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.