F

Binbaşı
15 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
Hile İmha Timi (HİT) göreve
Arkadaşlar
https://www.youtube.com/watch?v=jBZH5Vx5vIs

videosu burada mevcut sadece 3 round koydum. Maçın sonuna kadar böyle sis içinden kapı arkasından yattık. Profil linki de
http://steamcommunity.com/profiles/76561198058180318/

budur. VAC yemiş ihbar etmeyim demeyin CS:GO dan değil o. 10 saniyenizi alır ihbar etmek şimdiden teşekkürler. İhbar ederken videoya link verebilirsiniz.
F
7 yıl
Satılık Envanter
http://steamcommunity.com/id/drnoob1905/inventory/

Envanter komple satılıktır. Ederini vermeniz durumunda hesap da satılabilir. 300+ win mg mail adresi mevcut. Tekliflerinizi özel mesaj ile iletebilirsiniz.
F
7 yıl
SATILIK: Kelebek Bıçak | Kızıl Ağ FT
< Resime gitmek için tıklayın >

Float değeri 0.25 dir. Fiyat 425TL dir. Float değeri 0.37 olanlar bynogame üzerinden bu fiyata bulunabilmektedir. Pazarlık payı yoktur. Vakıfbank ve Ziraatbank ile ödeme yapılabilir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
F
7 yıl
cs.money
Akşamdan beri tüm anahtarlara overstock diyor sitede olmayan anahtarlara bile. Sizde de böyle mi?
F
7 yıl
Dr. Freeman | Ninja Series
Arkadaşlar kendi çapımda yaptığım ninjaları render ettikçe ve yenisi geldikçe buradan paylaşırım sizinle...

İlki için buyrun...

https://www.youtube.com/watch?v=2IuzQ5WgSNw
F
7 yıl
Knife Hunter Trollemece
Arkadaşlar forumdan bir arkadaştan kelebek bıçak aldığımdan beri steamden ekleyen ekleyene. Hepsinin derdi aynı beni kekleyip bıçağa çökecekler.

Geçen gün yine ekledi biri. Bende dedim bu kez bu arkadaşı biraz işleteyim. Saf ayağına yatacağım. Bu diğerleri gibi değil tam uçuk karambit fade ile takaslamak istermisin dedi. Bende çok güzel olur tabi dedim. Bana dedi ki trade yapmak için bir steam admin bulmalıyız itemları verify edecek (orjinalliğini onaylayacak). Safım ya tabi hemen bul dedim. Benim alacağım itemin güvenliğini sağlamalıyım diyor (inanamadı ben hemen ikna olunca). Dedim birini bulacağız ya verify edecek. Tamam o zaman hemen buluyorum dedi.

Tabi bu süreçte ben bir yandan rekabetçi atıyorum. Eleman sürekli sıkıştırıyor boşver maçı şu işi halledelim diyor. Saat zaten gecenin 3'ü yarın okula gideceğim diyor. Dedim kaç yaşındasın 18 yaşındaymış. Böyle 1-2 saat kadar oyaladım çocuğu.

Neyse gitti bu bir kişinin linkini attı bana. Bu kişiyi ekle ben ekledim ama kabul etmedi diyor ayak yapıyor aklınca. Yolladığı adamın adında da reddit ve adminisitrator kelimeleri var. Ekledim adamı "buyrun nasıl yardımcı olabilirim size" diyor. Dedim biri sizi eklememi istedi trade yapacaktık onla. "hımm steam linkini ver bakiyim bunun" dedi. Verdim linki. Az sonra benim avcı yazdı evet adam beni de kabul etti diye. Sonra bu admin olacak dıbık bizi aynı sayfaya aldı. Anlatıyor bişiler ama ben yine rekabetcideyim bakmıyorum. Avcı arkadaş bana yardırıyor bi baksana, boşver maçı şimdi, halledelim hemen gibi. Ben de döndüm konferansa şu an rekabetçideyim yazdım. Çakma admin ok bitince dön buraya dedi. Bi 20 dakka daha bekletim döndüm bu kez ben kararımdan vazgeçtim takas yapmayacağım dedim. Çocuk başladı ağlamaya. Sen beni nasıl trollersin, zamanımı çaldın seni rapor edeceğim, falan filan. Bende git yat yarın okulun var dedim. Sövdü engelledi :) 2-3 saatini çaldım çocuğun üstüne bir de ümit verdim. Acaip rahatladım.

