O

Yarbay
04 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
207 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
10 ay
Denon AVC-X3800H için 5.1.2 sistem önerisi
Arkadaşlar merhaba.Halihazırda samsung q950a kullanıyorum.Yeni bir eve geçeceğim ve artık sadece sinema için kullanabileceğim bir odam olacak.avr li bir sistem düşünüyorum.ilk etapta 5.1.2 gibi bir setup oluşturacağım.zamanla sistemi büyütmeyi düşünüyorum.avr olarak avrupada çok uyguna denon avc-x3800h buldum.sipariş verdim.yakında elimde olacak inşallah.dün amazon prime indirimlerinden ön kuleler için klipsch rp-6000f,center için rp-500c,surroundlar için de rp-402s siparişi verdim.arka duvar atmoslar içinde sarı sitede dali alteco c-1 buldum.şu ana kadar oluşturduğum sistemde absürt bir ürün var mı?ayrıca artık ayırdığım bütçenin sınırlarına dayandım.subwoofer olarak F/P olarak tavsiyeniz var mı?ya da önceliği subwoofere mi vermeliydim?
O
geçen yıl
SKODA JANTI AUDİYE UYAR MI?
arkadaşlar 2021 audi q3 sportback sahibiyim.araç 18 inç jantla beraber geldi.19 inç jant almak istiyorum.audi orjinal jantlar çok pahalı.bende skoda kodiaq ın kataloğunda olan bir jant almak için bayii aradım.siparişi de verdim.ama sonra bayi beni arayarak birilerine danıştığını ve skodanın jantlarının audiye uymayacağını söyledi.oysa aldığım jantın teknik bilgileri audi orjinal jant ile aynı. porya kısmı uygun değilmiş. böyle bir şey mümkün mü?
O
2 yıl
Viewsonic kvk servis rezilliği
2018 yılında Viewsonic in px727-4k modelini almıştım.Aldıktan birkaç ay sonra herhangi bir güncelleme çıkmış mıdır diye internet sitesine baktım,ilk şoku orada yaşadım. Zira Bu üründe güncellemeyi siz yapamıyorsunuz. Eğer bir güncelleme gelirse ve yapmak isterseniz servise göndermek zorundasınız cihazı.O dönem servisle iletişime geçtim,son güncelleme ile ilgili bilgi aldım ama bulunduğum yer ile servis arası tam 1400 kilometre olduğu için güncelleme yapmamıştım.Daha sonra internetten fan sesinin güncelleme ile azaldığı ile ilgili bir yazı okumuştum yakın zamanda.Ben de servisle iletişime geçmeye çalıştım.çalıştım diyorum zira viewsonicin şu an sitesinde yazan numaraya ulaşmak neredeyse imkansız.30 kez aramışsam bir kez ulaşabilmişimdir.Mail attım ürünümü güncellemek istediğimi söyledim.Onlar da bana servise göndermemi söylediler ve servise gönderdim.KVK servisi bakıyormuş artık. İki haftaya yakın serviste kaldı ürün. Süreci kvk internet sitesi üzerinden takip ettim.İşte bakılıyor,inceleniyor,test ediliyor,en son güncelleme yüklendi geri gönderiliyor yazmışlardı.Yaklaşık iki hafta sonra ürünü aldım,ürünü çalıştırdım ve ikinci şoku da orada yaşadım.Zira ürün güncellenmemiştİ.benim yazılım versiyonum 1.0.0 dı.Yani baz versiyon.Aynı şekilde sadece sıfırlanarak geri göndermişler.İnanılmaz derecede rahatsız oldum.Bir nevi dolandırıldığımı,aşağılandığımı hissettim.Hemen servisle iletişime geçtim durumu anlattım.ama servis sürekli "ürün güncellenmiştir" şeklinde otomatik cevaplar attı.diyorum ki güncellenmişse hangi versiyona güncellenmiştir bari bunu söyleyin.Tabi cevap yok.Bir daha viewsonic marka projeksiyon cihazı almam,kimseye de önermiyorum.bir ürün alırken servis hizmetini mutlaka göz önünde bulundurun.
O
3 yıl
Volkswagen T-Roc
mart itibari ile yüzde 50 lik dilime girecek mi acaba?cuma günü elazığ bayisinden opsiyonsuz olarak 313000 tl fiyat aldım
O
4 yıl
Webdenal beğenmeme ihtimalimden dolayı siparişimi iptal etti
evet şaka gibi ama aynen bu oldu
6.04.2020 tarihinde Webdenal.com sitesinden bir monitör siparişi verdim. Bir gün sonra firma tarafından aranarak aldığım monitörü beğenmeme durumundan kaynaklı geri iade etmeme şartı ile gönderebileceklerini söylediler.Hayatımda yüzlerce alışveriş yaptım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bir vatandaş olarak internetten yapılan alışverişlerde 14 günlük cayma hakkımın anayasal bir hak olarak verildiğini ve böyle bir talebi kabul etmeyeceğimi bildirdim. Bunun üzerine istemediğim halde siparişim iptal edildi.Üstelik söz konusu monitör satılmaya devam ediliyor.firmalar böyle bir şeye nasıl cüret edebiliyorlar aklım almıyor
arkadaşlar konuya destek verirseniz sevinirim.
O
4 yıl
Lenovo Legion Y27Q-20 mü Lenovo Legion Y27Q-20 mm mi?
arkadaşlar bu iki monitör arasındaki fiyat farkının sebebi nedir.hiçbir yerde bilgi bulamadım.ikisinin de modeli aynı ama kodları farklı.pahalı olanda MM(MULTİMEDİA OLABİLİR) ifadesi var.mmden kasıt nedir?
https://www.webdenal.com/lenovo-legion-27-y27q-20-65f0gac1tk-1ms-mm-ips_1004183.html
https://www.webdenal.com/lenovo-legion-27-y27q-20-65eegac1tk-1ms-ips_1004184.html
O
4 yıl
BMW X4 Mü,Land Rover Discovery Sport mu?
Arkadaşlar bir süredir araç arayışı içindeyim. 4 kişilik bir aileyiz. Suv bir araç almayı düşünüyorum (bazı sedanlar da aklımı karıştırmıyor değil) aslında 190 bin liram var. Eş, dosttan borç ve araç kredisi ile 330 340 civarı bir bütçe oluşuyor. Başlıktaki iki araçta çok beğendiğim araçlar. Discovery sport aile aracı olarak daha uygun ama fiyatı biraz daha pahalı gibi. İkisinin de ikinci el piyasası çok iyi değil anladığım kadarıyla. Bir taraftan da 2016 model 5 20i alıp kriz döneminde çok borca girmeyeyim diyorum ya da 2015 2016 model bmw x3 te olabilir diye düşünüyorum. Sizin tercihiniz ne olurdu?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-bmw-borusan-oto-balgat-dan-2015-bmw-x4-20d-xdrive-exclusive-752158993/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-autalya-dan-2016-discoverysport-180hp-basamak-plus19jant-boyasiz-747364035/detay
O
6 yıl
Bu puana en iyi yer
Arkadaşlar kuzenimin puanı aşağıda. Kendisi depresyonda olduğu için tercihlere bakmıyor. Sizce en iyi hangi bölüm gelir bu puana
< Resime gitmek için tıklayın >
O
6 yıl
viewsonic px727-4k için perde seçimi
arkadaşlar merhaba.ilk defa projeksiyon sistemi kullanacağım.o yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.projektör olarak f/p oranından dolayı viewsonic tercih ettim.perde için düşündüğüm model ise specta 120" 265x160 cm fixed frame contrast gri perde.gönül isterdiki elite screen alayım ama fiyatı çok fazla. siz bu ikili için ne düşünüyorsunuz. alternatif bir sistem öneriniz var mı?

