D

Teğmen
15 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
H-Joshua-H61-uATX
merhabalar

Dayımda hp p6-2305et model masaüstü pc var..ssd satın almış ve hızı 550 küsür olması gerekirken 200 küsür çıkıyormuş(bana anlattığı)...ahcı modu falan aktif ettirdim...üstündeki anakart H-Joshua-H61-uATX modeliymiş sitesinde öyle bigi var...acaba bu anakartın sata3 desteğimi yok arkadaşlar..bilen varsa yardım edebilir mi?
D
9 yıl
transporter kış lastiği
merhabalar,

Bu yeni yasa ile bu araca kış lastiği almak zorunlu mu acaba?
araç kişi üstüne ticari bir yük ve yolcu taşıma olayı yok...araç 2004 model daha 53bin km.kışın taş çatlasa 1-2 kere il dışına çıkar.lastik almaya gerek varmıdır...Şimdi çıkarım yolda çevirirler kış lastiği yok diye bir takım lastik parasını cezaya vermeyelim.
D
9 yıl
DARK marka tablet ve teknik servis.
Merhabalar arkadaşlar.

Sizlerle dark R9722 ve akortek'in servisiyle olan bi maceramı paylaşmak isterim.Bu yazı Dark marka tablet alacaklara yol göstersin...

Cihaz R9722 ve alalı 1 yıl bile olmadı.Daha ilk geldiği günden beri alette donma sorunu vardı.ne işlem yaptığım önemsiz herhangi bir zamanda donup kalıyordu ve bu donmalar günde 5-6 kez bazende daha fazla yaşanıyordu. 2.hafta cihazı garantiye yolladım bu sebeplerle.Ayrıca cihazda 8000mah pil olduğu yazıyor ve ben bir filmi hiç tam izleyemedim ekran yarı parlaklıkta.Neyse cihaz garantiye gitti geldi, kutudan çıkardım daha ilk bakış ve sağ üst kısım açık kalmış,kendim bastırarak yerine oturttum.Cihazı açtım beklenileceği gibi yazılım baştan yüklenmiş.tamam eyvallah dedik başladık kullanmaya şarj da değişen bişi yok hala çok az gidiyor.Cihazı şarja bağladım ekranda birden çizgiler oluşmaya başladı şarj kablosuna dokundukça çizgiler oluyodu.Tekrar geri yollamaya üşendim tamam dedim arada yapsın zarar etmez dedim yollamadım geri.

aleti bu vaziyette 2 hafta öncesine kadar kullandım tabi buna kullanmak denirse..günde belki 7-8 kere donup kalıyo resetlemek zorunda kalıyordum.Ne kadar sinir olsamda zaman yokluğundan tekrar yollayamadım servise....

2 hafta öncede cihaz şarj almamaya başladı mecbur garantiye yolladım.Ve bu devam eden sorunlarıda ekledim.Cihaz gitti geldi.
Kutuyu açtım kutu üstünde "şarj soketi ve bataryanın değiştiği" yazıyordu, oh tamam dedim pili değiştirmişler rahat edecez..Neyse cihazı açtım daha 2-3 dakka geçmeden şak gene dondu kaldı.tamam dedim bu sorun devam edecek belli oldu..Yeniden başlattım aleti gerekli yazılımları falan yükledim sıkıntı yok bide video açtım ve ses gelmediğini farkettim acaba kısık mı kaldı dedim sesi açtım ses yok, kulaklıkla denedim ses geliyordu.bende şalterler iyice attı.Yemişim garantiyi diyip cihazın içini açtım ve tahmin ettiğim gibi hoparlörün kablosu lehimli olduğu yerden kopmuş ve yerine takıılmamış.Sevgili teknik arkadaş tenezül bile etmemiş takmaya.Ayrıca Power tuşu zorlanıp bir tarafıda kaldırılmış yerine oturtulmamış ve tutuklık yapıyodu.Kendim lehimle 2 dakka bile sürmeden onardım..Bu şekilde kullanmaya çalışıyorum bakalım...Ayrıca biraz önce 20 dakka içinde 4 kere donup kalan alet sayesinde akortek!e sağlam bi mail çektim.

