A

Yarbay
15 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
724 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Hangi tarayıcı?
Vista kullanmaya devam edeceğim, kesinlikle değiştirmeyeceğim yalnız son dönemde tarayıcılarla sorunum var chrome gnücellenmiyor, mozillanın kendine göre sıkıntıları var, UC browser'da çok memnundum ama Youtube destek vermemeye başladı örneğin yorumlar açılmıyor vs.

Hangi tarayıcıyı tavsiyesi edersiniz?
A
4 yıl
silinebilir
.
A
10 yıl
Otomatik açılan sürücü pencerelerini engelleme
İşletim sistemim Vista SP2, USB aracılığıyla bir hafıza kartı, harici disk vs. bağladığımda otomatik pencerenin açılmasını engellemek istiyorum. Pencerenin satırında " otomatik kullan " ibaresini çıkıyor bu işlem için ama ne klasör ayarlarında ne de sürücü yönetiminde böyle bir ayara rastlamadım.

Teşekkürler.
A
11 yıl
Aktif soğutmaya ihtiyaç duymayan düşük enerji tüketimli dizüstü tavsiyesi
Başlıkta da söylediğim gibi internette gezinirken, ofis uygulamalarını çalıştırırken fanı devreye girmeyecek 1 Ghz civarında işlem gören ama aynı zamanda 15.6 inç ebatında yani fansız bir hibrit tabletten ekranı geniş olan ama dokunmatik ekranlı cihaz tavsiyelerinizi bekliyorum.

Acer'in Türkiye'ye gelmeyen V5 serisi bu çizgide cihazlar çıkardı fakat şimdilik sadece 11 inç ama önümüzdeki dönemde 14 ve 15 inç cihazlar çıkartacaklarını söylüyorlar.

Tekrar edeyim benim için öncelik turbo moda geçmediği düşük güç tüketimi modunda çalıştığı sürece düşük emisyon yani fansız çalışabilecek düzeyde düşük enerji tüketimi sunan bir cihaz.

Linkte Acer'in V5 modeli bunu gerçekleştiriyor yalnız ekran ebatı 11 inç.

http://silentlaptops.net/in-the-news/acer-aspire-touch-amd-temash-version/
A
15 yıl
Philips CGA5722 sorunu
Selamlar arkadaşlar

Bu modemi 1 hafta önce aldım ve sorunsuz kurdum. Kablosuz üzerinden WPA şifreleme ile bağlıyım ve işletim sistemim vista. Bilgisayarım 24 saat açık durur. 1 hafta içinde 5 defa başıma aynı olay geldi emule bağlantımın hızı sabah kaltığımda sıfıra düşmüş oluyor MSN ve IRC bağlı olmasına rağmen internet siteleri açılmıyor. Bilgisayarın her türlü güç ayarını kontrol ettim, kablosuzu güç ayar kontrolleri de tamam. Bu sorun modemi kapayıp açınca çözülüyor.

Forum donanımda üyelerden biri Philips'in kablosuz yazılımı TTnet'le uyumlu olmadığına dair bir yorum okudum, bu doğru olabilirmi ? Olumsuz cevaplar gelirse hemen gidip değiştiricem bu modemi fakat ne alacağımı da bilmiyorum DARTY'den sanırım Zyxel olacak.

teşekkürler.

Modemde firewall açık kalmış arkadaşlar, kapadım ve 2 gündür sorun yok.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.