bu arada projeksiyon,perde mesafesi oranı hakkında kafamı karıştıran bir durum var.viewsonicin sitesinden modeli seçerek mesafeleri yazıyorum."g"ye kadar herşey normal ve uyumlu gözükürken "g"yi(projektörün yerden yüksekliği) arttırdığımda perde tavana doğru kayıyor.ben projeksiyonu yerde kullan(a)mayacağım,zira arkama düşüyor.amacım perdenin karşısındaki duvara monte etmek.yerden yüksekliği en az 140 cm(perdenin ortasına denk geliyor) olsun istiyorum.nerede hata yapıyorum?

diğer bir sorun ses sistemini bağlama konusu.elimde samsung hw-h450 model soundbar var.bunu perdenin önüne koyacağım.peki bunu projektöre nasıl bağlayacağım.televizyon yayını için 4k uygun bir receiver almayı düşünüyorum.Bluetooth destekli bir receiver mi almalıyım? ya da kaynak ile soundbar arasında iletişim kuracak bir cihaz var mı?


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
O
6 yıl
samsung ju7500 one connect mini soket sorunu
arkadaşlar merhaba.taşınma sırasında televizyonun arkasındaki kabloyu çıkartırken soketteki pinlerin bazıları zarar görmüş.televizyon kablo takılıyken açılmıyor.servise sordum 570 tl fiyat çıkardı.anakartın değişmesi lazımmış.pinler ya da soket tamir edilemiyormuş.sorunu daha uygun fiyata nasıl çözebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.