Bu gün yine biri geldi. Yorgunum keyfim de yok uğraşmak istemedim elemanla. Aramızda aşağıdaki konuşma geçti. İngilizce bilmeyenler için kısa özet: dedim ki elemana bir başka üçkağıtçıyı trolleyecek vaktim yok takas istiyorsan trade offer yolla bakarım. Anında engelledi.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bakalım artık bu dallamaları boş çevirmek istemiyorum. Trolledikçe resim paylaşırım buradan.

Bu arada ne demiş gavur: "If something sounds too good to be true, it probably isn't" aman diyeyim kimse babasının hayrına 2-3 katı değerinde item ile takas yapmaz aklınızın köşesinde dursun.
F
8 yıl
sayfa döndürme (döndürmeme)
ipad air2 tablet üzerinden girdiğim zaman sadece dik konumda görüntüleyebiliyorum yan çevirdiğim zaman sayfa dönmüyor. Hatta ters düz edince bile istifini bozmuyor ters duruyor. Saygılar.
F
10 yıl
PS3 aktivasyon problemi
Arkadaşlar bir sorunum var ikinci el bir PS3 aldım üzerinde oyunlar ile geldi. Oyunların hesapları bende mevcut değil. Daha sonra ben PS3'e kendi hdd mi taktım ve bende mevcut hesaplardaki oyunları yükledim. Sonra tekrar eski hdd yi taktım ondaki oyunları açmak için ancak oyunlar ile hesaplar mevcut olmasına rağmen aradaki bağlantının koptuğunu gördüm. Yani oyunlar hesaplarla ilişkili değildi ve doğal olarak oyunlar açılmıyor aktivasyon istiyor. Bu oyunları tekrar hesaplarla ilişkilendirme yolu var mıdır? Sistem menüsünden full backup alıyorum bu veriler üzerinde oynama yaparak tekrar hesaplar ile oyunları eşleştirebilir miyiz?
F
11 yıl
Pioneer AVH 3400 DVD + Avic F130 + Başarsoft Türkiye Haritası
Evet arkadaşlar 2000 model octavia aracımda bu ekipmanı oluşturdum sizlere fikir vermesi için detaylıca anlatacağım.

Öncelikle aracıma uygun olan double din AVH 3400 DVD aldım. n11.com üzerinden almıştım indirimler ile beraber 700TL ödedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_77464750/f_//tm.htm#77464750 bu başlıkta fotoğraflarını görebilirsiniz.

ardından AVH 3400'e uygun olan navigasyon modüllerini araştırmaya başladım. Ebay üzerinden gördüğüm kadarıyla Avic F130, F130-2, F220, ve F250 modülleri AVH teypler için uygun modüller. Piyasada bunların muadili çin malı modüller var ancak ben ne arabamı nede setimi riske atmamak adına orjinal modül almaya karar verdim. Digicom (Türkiye pioneer distributoru) bu ürünleri getirmiyor. Arama yaptığınızda 1-2 online satış mağazasında F130'a rastlayabilirsiniz ancak fiyatı 2000 TL.

Bu modüller arasında ne fark var diye merak ederseniz F220 biraz eski bir model, F130'da aynı şekilde biraz eski ve daha çok karavanlar için olduğu belirtiliyor. F130-2 ise F130'un donanım olarak güncellenmiş hali. F250 modeli F130-2 ile birebir aynı gibi fark göremedim.

