R

Yüzbaşı
09 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Asus X550VX Gerçekten sorunlu mu? Yerine öneri?
Arkadaşlar selamlar bir kaç haftadır notebook araştırıyorum fakat genel öneriler f/p canavarı diye hitap edilen asus x550vx'e yoğunlaşmış durumda yalnız araştırırken gördüğüm kadarı ile bu seride bir problem var herkes kitlenme durumundan bahsetmiş.Şu an ürünün yeni versiyonunu gördüm DM567 Kodlu model bunda böyle bir problem varmıdır?bu tür durumlarda iade etme hakkına sahip miyim?DM567 bu fiyatlara alınır mı? 2500-3500 tl bandında alternatifi var mıdır?

Kullanım özelliklerim:Orta seviye oyun, programlama, katı modelleme, 3dsmax tabanlı çizim programları kullanacağım.
R
7 yıl
Ekran kararması?
Selamlar arkadaşlar

İnternette aramama rağmen düzgün bir yanıt bulamadım bilgisayarım win10'a geçtikten sonra oyun program farketmeksizin karanlık bir sahne olduğunda kararıyor o sahne geçince tekrar düzeliyor örnek olarak oyuna girdim hava güzel güneş var görüntü iyi tünele giriyorum ekran kapanmış gibi oluyor hiç görüntü yok bunun nedeni ne olabilir.

Driver diyeceğim update driverlar tam diyor.

Yardımlar için Teşekkürler

Söz konusu cihaz HP-Pavilion G6 2202-ET
R
12 yıl
w203 c230 K alacağım yardım
Merhaba arkadaşlar 2009 Kyron aracıma dün 110000 km'de 2005 c230 k takas teklifi geldi bir arkadaşımdan aracımdan memnunum ama mersoda candır :D araç gri deri döşeme ve sunroof'u var çok hoşuma gitti sizede danışmak istedim.

*Araç fazla tutulan bir araç değil galiba satılık fazla emsal göremedim?? bu konuda şüphedeyim.

*Otomatik araç sıkıntısı olurmu gerçi merso sonçta ama yinede olsun??

*Senede 20.000+ km yapan birisi için ş.içi üzermi araç LPG'li yeni taktırmış.Yakıt tüketimi ne olur??

*Bakımları nasıldır?

*Kronik arızalı bir durumu var mı ??


Yardımlar için hepinize şimdiden teşekkürü borç bilirim...
R
13 yıl
Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacım var 40D5500\u0027mı? 46PFL5805\u0027mi yardım lütfen...
Arkadaşlar merhaba Şu sıra bir Led tv düşüncemiz var 1900 lira civarı bakınıyoruz siz değerli kullanıcı ve/veya üstadlar olarak sorularıma cevap verirseniz yardımcı olursanız çok sevinirim...(Herkes bir ucundan tutsa soruların yeter.)

* 40D5500'ı mı yoksa 46PFL5805 mi??
* Aradaki fiyat farkı Philips 100 lira daha pahalı sizce değer mi?
* Görüntü kalitesi sorunsuzluk bakımından hangi marka biraz daha önde?
* Fiyatları sizce nasıl 40D5500 1799/10 Taksit 46PFL5805 1899/12 Taksit
* Bu fiyatlarda yok arkadaş bu model çok daha üstün ve uygun fiyatlı diyebileceğiniz bir ürün var mı?
* İnternet kullanmam TV'de ama bilgisayarı bağlayıp Blueray full hd 1080P filmler izlerken şu an kullandığım Tüplü 70 Ekran LG'yi aratırmı??
* Bu piyasadaki lcd-led oyunu diyorlar plazmada daha iyi tepki süresi alırmışım hiç sanmıyorum ama bu doğrumu 46PFL5805 için 2ms tepki süresi diyor bunlar doğru bilgiler mi?
* Son olarak bu bulutlanma olayı nedir??

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler...


Edit:Asıl soruyu unutmuşum.
R
13 yıl
Kimya Sorusu Ustalar yardımınıza ihtiyacım var...
K ve Na'nın Li'den ve Ca'dan daha aktif olmalarına karşın K'da daha önce indirgenmelerinin sebebi nedir??? Aradım taradım nedenini bir türlü bulamadım arkadaşlar yardım eden edemeyen herkese Teşekkürler...
R
13 yıl
Toyota ama hangisi??
Merhabalar arkadaşlar az yakan çok kaçan otomatik düz farketmez bir patrona yakışacak 0 veya ikinci el 50-55 bin Tl arası vw grubunu almaktan vazgeçirecek 6-7 litre arası mazot yakan dizel bir toyota önerisi bekliyorum sizden tabiki güncel bir kasa olması tercih sebebidir...

Şimdiden teşekkürler Saygılar...
R
13 yıl
MOVED: Efsanevi bir ilan...
Motorlu Araçlar Konu Dışı:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45413031
R
13 yıl
Efsanevi bir ilan...
arkadaşlar link vermenin suçu günahı yok diye biliyorum ama öyle değilsede özür bu ilanı görünce koptum ve paylaşmak istedim...


http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-freelander-sahibinden-satiliktir-36766074/detay?source=promotion_topl

resimlere dikkat...
R
13 yıl
Arkadaş Acil yardım Lütfen Galiba virüs???
Merhaba arkadaşlar

Başlıkta galiba virüs yazdığıma bakmayın şirkette kullandığımız ana bilgisayarımıza bir mühendis çizim göstermek için flash diskini taktı ondan sonra olanlar oldu çadır karıştı bilgisayar sürekli herşeye hata vermeye başladı kendiliğinden yazılar çıkıyor kredi kartı bilgileriniz gönderiliyor diye kendi kendine bir sürü bişeyler yapıyor kredi kartı bilgisi yok bilgisayarda ama mail hesaplarımızın bilgileri falan hep onda kayıtlı bilgisayarı formatlamadan bu işten nasıl sıyrılırız güncel Anti virüsler hangisi bizi kurtarır ve sistemi geri mi almam gerekiyor???

Acil Yardımlarınızı bekliyorum...
R
13 yıl
Almanya\u0027dan telefon almak???
merhaba arkadaşlar size bu sorular belkide 100lerce defa soruld ama ben ancak 2 tanesini bulup okuyabildim ve güncel olmadıkları için kafamdaki sorlar hala durmakta şimdi babam yakın bir zamanda almanya'ya gidecek kafamdaki sorular

***Almanyada telefon fiyatları çok değişken türkiyeye getireceği için sözleşmesiz alacak taxfree diye bişey duydum bu nedir??
***Almanyadan telefon getirmek mantıklımı sizce her ne olursun olsun garantisi olmayacak fiyatlar İphone 4 gibi telefonlar için burdan ne kadar ucuz orda???
***Pasaporta kayıt işini geldikten 5 gün içinde bir TİM'e gittiğimde yaptırırsam havaalanından daha ucuza halledebileceğimi duydum bu doğru mu???
***Son olarak siz olsanız hangi telefonu getirtirdiniz?? ben şahsen bir telefonu az kullandığım için o beni boşayana kadar kullanırım şu anki telefonum 4. yaşını kutluyor yani yıllarca özelliğini korusun ilk aldığım gibi aaa demeselerde çok çok kötü durumlarda olmasın..


Yardımlarınızı Bekliyorum...


SAYGILARIMLA....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.