X

Çavuş
11 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
6 ay
Xiaomi 12 - 19.599 TL www.mi.com
Arkadaşlar, Xiaomi 12 (8GB + 256 GB), mi.com yani kendi sitesinde şu anda 19.999 TL.
Yeni üyelere 400 TL kupon veriyor sayfada (eski üyelere de telefon alımında geçerli 300 TL kupon veriyor). Ayrıca sepete ekleyince hediye olarak yanına Xiaomi Smart Band 8 Active ekledi otomatik olarak, bununda sitedeki fiyatı 679 TL.

Yani saat ile birlikte 19.599 TL'ye gelmiş oldu.

Telefona gelirsek herkesin beklentisi elbet farklı ama Kablosuz Şarj, 5G, NFC benim için zorunlu idi. Bu şekilde bakınca bu fiyata alınabilecek en iyi telefon düşüncesindeyim.
X
3 yıl
Güvenli araç satış sistemi hk.
Arkadaşlar merhaba,

Bir konu hakkında bilgi vereyim, bayram öncesi 2. el araba aldım. Noter işlemlerini Ümraniye'de yaptık, gitmeden satıcıya dedim ben önden havale yapmam, noterde elden verebilirim ücreti ama o şekilde de para taşımak istemiyorum. Vakıfbank güvenli araç sistemini kullanalım diye önerdim, kabul etti (sanırım tüm bankalarda var bu sistem ancak açıklaması vs. en iyi Vakıfbank'ta idi).

Vakıfbank internette tarif edildiği şekilde işlemleri, havaleyi vs. yaptık ardından notere gittik, noter zaten satış ekranını açtığında onlara sistem uyarı vermiş, güvenli araç satış sistemi ile ödeniyor diye. Noter sordu, evet dedik, şaşırdılar, sistem 1 yıldır aktif ama ilk kez birileri kullanacak dediler. Sistem zaten noter ile entegre, noter işlemi yaptı, sorun olmadığını anlamak için evraklarımızı vermedi. Satıcı hesabına paranın geçtiğini söyleyince (işlemden 3-4 dk sonra) evrakları verdiler. Sistemin işleyişi Vakıfbank sitesinde mevcut, tavsiye ederim. Üzerimizde para taşımadan, paraya hiç dokunmadan işlemi yaptık.

Vakıfbank gönderilen paranın içinde 20 TL komisyon kesiyor, araç satış tutarından bağımsız olarak. Hem alıcı hem satıcı Vakıfbank hesabı kullanmadık, başka bankadan EFT yaptım, satıcı da parasını başka bankaya aldı.
X
3 yıl
Worldcard Ramazan kampanyası - 100 TL Worldpuan fırsatı!
Ramazan'a özel gıda alışverişlerinizde 100 TL Worldpuan fırsatı!

10 Nisan – 16 Mayıs 2021 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız ilk 150 TL ve üzeri alışverişten sonrası her 150 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan hediye!

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir, TEB ve Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.
Dijital kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır. Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.



İstegelsin alışverişi ile başlanırsa en azından ilk 150 TL'nin boş geçme saçmalığının darbesi biraz hafifletilebilir :)
X
4 yıl
Vodafone cayma bedeli
Öncelikle bir kaç yıldır mobil hattım için Vodafone kullanıyorum. 1 yıllık taahhütüm vardı, 3-4 ay önce sonlandı, 1 yıl daha uzattım. Ancak bir kaç aydır, işyerimizde Vodafone'a çekim gücü açısından bir haller oldu. Telefonla konuşamıyoruz, İnternet hiç çekmiyor. Şirket hattımdan (Turkcell) mobil ağ açıp internete ancak bağlanabiliyorum. Ofiste benim dışımda 1 arkadaş daha Vodafone, aynı dertten o da muzdarip. Vodafone'a kayıt açtım, incelenmiş ama sinyalin yeterli olduğu tespit edilmiş. Ama benim artık bu şekilde devam ettirmem mümkün değil, Turkcell'e geçiş yapacağım. Yanımda uygulamasından bakınca 80 TL ceza gösteriyor, cayma bedeli. Ortada Vodafone tarafından kabul edilmeyen bir problem var, cayma bedelini ödemeden geçiş yapmamın bir yolu var mıdır?
X
4 yıl
Android - Google chrome öneri kapatma
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar,

Nette çok aradım bulamadım. Android telefonda google arama yaparken altta ekstra bir geçmişi gösteren, öneri ekranı çıkıyor. Chrome ile kullanıyorum, bing sayfasını açıp arama yapsam bu ekran yine çıkıyor.

Opera yükledim, ana sayfasına google arama ekranı var, orada arama yaparken yine çıkıyor.

Bunu kaldırmanın bir yolu var mı? Nerden çıktı onu da bilmiyorum. Kullanmak istemiyorum çünkü normal google önerilerine tıklamamı engelliyor, burada çıkan öneriye tıklayınca chrome ekranı farklı açılıyor, yazılar filan, onu da sevmiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.