Ebay üzerinden bu modüllerden birini alabileceğim bir yer ararken almanyada satış yapan bir firmaya denk geldim. Kendileri dehttp://www.shop.al-car.de üzerinden satış yapıyorlar. Onlara F130 ile F130-2 arasındaki farkı sordum çünkü aralarında 300 euro kadar bir fark var. Bana söyledikleri şey F130-2 2013 model ve isminde X harfi içeren avh modelleri için F130 ise 2012 ve öncesi modeller ile uyumlu. Her iki modelin de AVH 3400 ile uyumlu olduğunu söylediler bana. Ben de F130 modeli için sipariş verdim.

http://shop.al-car.de/PIONEER-AVIC-F130-NAVIGATIONSRECHNER ürün bu. 180 euro fiyatı, daha önce dediğim gibi Türkiye'de 2000 TL isteniyor. 180 euro ya kargo ücreti dahil ancak 80TL gümrük vergisi var. Siparişi verirken almanca bilen birinden yardım almak iyi olur :)

Neyse lafı çok uzattım ürün elime ulaştı kutuyu bir açtım içinden 500 euro fiyatı olan F130-2 çıktı. Hemen siteye girip baktığımda diğer modeli de kaldırmışlardı. Anladığım kadarıyla diğer ürün tükenmiş onlarda bana bunu yollamışlardı. Ürünü hemen teybe monte ettim ve hayal kırıklığı ile son buldu. Sebebi tüm avrupa haritaları mevcut iken Türkiye yoktu. Hemen kartı kart okuyucuya takıp naviextrasa girdim. Bir şok ta burada yaşadım çünkü Türkiye haritası doğu avrupa paketi ile beraber satılırken tek olarak satılmıyordu. Yani sırf Türkiye haritasına sahip olmak için diğer sahip olduğunuz ülkeleri tekrar almak durumunda kalıyorsunuz. Biraz inceleyince F250 ve F220 modellerinde Türkiye haritasının satışta olduğunu gördüm.

Bu durumu pioneere mail attım. Tabi önce digicom firmasına ulaştım kendileri saolsunlar bu ürünü türkiyeye getirmediklerini ve hiç bir destek veremeyeceklerini belirttiler. Ben de avrupa ofisi ile iletişime geçtim bir kaç yazışmadan sonra bana ortakları ile iletişim kurduklarını ve Türkiye haritasının tek satılması için direktif verdiklerini belirttiler ancak haritanın satışa ne zaman gireceğini bilmediklerini ilettiler. Bu yazışmaların üzerinden yaklaşık 2 ay geçti henüz bir gelişme yok. Ben de bu gün TR haritasından 30 dolar daha pahalı olan doğu avrupa paketini aldım. Haritaları yüklerken yine bir süpriz ile karşılaştım. Navteq haritalarını beklerken TR haritaları Başarsoft çıktı. Bu benim için güzel bir gelişme oldu açıkçası.

Her neyse, navigasyon çok iyi durumda hızlı bağlanıyor ve akıcı. Bana epey zahmet veren bu sürecin sonunda sonuç içime sindi ve beni mutlu etti. Benim ilk önceliğim araç içindeki kablo kalabalığının kaybolması ve tertip düzen gelmesi idi. Şu an teybe bağlı olan navigasyon modülüm ve ipod mp3 çalarım konsolun altında gizlenmiş durumda ve kablo kalabalığı yok. Üstüne geri kamerası'da bağladım ve çok işimi görüyor.

Fikir vermesi açısından maliyet listesi:

AVH 3400 DVD 2din teyp-->> 700 TL
Avic F130-->> 180 euro + 80 TL (gümrük vergisi) + 69 dolar (doğu avrupa harita paketi)
Geri kamerası-->> 18 dolar
İpod kablosu-->> 10 dolar
Montaj-->> 0 TL (self servis)

Tüm bu zahmetlere girmeden farklı markalara yönelerek çok çok daha ucuza bu işin içinden çıkabilirsiniz ancak aracına pioneer kalitesini isteyen ve 2000 TL harcamak istemeyen arkadaşlar bu aşamalardan geçmek durumunda...

İşte böyle dostlar, herhangi bir konuda soru veya sorununuz olursa buradan veya özel mesajla iletirseniz yardımcı olmak isterim.
F
11 yıl
2000 Octavia 2din
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda alıp taktığım pioneer avh 3400 dvd görüntüleri... Çerçeve aletin kendi içinden çıkan çerçevesidir. Kasa yuvaya milimetrik oturmaktadır. Sorunuz olursa yanıtlayabilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.