İşin aslı Dark markasından ve teknik servisten (teknobiyotik) baya bi ağzım yandı artık beleşe verseler kullanmam diyebilirim.Bu marka tablet alacak olan arkadaşlar bir kere daha düşünsün derim ama karar sizin tabi...Kusura bakmayın baya uzun olmuş farkından olmadan yazmışım fazlaca...Kalın sağlıcakla
D
10 yıl
2004 transporter akü ışığı
merhabalar.

bugun ankaradan gelirken yol boyunca arada sırada akü ışığı yanıp söndü bunu 5-10 kez tekrarladı...sizce sorun nerdedir?kitabında alternatör sorunu yazıyor ama, anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
D
10 yıl
DARK R9722 sorunları
merhabalar,

3-4 ay kadar önce dark r9722 aldım..alet ilk geldiği günden beri herhangi bir işlem yaparken donma sorunu yapıyor.bazen açılır açılmaz donup kalıyor hiç bir işleme tepki vermiyor,güç tuşuna uzun süre basıp resert atmadıktan sonra kullanlmıyor.arada sırada kendini yeniden başlatıyor...aleti garantiye gönderdim ikinci haftasında yazılım yeniden yüklenip geri geldi.buda hiç bi işe yaramadı tabiiki...pil 8000mah sözde 1-2 saati zor çıkarıyor nette dolaşırken oda parlaklık tamamen kapalı olunca..

garanti bu sorunlara çözüm getirmedi..sizin bildiğiniz bir yöntem var mı acaba?
D
11 yıl
boost 1000 va ups sorunu
merhabalar..bosst marka 1000lik ups sahibiyim bu aralar şöyle bi hata alıyorum.

elektrik gitmemesine rağmen alet kendiliğinden aküden çalışmaya başlıyor.elektrik olmasına rağmen bunu devam ettiriyor...bir kaç saniyelik aralıklarla bu devam ediyor..ayrıca sanki marş basar gibi normal haline gelemiyor.alet 7 aylık o kadr da eski değil.

fikri olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
D
11 yıl
A4tech fare garanti kapsamı?
merhabalar a4tech xl-747h modelli fareyi bir yıldan biraz fazladır kullanmaktayım.2-3 günden beri bazen çift tıklama sorunu baş göstermeye başladı...her zaman olmuyor arada sırada yapıyor..farede fiziksel bir sorun yok..bu arıza ile garanti kapsamına girer mi acaba?
girerse uygulamam gereken prosedür nedir..yardımlarınızı bekliyorum..
D
11 yıl
open conferance sistem dil dosyası için yardım
merhabalar Open Conference Systems 2.3.5.0 sürümü için türkçe dil paketi nasıl bulabilirim arkadaşlar.?

acil yardımlarınızı bekliyorum.....
D
12 yıl
msı p67a gd55 geç açılma...
merhabalar....şimdi söyle bi sorun var...msı p67a gd55 anakart var pc ye güç verince ilk önce 30 saniye falan siyah bi ekran geliyo sol altta değişik numaralar geliyo "b9,99..." gibi ondan sonra raid ekranı geliyo ctrl+ı basılan ekran o geçince anca msı military class yazısı geliyo..sonrası windows açılımı..windows ekranı gelene kadr rahat 1dk kaybediyorum.sistemde raid0 olmasına rağmen.bunun bi çözümü varmıdır arkadaşlar...
D
12 yıl
photoshop bilen ufak bi yardım lazım...
merhabalar.photoshop bilen arkadaşlar için kolay ama ben bilmediğim için bana zor gelen bişi hakkında yardım edermisiniz.konu şu bi resimin üstünde bi kadın var onun boyutunu biraz büyütmek istiyorum bide ufak bi yazı eklenecek o kadar..yardımcı olursanız sevinirim yarın için ödev teslim etmem lazım da...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.